Sizce bu taciz mi?

taciz denmez buna rızan dışında yazmıyor sana, diyalog halindesiniz yani ama bariz aslıyor, abi ayağı ... ayağı hesabı. mesajlarına cevap geç ve soğuk cevap ver, sonra yazmamaya başla. böyle durumlarda bıçak gibi kesmek yerine azalarak bitirmeyi mantıklı buluyorum, zira kimin içinden ne tür manyak çıkacağı belli olmuyor saplantı olmaması açısından. bir zaman sonra da abicigim benim artık bir erkek arkadaşım var dersin ^^

ayyy 16 yaş detayini şimdi farkettim :skandal::skandal:şifremi annem, abim, babam artık velin kimse, o istiyor de sonra da kaçarak uzaklaş kuzum benim ya ne işin var :sinirli:
Zaten o şeyleri yazmaya başlayınca hiç cevap vermedim ki.Öncesinde de öyle muhabbet falan yoktu.1 2 kere naber kardeşim yazdı bi sıkıntı olursa söyle dedi sadece.Ondan sonra birden bunlara başladı.Ben de cevap vermedim tuhafıma gitti ama zaten nadir giriyorum diye de umursamadım açıkçası.Eve dönünce sileceğim sosyal medyadan engelleyeceğim.

Hiçbir şey yazma bence, babanın annenin adına da mesaj atma daha çok uzatır mevzuyu korkmaz yani senin yazdığın belli olur o mesajı yemez. Direkt engelle ola ki üstüne gelmeye, rahatsız etmeye başladı çevrende vardır okulda falan bir erkek arkadaşın kabadayı tipli sesi kalın falan ona rica et "Sapığım var rahatsız ediyor bir konuşur musun" diye, onlar halletsin.
Öyle yapayım o zaman direkt sileyim,üstüme gelecek kadar ileri gideceğini sanmıyorum ama diyelim ki oldu o zaman bir şeyler yaparım.Böyle bir şeyden bahsedecek yakınlıkta da arkadaşım yok ama,bakarım artık bir çaresine.

Öyle yapayım o zaman direkt sileyim,üstüme gelecek kadar ileri gideceğini sanmıyorum ama diyelim ki oldu o zaman bir şeyler yaparım.Böyle bir şeyden bahsedecek yakınlıkta da arkadaşım yok ama,bakarım artık bir çaresine.

Ben yapmıştım lisedeyken. :) Böyle sınıfta hafif kabadayımsılar olur ya hani kalın sesli falan. Hiçbiriyle samimi değildim, o zaman da telefon sapığım var rahatsız ediyor baya bizimkilere de söyleyemiyorum. Gittim yanlarına direkt, hiç samimiyetim yok doğru dürüst merhabalaşmayız bile. "Bir şey rica etsem bana bir telefon sapığı dadandı da rahatsız ediyor, biriniz konuşabilir mi?" dedim bunlar hemen "Bacımsın hallederiz" diye sahiplenici tavırlarla sjsjsjs hallettiler şu an gülüyorum hatta yani ondan sonra merhabalaşmaya falan başladık, "Bir sıkıntın olursa çekinme biz hallederiz" falan dediler. :D

1 2 kere karşılaşmıştık reelde normal konuşmuştu okul nasıl dersler nasıl iyi çalış kardeşim falan demişti.Sosyal medyadan istek atmıştı kabul etmiştim ben de.Sonra naber kardeşim bi sıkıntı olursa söyle dedi.Ben de iyilik yapmaya çalışıyor abilik yapıyor diye düşündüm.Sağ ol abi dedim.Sonra 1 2 kere daha naber kardeşim yazdı.Sonuçta dediğiniz gibi arada 13 yaş fark var.Başta zaten tamamen abi gibi normal tanıdık gibi konuştu.İnsanın aklına direk taciz edecek düşüncesi gelmiyor.Sonra bu şeyler başladı birden bire.Ben cevap vermedim başta yapısı öyle geniştir dedim yazmadım ama fazla da takmadım.Az giriyorum zaten sosyal medyaya ayda yılda bir.Dün yine girer girmez yazınca cevap vermedim ama iyice kıllandım.
"Bi sıkıntı olursa haberimiz olsun" tripleri de acayip midemi bulandirir, sen kimsin yani ailem misin, dostum kankam misin, neyimsin.. Gereksiz tipler..
Muhatap olma, ne olur ne olmaz..

