- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Artemis888
-
Ayy buna cok güldümEnisteyi en siz bilirsiniz.
Ama yanlış mesajlar olabiliyor.
Servis soforune yanlışlıkla öp diye mesaj atmıştım. Halbuki bekliyoruz yazacaktım ve bunu yazdığına emindim.
Akşam gördüm attığım mesajı. Çocuk hiç bir şey demedi. Ertesi gün aydinlattik olayı.
Evet çok küçük değilim .Zaten yakın zamanda bir araba almayı düşünüyorum elimden geldiğince de kalmıyorum evime gidiyorum.Yaşınız çok küçük değil anladığım kadarıyla. Öncelikle kendinize yetmeyi öğrenin. Aileniz dışında kimsenin evinde yatıya kalmayın. Hele de o evde bir erkek varsa. Maalesef devir kötü. Her zaman en kötü ihtimali düşünüp ona göre davranmak gerekir.
Ben de boyle dusundum ama yine de tedbir almak lazim. Her zaman bir sey olmamasi olmasindan iyidir. Olmamasiicinse tedbir sart.Sana uğrayacağım yazacakken yanlışlıkla öyle yazmış olabilir mi? Birde bu konularda insan hisseder. Siz ne hissediyorsunuz? Burdan okuyunca bana taciz gibi gelmedi.
Teşekkür ederim yorumunuz için .Devir kötü ya insan bi tedirgin oluyor ister istemez.Yoksa dediğim gibi bende bi kararsız kaldım ne çok rahat hissediyorum ne de çok tedirgin.Bu yüzden fikirlerinizi sormak istedim.Benim annem bana ne yarım yamalak, hatalı mesajlar atıyor..
Âdeta tercüman lazım anlamak için.
Belki hata yapmış olabilir ama sizin içiniz rahat etmiyorsa araya mesafe koyun.
Gidip gelmeyi vs azaltın. İnsan bazen elle tutulur bi şey olmamasına rağmen bazı insanlardan garip bi rahatsızlık/huzursuzluk hissi alır. Öyle bir durum varsa siz önleminizi alın.
Onun dışında ben çok kötü bi durum göremedim ama bilemeyiz tabi ki.
Ne kuruntu yapması yahu adam böyle düsünmeni saglamıs resmen. Yani bitek bizim mi içimiz fesat? Sana gelicem ugricam dese zaten mesajın devamını getirir öyle degilmi ? Yanlıs anlasılmasını istemezdi ..Ya hastayım dedi ya bende ne oldu deyince ilk ‘sana ‘ mesajı geldi sonradan üşüttüm geldi.Bende sana hastayım gibi algıladım .Ama kuruntu yapıyor olabilrim başka birşey ifade etmiş olabilir.Bu yüzden fikrinizi almak istedim sadece.O kadar çok şey okuyoruz haberlerde insan ister istemez tedirgin oluyor.
Adı ustunde eniste canim. Ondan sana "abi " olmaz. Karismazsin sana abilikte yapmazsin !! Hatta flortum var deyin ona ne be.. araya mesafe koy yerini bilsin.İyi akşamlar herkese çok hassas bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.Şimdi ben ilçede oturuyorum ama ilde çalışıyorum o yüzden her gün ile gidip geliyorum.Konu ise teyzemin eşi ile ilgili.Şöyleki teyzemler ilde oturuyorlar , bu yüzden beni bazen eniştem alıyor işten veya o gece nöbete kalmışsam onlarda kalıyorum.Öncelikle eniştemin fiziksel bir yanlışını görmedim ama sürekli arıyor soruyor ne yaptın diyor ? Boş yere ilçe ye gidip gelme bizde kal falan diyor.Birde bazı erkek arkadaşlarımla buluşunca veya işteki erkeklerden konuşunca dikkat et onlara çok muhattap olma diyor.Bunlar belki normal şeyler abi gibi davranıyor.Ama bugün bir olay oldu ve çok canım sıkıldı.Şöyleki ben eczacıyım eniştemde bugün hasta olmuşum diye mesaj attı.Bende ne oldu enişte geçmiş olsun dedim.Ardından gelen mesajlar ise şunlar ‘sana’ ve ‘üşütmüşüm’ oldu.Ben bu ‘sana’ yı görünce bi kötü oldum ama sorun bende de olabilir veya başka birşey yazacaktı.Ardından ben bu ‘ sana’ lafına anlayamadım ?? Yazdım.Oda beni arayıp eczaneye uğrayacaktım baya kötü hasta olmuşum dedi.Gerçektende hasta olmıştu.Şimdi lütfen bana yardım edin ben tedirgin olmakta haklı mıyım ? Yani dediğim gibi fiziksel bi yanlışını hiç görmedim bilhakis abi gibidir .Ama bi tarafında pek rahat değil .Sizce bu taciz midir ? Cevaplayan herkese çok teşekkürler .
