Sizce bu taciz mi?

29 yaşında koca herif le muhattap olmaman gerek kaldı ki tuhaflıklarını sende farketmişsin mesajlarına cevap verme yeter koca adam küçücük Kızla ne konuşuyor merak ettim suç sende değil ki eşşek kadar adamda sen cvp verme yeter canım
Suç bende ben ne diye istek attığında kabul ettim ki?Aklıma gelmemişti hiç ama hallettim artık

Bak canım, ben sevgilimle tanıştığım zaman o 20 yaşındaydı, ben 18. Buna rağmen annem acayip sorun yapmıştı başta.
Anlatabildim sanırım.
Not: düşün yani 2 yaş büyük insana bile güvenemezken 13 yas çok abes. Tabii ki senin hicbir suçun yok. Engelle.
Aynen öyle haklısınız ama ortada asla asla sevgililik gibi bir durum yok adam niyeti bozmuş.Bende de suç var en başta istek attığında kabul etmeyecektim sırf ortak tanıdık var diye kabul ettim ama çok gereksizmiş.

Uzak dur guzelim.
Sakin bulusayim bi kahve iceyim vs deme.
Yazismayi da birak
Evet sadece en başta naber kardeşim dediğinde iyiyim abi sen nasılsın falan yazıyordum.Tek konuşmamız oydu.Sonra birden bunları demeye başladı ben de cevap vermedim ama hata bende en başta isteği kabul etmemeliydim.
Buluşmaya kahve içmeye bunları yazmasaydı abi gibi olsaydı da asla gitmezdim.Yaşıtım olan erkekle bile dışarı çıkmıyorum ben.
Ama keşke bu aklımı istek attığında kabul etmek yerine görmezden gelerek de gösterebilseydim.Neyse hallettim ama.

Kuzum benim sen asla suçlu değilsin bak, nereden bilebilirsin bir de tanıdık olunca işler böyle karışıyor. Ben bir örnek vermek istedim hani iki yas büyük birisi bile benim gözümü korkuttu kaldı ki 13 yaş.. dikkat etmek lazım özellikle bişey olmaz diyeceğimiz kişilere :( of ya korkmadan yaşamayacak miyiz

Kuzum benim sen asla suçlu değilsin bak, nereden bilebilirsin bir de tanıdık olunca işler böyle karışıyor. Ben bir örnek vermek istedim hani iki yas büyük birisi bile benim gözümü korkuttu kaldı ki 13 yaş.. dikkat etmek lazım özellikle bişey olmaz diyeceğimiz kişilere :KK43: of ya korkmadan yaşamayacak miyiz
Sanırım yaşayamayız :(
Artık sadece yakınlarımın isteklerini kabul edicem tanıdıkların da değil.

Back
X