- 4 Temmuz 2016
- 3.335
- 10.503
- 208
- Konu Sahibi AdventureTime
Ben seni çok seviyorum. Sen akıllı bir kızsın. Sakın bu gerizekalıyla muhattap olma.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başta 1 2 kere gördükten sonra baktım istek atmış ben de kabul ettim.Bir kaç gün sonra yazdı "naber nasılsın kardeşim bir sıkıntın olursa söyle" gibi normal konuştu.Ben de "sağ ol abi eksik olma" dedim.O zamanlar tatildi sık giriyordum.Ama o böyle bu kadar yazmıyordu.Yazdığında da normal konuşuyordu.Son zamanlarda bunlar oldu.Ben cevap vermedim soğuk durdum.Durduk yere özledim gel sarılayım falan yazıyordu özelden.Ben de görüldü yapıyordum sadece.Sonra zaten girmemeye başladım ayda yılda bir 10 dk bakıp çıkıyorum artık.Bugün yine yazınca iyice kıllandım.Ben daha beni tanımaz bile sanıyordum aradan aylar geçti.
Bence sapık da değil hasta,psikolojik sorunu var gibi geldi tekrar düşününce.Silmeye karar verdim.Az da girsem engelliyicem.
Hesabıma girer girmez özledim yazdı.Cevap vermedim.
Sohbet etmedik ki naber kardeşim nasılsın bir sıkıntı olursa söyle dedi ben de sağ ol abi dedim.Onun dışında da 1 2 kez naber kardeşim yazdı.Muhabbet falan kurmadım.Sonra birden başladı böyle yazmaya.ben de cevap vermiyorum ama yazıyor hala.Sosyal medya üzerinden aileden olmayan kimseyle görüşme. Uzak akrabalar da bu gruba dahil . Komşuları falan da ayıp olmasın diye eklesen bile kimseyle sohbet etmek zorunda değilsin. Yabancilarla konuşma yani. En eski ve enkili öğüttür.
Ve evet adam bildiğin sana yürüyor. 30 yaşındaki adamla sohbet edecek ortak şeyler bulmaniz da beni benden aldı.
annem babam da okuyorlar mesajlarımı diyebilirsin.
Acımıyorum ki eve gidince direk engelliyicemE tabi ki normal biri değil sapık bu, uzak durmalısın. Bunu buraya sormana gerek dahi yok. Hasta falan diye kendince acımaya kalkma sakın bu adam sapık. Direkt engelle, hiçbir yerden sana ulaşmasına izin verme.
Arkadaşlık değil,ortak bi tanıdığımız vardı 1 2 kere karşılaşmıştık istek atmıştı kabul ettim.Bi ara mesaj attı naber kardeşim bi sıkıntı olursa yaz diye sağ ol abi dedim.Sonra 1 2 kere daha naber kardeşim iyi misin dedi ben de ayıp olmasın diye cevap vermedim.Zaten başka bir şey de demedi.Sonra birden bunları yazmaya başladı ben de yapısı böyle heralde diye düşündüm hiç cevap vermedim.Sonra zaten girmemeye başladım.Dün aylar sonra yine girdim baktım yine yazdı girer girmez.Ben de iyice kıllandım şu an dışarıdayım eve gidince de engelliyicem.16 yasinda birinin 29 yasinda arkadasi olmaz, olamaz. Yazismayin konusmayin ne anliyorsunuz ki boyle bir arkadasliktan?
Görüşmüyorum ki sosyal medyadan yazıyor ben de cevap vermiyorum.Ha en başta naber kardeşim bi sıkıntı olursa yaz demişti ben de sağ ol abi falan demiştim sadece.Kuzum engelle o kişiyi bak dünyada neler oluyor kimseye güvenme takıntılı bir adam olabilir görüşmeyi kes kimse abi olamaz...
Ben engellemeyi silmeyi düşündüm zaten çok az giriyorum diye ama bu da mantıklı :)Bu daha etkili olur kesinlikle katılıyorum; direkt ben babasıyım sen kimsin böyle şeyler yazabiliyorsun derse bir daha da mesaj atamaz muhtemelen korkudan.
Mantıklı aslındaHarika fikir. Hatta şöyle yap:
Sana yine böyle bir şeyler yazdığı vakit sen de ona “Sen kimsin? Ben A AdventureTime ‘ın annesiyim/babasıyım. Bi daha kızıma böyle bir şey yazdığını görürsem doğru savcılığa giderim.” yaz. Bitti gitti :)
Düşüncelerinize çok sevindim teşekkürlerBen seni çok seviyorum. Sen akıllı bir kızsın. Sakın bu gerizekalıyla muhattap olma.
Yok bilmiyor evimi okulumu,güler yüzü zaten hiç göstermedim öyle yazmaya başladığından beri.Onları yazmadan önce de bi samimiyet yoktu zaten naber kardeşim yazınca ayıp olmasın diye cevap verirdim sadece.Reelde pek görmüyorum.Sosyal medyaya da fazla girmiyorum artık çok nadir.Beni silmiştir ya da tanımıyordur diye düşünmüştüm girer girmez yazdı cevap vermedim biraz takılıp çıktım.bugün yine girip engelleyeceğim.Bence de uzak durmanızda fayda var, yaşına da uygun değil yazdıkları, size şirin görünmek için yazmış sanki onları ama siz niyetini anlamışsınız. Normalde tanıyorsanız da dikkat edin yani evinizi okulunuzu vs biliyorsa dikkat edin, çok samimi olmayın, güleryüz göstermeyin çünkü onlar bunu başka niyetle anlıyor, bana pas verdi diye düşünüyor kafasında kötü niyeti olanlar. Engelleyin veya bir daha bana yazma, annem babam da okuyorlar mesajlarımı diyebilirsin.
1 2 kere karşılaşmıştık reelde normal konuşmuştu okul nasıl dersler nasıl iyi çalış kardeşim falan demişti.Sosyal medyadan istek atmıştı kabul etmiştim ben de.Sonra naber kardeşim bi sıkıntı olursa söyle dedi.Ben de iyilik yapmaya çalışıyor abilik yapıyor diye düşündüm.Sağ ol abi dedim.Sonra 1 2 kere daha naber kardeşim yazdı.Sonuçta dediğiniz gibi arada 13 yaş fark var.Başta zaten tamamen abi gibi normal tanıdık gibi konuştu.İnsanın aklına direk taciz edecek düşüncesi gelmiyor.Sonra bu şeyler başladı birden bire.Ben cevap vermedim başta yapısı öyle geniştir dedim yazmadım ama fazla da takmadım.Az giriyorum zaten sosyal medyaya ayda yılda bir.Dün yine girer girmez yazınca cevap vermedim ama iyice kıllandım.28 yasindayim, yeri geliyor 18-19 yasindaki ogrencilerimin bile muhabbeti sarmiyor.. Sıkılıyorum..
29 yasinda bi genc adam, 16 yasinda kucucuk kiz, konusmayi gectim, bu lüzumsuz samimiyet nedir..
Ortak bi tanıdık vardı ondan ders kitabı alacaktım ders notları falan verecekti kendisi yeni geçti üniversiteye lise kitaplarını defterlerini verecekti.(Tanıdığı ailem de tanıyor.) Yanında o da vardı bak bu da abim gibidir dostum gibidir çok severim dedi orda gördüm ilk.UZAK DUR NASIL NERDE NE ŞEKİLDEN TANIŞTIN
Acımıyorum ki eve gidince direk engelliyicem