Sizce bu taciz mi ?

İyi de hastayım dediğinde, siz ne oldu deyince “sana” dememiş ki. Yani olay öyle olmamış.

Siz tam olarak “ne oldu enişte geçmiş olsun” yazmışsınız o da “”sana” ve “üşütmüşüm” yazmış. Yani “sana uğrayacaktım” yazmaya çalışmış, eczaneniz olduğunuz için. Hastalıktan yazamadı herhalde veya yazdı, eli çarptı silindi vs. Arada geçmiş olsun lafı da var.

Geçmiş olsun diyen birine “sana üşütmüşüm” diyerek asılmak olmaz ki. Yani çok saçma.

Benim aklımın ucundan geçmezdi kötüye yormak. Elde hiçbir delil yok çünkü. Kötü niyetli biri değildir demiyorum. Ama hiçbir delil yok. Mesajdan önce de bu şekilde hissettiyseniz bilemem.

Son düzenleme:
Kimseyi bilmem ama ben bu konularda çok hassasim en çok korktuğum şeylerden biri Allah korusun , yani belki adam kötü niyetli değildir ve ya kötü niyetlidir bunu kendisi söylemeden asla bilemeyiz ama asla o adamla yalnız kalma ve her zaman tedbirli ol onlarda geceyi asla kalma fazla da içli dışlı olma soğuk davran devir kötü dikkatli ol , Allah yardımcın olsun

belki gerçekten gerçekten bir art niyet yoktur fakat sinek küçük ama miğde bulandırır diye bir laf var , birkere içinize şüphe düşmüş ve huzursuzsunuz , şimdiden mesafenizi koyun ve oradada kalmayın siz önleminizi alın derim ben

Yine de mesafe koyun siz. Böyle bir hisse kapıldıysanız boş olduğunu düşünmüyorum Kadınlar hisseder genelde. Eve dönüşlerde mümkün olduğunca kendi imkanlarınızla dönün

Baya üşütmüşüm. Yazacakken otomatik duzeltme kurbani olmus olabilir. Mesafe önemli. Mesafenizi koruyun. Zirt pirt aradiginda acmayin, her msjina cevap vermeyin, vercekseniz de kisa, net ve soguk cevaplar verin.

Mesajlarında genellikle bu tür hatalar yapan bir adam mı diye merak ettim. Daha öncede hatalı yazılmış mesajına denk geldiyseniz dikkatli olmakla birlikte "olabilir yanlışlıktır" diyorum. Fakat dile getirmesenizde bilinç altında bazı hislerle bu düşünceye kapıldığınızı düşüncesi de belirdi bende. Hareketlerini takip edin, çokta samimi olmayın derim ben.

"Baya üşütmüşüm" gibi anladım ben o mesajı.

Ama arkadaşların dediği "Sana uğrayacaktım" mesajı daha da mantıklı gibi duruyor.

Ben mesajda bir kötülük göremedim.

Enişte nasılbir adam bilemem ama elinizdeki veriler adamın niyetinin bozuk olduğunu ispat etmiyor.

Ben bir erkeğin kendisine helal olmayan bi kadina iyi gözle bakacagina asla inanmiyorum abi kardes isleri bana hikaye masal gibi geliyor her zaman tetikte ve kesinlikle mesafeli olmakta fayda var ilerleyen zamanlarda sizi denemek adina birseyler soyleyebilir tavrıniz net olsun yoksa sıkıntı buyuk olur

Baya üşütmüşüm ya da Sana uğrayacaktım mesajı gibi duruyor. Hasta olmuş mesajı düzgün yazamamış olabilir. Ben bir gariplik ya da taciz göremedim.

Çok mu fesat düşünüyorum bilmiyorum ama ben de sana hastayım şeklinde anladım, daha doğrusu sanki açıkça değil ama alttan alttan bunu ima etmiş, hani tabiri caize eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürürüm belki demiş. Öyle olmasa da mesafe koymak iyidir.

35-40 yaşlarında, yani genç biri.

ben "sana hastayım" olarak algıladım.

hatta direk seni yoklamış.

uzak dur, yüz verme bence.

böyle "sana..." tarzı yavşayan tipler en ufak şeyden anlam çıkarma potansiyeline sahip olurlar.

senin ve teyzen adına üzüldüm

Bir kadın böyle bir seyı dıle getırıosa bı sey hissetmıştır.Bence enıstenlere bır daha gıtme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…