- 19 Mayıs 2019
- 121
- 211
- 103
- Konu Sahibi Artemis888
-
İnşallah öyle değildirsizi rahatsiz ediyorsa mesafe koyun.
'sana'yi hastayim sana gibi algiladim ben. sevmedim.
Aynen öyle demek istemiş olabilir , bende zaten şuçlamıyorum direkt sadece fikir tanışmak istedim."Sana gelip, eczaneden ilaç alacağım" da demeye çalışmış olabilir. Yazmaya takati kalmayınca aramıştır, sözü de yarım kalmıştır. Çok abartılacak bir şey yok bence. Adam zaten cidden hastaymış.Bundan sonra temkinli olun yeter.
insallah siz gene de mesajlasacak kadar samimi olmayin bence. ailenizden uzaktaysaniz zaten ustesinden gelebilirsiniz. yol mesafeniz veya takildiginiz insanlar hakkinda teyzeniz uyarsin sizi.İnşallah öyle değildir
Teyzemde en sevdiğim teyzem ya bayılırım sohbetine bi yanlışlarınıda görmedim.Zaten elimden geldiğince kendi evime gidiyorum ayda yılda bir kalırım yani.Bir de enisteyle mesajlaşmak ne biliyim evlerinde kalmak falan fazla samimiyet doğurur. Benim için rahatsız edici bişey siz bilirsiniz ama devir cidden kotu
Yok ailem yakın ailemle yaşıyorum zaten.insallah siz gene de mesajlasacak kadar samimi olmayin bence. ailenizden uzaktaysaniz zaten ustesinden gelebilirsiniz. yol mesafeniz veya takildiginiz insanlar hakkinda teyzeniz uyarsin sizi.
Değil mi haklısınız hayatıma kimseyi karıştırmamam gerekir ki babam bile karışmaz normalde.Belki yanlışlıkla yazmıştır. Sana uğrayacaktım üşütmüşüm demek istemistir.
Bir de onlara gidip kalmazdım sizin yerinizde olsam. Böylece size mudahele etme hakkı vermiş oluyorsunuz. Ne demek eniştenin şunlarla samimi olma demesi. O kişinin öyle bir haddi olmaması gerekir
Anladım dediğim gibi eksik gelmiştir mesaj kendinizi kötü hissetmeyin öyleyseTeyzemde en sevdiğim teyzem ya bayılırım sohbetine bi yanlışlarınıda görmedim.Zaten elimden geldiğince kendi evime gidiyorum ayda yılda bir kalırım yani.
bide?Yok ailem yakın ailemle yaşıyorum zaten.
Birçok kişi sana uğrayacağım yazmış olabilir dedi .Benim aklıma hiç gelmemişte mesela bu.Doğru söylüyorsunuz eczacıyada ilaç danışılması gayet mantıklı.Bazen böyle farklı fikirleri duymak rahatlatıyor insanı.Ben çok farklı algılamıştım mesajı meselaNedense kötü bir duygu hissetmedim.Bana daha cok yardımcı olmaya calısıyor gibi geldi.Sana uğrayacaktım yazmak istemis ki eczacısınız gayet mantıklı.Bu tarz düsüncelere kapılmayın.Günahını yok yere almayın.Öyle oldugunu hissediyorsanız aranıza mesafe koyun
İyi akşamlar herkese çok hassas bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.Şimdi ben ilçede oturuyorum ama ilde çalışıyorum o yüzden her gün ile gidip geliyorum.Konu ise teyzemin eşi ile ilgili.Şöyleki teyzemler ilde oturuyorlar , bu yüzden beni bazen eniştem alıyor işten veya o gece nöbete kalmışsam onlarda kalıyorum.Öncelikle eniştemin fiziksel bir yanlışını görmedim ama sürekli arıyor soruyor ne yaptın diyor ? Boş yere ilçe ye gidip gelme bizde kal falan diyor.Birde bazı erkek arkadaşlarımla buluşunca veya işteki erkeklerden konuşunca dikkat et onlara çok muhattap olma diyor.Bunlar belki normal şeyler abi gibi davranıyor.Ama bugün bir olay oldu ve çok canım sıkıldı.Şöyleki ben eczacıyım eniştemde bugün hasta olmuşum diye mesaj attı.Bende ne oldu enişte geçmiş olsun dedim.Ardından gelen mesajlar ise şunlar ‘sana’ ve ‘üşütmüşüm’ oldu.Ben bu ‘sana’ yı görünce bi kötü oldum ama sorun bende de olabilir veya başka birşey yazacaktı.Ardından ben bu ‘ sana’ lafına anlayamadım ?? Yazdım.Oda beni arayıp eczaneye uğrayacaktım baya kötü hasta olmuşum dedi.Gerçektende hasta olmıştu.Şimdi lütfen bana yardım edin ben tedirgin olmakta haklı mıyım ? Yani dediğim gibi fiziksel bi yanlışını hiç görmedim bilhakis abi gibidir .Ama bi tarafında pek rahat değil .Sizce bu taciz midir ? Cevaplayan herkese çok teşekkürler .
Yok dediğim gibi fiziksel bi rahatsızlık hissetmedim hiç.Sadece boş yere yorulma bizde kal diye çok ısrar ediyor bide şu mesaj olayı onun dışında sıkıntı yok.Sizi rahatsız eden birşey oldu mu? Size bakarken yakaladınız mı mesela? Bakışları rahatsız ediyor mu? Gereksiz samimiyet sezinlediniz mi? Sizinle yalnız kalmak için extra çaba gösteriyor mu? Siz ne hissediyorsunuz?
Yaşınız çok küçük değil anladığım kadarıyla. Öncelikle kendinize yetmeyi öğrenin. Aileniz dışında kimsenin evinde yatıya kalmayın. Hele de o evde bir erkek varsa. Maalesef devir kötü. Her zaman en kötü ihtimali düşünüp ona göre davranmak gerekir.Şöyleki teyzemler ilde oturuyorlar , bu yüzden beni bazen eniştem alıyor işten veya o gece nöbete kalmışsam onlarda kalıyorum.
Ya hastayım dedi ya bende ne oldu deyince ilk ‘sana ‘ mesajı geldi sonradan üşüttüm geldi.Bende sana hastayım gibi algıladım .Ama kuruntu yapıyor olabilrim başka birşey ifade etmiş olabilir.Bu yüzden fikrinizi almak istedim sadece.O kadar çok şey okuyoruz haberlerde insan ister istemez tedirgin oluyor.Ne dedi de rahatsız oldunuz anlamadım. Ortada bir sorun göremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?