- 5 Mayıs 2013
- 33.829
- 41.245
- 798
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Boyle guzel yorumlar hemen yumusatiyo zaten :) ondan konu actim iyikide acmisim orasi oyle ama kaynana uzaktan bizi kumanda edemeyecegini de ogrencecek bakicaz artik bi sekildeBüyütmeye değecek bir mesele değil. Hele eşine trip yapmana hiç gerek yok. Boşu boşuna huzurunu bozarsin. Madem kayinvaliden bu konuda sıkıntılı eşine trip yaparak, kendini huzursuz ederek onun istediğini yapmış olursun.
Kızın kuzenini görecek, esin yeğenini görecek. Abi uykusuz araba kullanmayacak, kaza ihtimali azalacak. Sen de küçük kızinla anne kız başbaşa bir hafta sonu geçireceksin. Nerden bakarsan bak güzel olmuş bence.
Anlıyorum sizi, bizim de bu şekilde yapılan emrivakilerle ilgili sorunumuz vardı, sakin bir zamanda eşimle oturup konuştum, başkalarının yanında bana sorumluluk yükleyen sorular sormaması gerektiğini, böyle durumlarda benim ne fikirde olacağımı ona göre karşı tarafa uygun bir cevap vermesi gereken kişinin kendisi olduğunu anlattım. Çok şükür şu an böyle bir durum yaşandığında verilecek cevaplardan şüphem olmuyor.Aynen oyle oldu simdi kaynim ozel sektorde aksam 9 a kadar calisiyor isi agir patronundan zor bela izin almis ama arabasi dandik sorunlu bi araba 8 saat gidilmez gecen sene istedi vermedik bu sene esim bisey diyemedi arabayi almasi hic muhim degil araba evet genis konforlu helali hos olsun gitsin gorsun cocugunu..
Aksam erken cikamamis hic uyumadan yola cikacak ve bizim arabada zorlaniyomus bunlari kaynanam duyunca bize ille gelin dedin esimle benim son ana kadar haberimiz yoktu e benim kucuk kizida yeni yikamistim bu sogukta 2 gun biz napcaz orda diye ben gitmeyek dedim hos esimde istemiyodu bastan ama her zamanki gibi ikna ettiler hayir evde tek kalmam hoc sorun degil kadinin kasitli yaptigini dusunmem sorun hani beni cok iyi taniyo yillarca birlikte oturdum biliyo icten ice sorun olcagini boyle zafer kazanmis gibi tavri
Is yeri ucak bileti alalim demis hem zamandan yana daha cok vakit gecirirsin demisler ama o zaman yeni karisi gidemicekti oda arabayla gidiyim demis bilet istememis herkes karisini yanina almak istiyo gonul koyar diye sonra sonuc boyle oluyo o a kiziyorum iste kaynim annem yasindaki yeni karisini birakmazken bizimki kucucuk kizimla benim gelmicegim halde yola dusunuyormadem yorgun ve araçla bile 8 saat sürüyor yol, niye uçakla gıtmıyor? hem zamanı kısıtlı
hem de yollarda harcıyor o zamanı. arabanın amacı neymiş yani.
bencede emrivaki olmuş, ama cocuk kısmı tabii ki..
sonucta eşin istemese seni arada bırakmaz '' gelemem işim var '' derdi
Boyle guzel yorumlar hemen yumusatiyo zaten :) ondan konu actim iyikide acmisim orasi oyle ama kaynana uzaktan bizi kumanda edemeyecegini de ogrencecek bakicaz artik bi sekilde
karısı neden gıdemeyecektı? tek kişilik alıyorsalarIs yeri ucak bileti alalim demis hem zamandan yana daha cok vakit gecirirsin demisler ama o zaman yeni karisi gidemicekti oda arabayla gidiyim demis bilet istememis herkes karisini yanina almak istiyo gonul koyar diye sonra sonuc boyle oluyo o a kiziyorum iste kaynim annem yasindaki yeni karisini birakmazken bizimki kucucuk kizimla benim gelmicegim halde yola dusunuyor
Cok olgun ve guzel yazmissin mantikli denicem sakin kalmayi ama gelince trip aticam o kesin
bence karar mekanizması olmanız zaten aile içindeki ağırlığınızı gösteriyor...emin olun böyle bir durum eşinizin yaptığını hafifletici bir nedendir...en nihayetindede kardeşidir ...olumlu olmanız çok iyi olmuş....eşinize olumlu yaklaşımınız yapıcı bir insan olduğunuzu gösteriyor ama yıkıcı olmak çok kolaydır, vesveseleri kenara bırakın, bence çok doğru yapmışsınız....Boyle guzel yorumlar hemen yumusatiyo zaten :) ondan konu actim iyikide acmisim orasi oyle ama kaynana uzaktan bizi kumanda edemeyecegini de ogrencecek bakicaz artik bi sekilde
Benzin de bedava değil hoş. Bir tane şirket alırdı bir uçak biletini de cebinden öderdi. Ha benzini eşine ödetecekse bilemem tabi.Is yeri ucak bileti alalim demis hem zamandan yana daha cok vakit gecirirsin demisler ama o zaman yeni karisi gidemicekti oda arabayla gidiyim demis bilet istememis herkes karisini yanina almak istiyo gonul koyar diye sonra sonuc boyle oluyo o a kiziyorum iste kaynim annem yasindaki yeni karisini birakmazken bizimki kucucuk kizimla benim gelmicegim halde yola dusunuyor
Evde tek kalmam inan sorun degil sorun su biz bi aileyiz ben cocukla zor olur deyince esimde haklisin biz gitmeyek diyo ama annesi iki laf edince hemen aaa gitsek mi biz kizimla bak cok hevesli kizarmisin kusermisin diyo yani kadina karsi surekli savas halinde gibi olunca kendimi yenilmis hissettirdi o canimi sıkan..hani ifadeyi gorseniz baaakkk noldu gidiyoz biz sen gelmediginle kal havalari..iiyyy
Is yeri ucak bileti alalim demis hem zamandan yana daha cok vakit gecirirsin demisler ama o zaman yeni karisi gidemicekti oda arabayla gidiyim demis bilet istememis herkes karisini yanina almak istiyo gonul koyar diye sonra sonuc boyle oluyo o a kiziyorum iste kaynim annem yasindaki yeni karisini birakmazken bizimki kucucuk kizimla benim gelmicegim halde yola dusunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?