Nesi çok sorunlu ve garip yahu? Normal genç bir kız işte. Ayrıca telefondan giriyordur muhtemelen. Gece oldu diye telefonunu alıp kitleyecek hali ailesinin.
Ben ergenliğimi ha diyince millete anlatarak geçirmedim, geçirene rastlamadım.
Sorunlu yerine, farklı mı diyeyim?

29 yaşında adamın özel ders akrabalık gibi kamusal şeyler dışında, 16 yaşındaki bi kızla sohbet etmesi dahi tacizdir. en azından Türkiye gibi sübyancılığın bu kadar yaygın olduğu bi toplumda böyledir

Arana mesafe koy abin değil o senin... gibisi yok bu isin... Öz abin mi değil o halde gibiside olmaz olamaz... En ufak hareketini yanlış anlayabilir... mesafeni koruuu... yasitlarinla görüş

Ortak tanıdığımız vardı ordan öyle tanışmıştık başlarda böyle değildi abi gibiydi gerçekten.Sosyal medyadan falan ekleştik sadece.Bu hareketleri sonradan oldu.
Demek Kı o kardeşi olarak gormuyo niyet başka. .. uzak dur.. yasitlarinla abi kardeşlik oyna.. Aman diyim.. Her tür pislik var... Ona gore

İyi geceler.Bir sorum var.
Ben 16 yaşındayım bir de abi gibi gördüğüm 29 yaşında biri var.Abi gibi görüyorum iyi biri severim de ama biraz garip davranışları var.Genelde sosyal medya üzerinden konuşuruz.Kalp emojileri falan atmalar,gel bi sarılayım demeler,sürekli ama sürekli çok özlettin,canımsın seni çok seviyorum demeler falan.Başlarda bana değer verdiği için seviniyordum ama bu zamanda da artık kimseye güvenemiyorsunuz da.
Bu arada abim gibi ama o da yaş farkından dolayı,aramızda pek de bi samimiyet yok yani.Ama sürekli özledim gel sarılayım yazar kalp öpücük falan atar çok değerlisin kıymetlisin falan der.
Sizce ben mi çok fesatım yoksa bu biraz tacize mi giriyor? Ya da gereksiz bir samimiyet ?
29 yaşında koca herif le muhattap olmaman gerek kaldı ki tuhaflıklarını sende farketmişsin mesajlarına cevap verme yeter koca adam küçücük Kızla ne konuşuyor merak ettim suç sende değil ki eşşek kadar adamda sen cvp verme yeter canım

İyi geceler.Bir sorum var.
Ben 16 yaşındayım bir de abi gibi gördüğüm 29 yaşında biri var.Abi gibi görüyorum iyi biri severim de ama biraz garip davranışları var.Genelde sosyal medya üzerinden konuşuruz.Kalp emojileri falan atmalar,gel bi sarılayım demeler,sürekli ama sürekli çok özlettin,canımsın seni çok seviyorum demeler falan.Başlarda bana değer verdiği için seviniyordum ama bu zamanda da artık kimseye güvenemiyorsunuz da.
Bu arada abim gibi ama o da yaş farkından dolayı,aramızda pek de bi samimiyet yok yani.Ama sürekli özledim gel sarılayım yazar kalp öpücük falan atar çok değerlisin kıymetlisin falan der.
Sizce ben mi çok fesatım yoksa bu biraz tacize mi giriyor? Ya da gereksiz bir samimiyet ?

Uzak dur guzelim.
Sakin bulusayim bi kahve iceyim vs deme.
Yazismayi da birak

Bak canım, ben sevgilimle tanıştığım zaman o 20 yaşındaydı, ben 18. Buna rağmen annem acayip sorun yapmıştı başta.
Anlatabildim sanırım.
Not: düşün yani 2 yaş büyük insana bile güvenemezken 13 yas çok abes. Tabii ki senin hicbir suçun yok. Engelle.

Back
X