- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.754
- 133
- 36
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
benim sinirlendigim hic ortada boyle bisey yokken yapilan emrivaki..
kendi kizini evde bir gun tek birakmayan kadin bana gelince kalirsin kapini kitlersin diye lafa atlamasina ne demeli
ama bozuldum esime icten ice..
Aynen oyle oldu simdi kaynim ozel sektorde aksam 9 a kadar calisiyor isi agir patronundan zor bela izin almis ama arabasi dandik sorunlu bi araba 8 saat gidilmez gecen sene istedi vermedik bu sene esim bisey diyemedi arabayi almasi hic muhim degil araba evet genis konforlu helali hos olsun gitsin gorsun cocugunu..Madem eşiniz topu size attı ben razı değilim deseydiniz keşke, arabanız ticari araç falan mı? Siz de gitmek isteseniz nasıl sığacaktınız araca onu anlayamadım?
Önceden plan yapılmış, eşinizi şöför olarak kullanmak istemişler kabul etmez diye çocuğu ayartmışlar işte...
Haftasonu herkeste hafta yorgunluğu oluyor sizin eşiniz çalışmıyor mu hafta içi?
Bir de 8 saat yol az değil yani, ben olsam razı olmazdım kesinlikle. İşgüzar kaynana!
Bu arada kocan kendi ailesiyle kötü olmaktansa ihaleyi sana bırakmayı tercih etmiş klasik Türk erkeği!
Cok olgun ve guzel yazmissin mantikli denicem sakin kalmayi ama gelince trip aticam o kesinEvet sinir bozucu. Haklısın.
Belki mevki olarak, komşu olarak daha güvenilir bir yerde olduğunuzu düşünüyor vb.
Yine de inceliksiz bir davranış.
Canım en azından eşin dönüp "Sen istemezsen gitmem" diyebilmiş, burada neler okuyoruz.
Erkekler sanırım bunu bizim anladığımız gibi anlamıyor, bi de kendi annesi ya, dar bakıyor biraz daha.
Sinirlenme, madem ki ses etmemişsin, tatlı tatlı gitsinler gelsinler.
Yalnız eşin geri döndüğünde çek karşına, rahatsız olduğun bu noktayı birlikte değerlendirin ve bir daha olmaması adına alabileceğiniz önlemleri gözden geçirin, beklentilerinizi dile getirin.
Adam da yeğenini özledi belki, canı gitmek istemiş de olabilir ne var yani bunda.Ya varya kadınları anlamıyorum bazen :) Ada'ma demişsin ki git benim için sorun olmaz kız da heveslendi. Şimdi de istemese gitmez diyorsun :) yani Adam gerçekten çok hevesli değildir ama hem abisine kıyamamıştır hem kızına kıyamamıştır hemde konunun uzayıp seni rahatsız etmesini istememiştir. Bence baya bi gereksiz yere uzatmış olursun. Hem senin evde tek kalman senin yeterliliğinle alakalı. Boşa eşin gelince ağzınızın tadını bozma. Sor güzelce neler yaptınız diye güler yüzlü olun. Hayat güzel
Esim de kaynanamda bunu icten ice sorun etcegimi biliyolar esim aslinda gitmesini istemedigimide biliyo o kadar insanin yaninda beni birakma tek kalmayim demek istemedim sonucta onun dusunmesini bekledim kaynanamda kalir nolcak sanki deyince onlara firsat verip sorun cikarmak istemedim e bu arada kizimda agliyo nolur baba gidelim diyeKendiniz diyorsunuz ben ikna ettim diye.
Kayınvalidenizin yaptığı hoş değil, o tamam ama eşinizin yaptığı bir şey yok.
Ben gidicem dememiş, siz git demişsiniz hatta diretmişsiniz.
O da istiyormuş ki ikna olmuş ama aklım sende kalır demiş kaç defa.
Madem bozulacaktınız, aklım sende kalır dediğinde bir daha git demeseydiniz.
2 gün altı üstü.
O zaman kimin ne düşündüğünü boşverip net olacaksınız.Esim de kaynanamda bunu icten ice sorun etcegimi biliyolar esim aslinda gitmesini istemedigimide biliyo o kadar insanin yaninda beni birakma tek kalmayim demek istemedim sonucta onun dusunmesini bekledim kaynanamda kalir nolcak sanki deyince onlara firsat verip sorun cikarmak istemedim e bu arada kizimda agliyo nolur baba gidelim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?