- 14 Eylül 2017
- 68
- 92
- 3
- Konu Sahibi almila_turan1071
-
6. Hislerim kuvvetli ama bukadarını beklemiyordum ister istemez aptallaştım kaldımTek bir açıklaması var o da telepati. Ben çok inanırım böyle şeylere.
Evet gördü ekledi saçların çok güzel dedi sende çok güzelsin isminde çok güzel falan dedi aramızda kaç km olduğuna dahi bakmış ama birden bire engelledisizin fotoğrafınızı ya da sizi bir şekilde gördü mü
Evet gördü ekledi saçların çok güzel dedi sende çok güzelsin isminde çok güzel falan dedi aramızda kaç km olduğuna dahi bakmış ama birden bire engelledi
Hayır bahsetmedim ürkütecek bişey yapmadım yakından tanımayı görmeyi istediğimi söyledim oda peki bu nasıl olacak aramızda 5 saat var uzak diyip mesafeyi bahane etti bida yazmadım 2 gün sonra benimle neden görüşmek istedin diye sert bir mesaj atıp silmiş neden sildin diye sordum muhabbet başka yöne kaydığı için dedi sonra da engelledi yani tam anlamıyla dengesiz biriydipeki kendisine bu olaydan bahsettiniz mi.
eğer bahsettiysenz belki olayın enteresanlığından ürkmüş olabilir..
Hayır bahsetmedim ürkütecek bişey yapmadım yakından tanımayı görmeyi istediğimi söyledim oda peki bu nasıl olacak aramızda 5 saat var uzak diyip mesafeyi bahane etti bida yazmadım 2 gün sonra benimle neden görüşmek istedin diye sert bir mesaj atıp silmiş neden sildin diye sordum muhabbet başka yöne kaydığı için dedi sonra da engelledi yani tam anlamıyla dengesiz biriydi
Ya aşk yaşayıp yaşamamak değil mesele, yani hem kendisi ekleyip hem kendisi yazıp her sabah günaydın diyip sonra birden bire böyle kendimi suçlu hissettirerek engellemesi zoruma gitti en azından neticede ondan cesaret alarak bunu dillendirmiştim. İlgisiz olsaydı zaten söylemezdim.Bazen bi deja vù hissi olusur.
Mesela annem bi konudan bahsetmeden ben ruyamda gormus olurum.
Hatta gecen gun ilk oldu. Annemde bende ruyamizda mavi boncuk gormusuz ayni gece.
Bunlar 6. Histen dolayi oluyor.
Ben seneler once ruyamda gordugm kavsaktan gectim bi kac ay once. Bu demek olmuyorki kavsakla ask yasamam gerek.
6. His sadece.
Ya aşk yaşayıp yaşamamak değil mesele, yani hem kendisi ekleyip hem kendisi yazıp her sabah günaydın diyip sonra birden bire böyle kendimi suçlu hissettirerek engellemesi zoruma gitti en azından neticede ondan cesaret alarak bunu dillendirmiştim. İlgisiz olsaydı zaten söylemezdim.
Haklısınız, en azından zaman kaybetmedim ilk deneyimim olduğu için aptallaştım ama olursa bundan böyle düşüncelerimin, yada önce den hissettiklerimin yaşamımda tezahür ettiğini gördüğümde hertürlü olasılığa kendimi hazırlayıp izlemede kalacağım aynı hatayı yapmayacağım.
Evet özellikle erkeklerin büyük çoğunluğu bayanlara kullanmak amaçlı yaklaşıyor yani bu ortamda tanışıp masallara konu olacak bi aşk yaşamayı beklemek zaten saflık belirtisi olsa gerek...Evet aynen. Ve internetin tehlikeleri hakkindada bilinclenin. Bende ayni hatayi yaptim zamaninda. Sosyal medyada tanidiginizdan ibaret degil insanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?