Enistenin tutumu taciz gibi degilde bir babanin kizina verdigi ogut gibi geldi dogru diyor erkeklere guvenilmez kotu bi niyeti yok bence sadece sizi kizi gbi gordugu icin uyariyor. Yazilan msjda da gariplik yok ben bile birine yazarken eksik yaziorm aslinda aklmdan gecen cumleyi yazdm sanip gonderiorm.ama.bakiorm tek tuk kelime gondermsmİyi akşamlar herkese çok hassas bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.Şimdi ben ilçede oturuyorum ama ilde çalışıyorum o yüzden her gün ile gidip geliyorum.Konu ise teyzemin eşi ile ilgili.Şöyleki teyzemler ilde oturuyorlar , bu yüzden beni bazen eniştem alıyor işten veya o gece nöbete kalmışsam onlarda kalıyorum.Öncelikle eniştemin fiziksel bir yanlışını görmedim ama sürekli arıyor soruyor ne yaptın diyor ? Boş yere ilçe ye gidip gelme bizde kal falan diyor.Birde bazı erkek arkadaşlarımla buluşunca veya işteki erkeklerden konuşunca dikkat et onlara çok muhattap olma diyor.Bunlar belki normal şeyler abi gibi davranıyor.Ama bugün bir olay oldu ve çok canım sıkıldı.Şöyleki ben eczacıyım eniştemde bugün hasta olmuşum diye mesaj attı.Bende ne oldu enişte geçmiş olsun dedim.Ardından gelen mesajlar ise şunlar ‘sana’ ve ‘üşütmüşüm’ oldu.Ben bu ‘sana’ yı görünce bi kötü oldum ama sorun bende de olabilir veya başka birşey yazacaktı.Ardından ben bu ‘ sana’ lafına anlayamadım ?? Yazdım.Oda beni arayıp eczaneye uğrayacaktım baya kötü hasta olmuşum dedi.Gerçektende hasta olmıştu.Şimdi lütfen bana yardım edin ben tedirgin olmakta haklı mıyım ? Yani dediğim gibi fiziksel bi yanlışını hiç görmedim bilhakis abi gibidir .Ama bi tarafında pek rahat değil .Sizce bu taciz midir ? Cevaplayan herkese çok teşekkürler .
Basınıza iş mı arıyosunuz ya.gorusmeyın basit.net.İyi akşamlar herkese çok hassas bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.Şimdi ben ilçede oturuyorum ama ilde çalışıyorum o yüzden her gün ile gidip geliyorum.Konu ise teyzemin eşi ile ilgili.Şöyleki teyzemler ilde oturuyorlar , bu yüzden beni bazen eniştem alıyor işten veya o gece nöbete kalmışsam onlarda kalıyorum.Öncelikle eniştemin fiziksel bir yanlışını görmedim ama sürekli arıyor soruyor ne yaptın diyor ? Boş yere ilçe ye gidip gelme bizde kal falan diyor.Birde bazı erkek arkadaşlarımla buluşunca veya işteki erkeklerden konuşunca dikkat et onlara çok muhattap olma diyor.Bunlar belki normal şeyler abi gibi davranıyor.Ama bugün bir olay oldu ve çok canım sıkıldı.Şöyleki ben eczacıyım eniştemde bugün hasta olmuşum diye mesaj attı.Bende ne oldu enişte geçmiş olsun dedim.Ardından gelen mesajlar ise şunlar ‘sana’ ve ‘üşütmüşüm’ oldu.Ben bu ‘sana’ yı görünce bi kötü oldum ama sorun bende de olabilir veya başka birşey yazacaktı.Ardından ben bu ‘ sana’ lafına anlayamadım ?? Yazdım.Oda beni arayıp eczaneye uğrayacaktım baya kötü hasta olmuşum dedi.Gerçektende hasta olmıştu.Şimdi lütfen bana yardım edin ben tedirgin olmakta haklı mıyım ? Yani dediğim gibi fiziksel bi yanlışını hiç görmedim bilhakis abi gibidir .Ama bi tarafında pek rahat değil .Sizce bu taciz midir ? Cevaplayan herkese çok teşekkürler .
35-40 arası falanEnişte kaç yaşında ?
Mesafenizi koruyun yinede. .
Doğru söylüyorsun çok beğendim tavsiyelerinizi bir daha ısrar ettiğinde aynen böyle diyeceğim.Enişte mesajı yanlış yazmıştır, niyeti de bozuk değildir, eyvallah.
ama enişte dediginiz dış kapının dış mandalı.
Onunla konuşma, bununla konuş, gibi erkeklerle olan ilişkilerinize müdahalesi hoş değil.
Akli basında kocaman kadınsınız.
Sizi bir daha uyardığında,
Teşekkür ederim beni düşünüyorsun ama kendimi koruyacak yaşı çoktan geçtim, bu şekilde nasihat edilmesinden hoşlanmıyorum,
Diye söyleyin.
Bizde kal diye ısrar ederse,
Yabancı değilsiniz, ısrara gerek yok, ihtiyaç durumunda ben çekinmem siz merak etmeyin, gibi bir şeyler söyleyin.
Enişte iyi niyetli olabilir ama mesajdan ziyade bu ısrar ve mudahele çok daha can sıkıcı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?