- 14 Eylül 2017
- 68
- 92
- 3
- Konu Sahibi almila_turan1071
-
hayır fake hesapla denememin sebebi benimle başta ilgili iken birden bire uzaklaşmasının sebebinin günü birlik ilişki amacı taşıyıp taşımadığını anlamaktı bunu teyit etmek için başka hesaba düşüyormu diye denemek istemiştim sadece ki o hesapla görmediği halde görüşmeyi kabul etmişti sonrada bida yazmadım zaten... Beklemiyorumda sadece anlam veremediğim için kafamı kurcaladı.Bence unutun. bilinçaltınızla alakalı bir durum evet biraz garip olmuş ama adam istemediğini söylemiş. Sürekli fake hesaptan vs yazarak taciz etmiş olursunuz ki bu yanlış bir şey.
yok ben beklerim diyorsanız bir şey diyemem ama baştan hayır demiş,kendinizi üzersiniz bence.
Evet saçma gelebilir ki bende anlam veremediğim için aylarca kafamı meşgul eden bi mevzu oldu zaten,, bi madde falanda kullanmıyorumnasıl yani? kafanızda birdenbire atıyorum siz bulaşık yıkarken aniden zihninizde biri canlandı.tc kimliğinden tutun saçındaki beyaza kadar
o sırada bir madde etkisinde olabilir misiniz?
Anlamı ne olursa olsun adam seni engellemiş ya boşverseneBikaç aydır kafamı meşgul eden, cevabını bulamadığım bir konu var. Bundan birkaç ay öncesi zihnimde biri canlandı, doğum tarihinden, fiziki özelliklerinden, ideolojisine yaşadığı yerden annesinin, babasının memleketine, okuduğu bölümden, yaptığı işe hatta saçlarındaki beyazlara kadar bütün özellikleri ile kafamda bi portre oluştu sonra bu özellikler ile birebir şaşmadan uyuşan biri beni facebookdan ekledi. Titremeye başladım çok şaşırdım ve ona kimliği hakkında sorular sorarken teyit etmek için soruyordum oda nerden bildin gibi yanıtlar veriyordu. İlk defa başıma böyle bişey gelmişti, şaşkındım ve yaşadığım olayın manasını kavramak için ileride yüzyüze görüşme ihtimalimizi sordum, aramızda 5 saat var ben gelemem sende gelemezsin muabbet başka yöne kaydı diyerek beni engelledi, çok üzüldüm, başta çok ilgili ve sürekli yazarken birden değişti, benimle görüşmek istemedi. Fake hesapla kendimi buna 2 saat uzaklıkta ünv öğrencisi olarak tanıttım o hesabada gelirim görüşmekte tanışmakta mümkün benim için dedi. Sonra bunalıma girdim haliyle normalde takılmam ama yaşadığım esrarengiz bir olay olduğu için nedense çok taktım, kafamdan çıkmıyor birtürlü.. Sizce bunun manası nedir? Kafamda canlanan biri karşıma çıktı sonra neden birden bire kayboldu, burda almam gereken mesaj neydi bilmiyorum...
Araştırdım kimi reankarnasyon dedi kimi kuantum fiziği sıçraması hayalindeki erkeğin karşına düşünce gücü ile çekim yasası aracılığıyla çıkması dedi nedir bilmiyorum ama engelleyince kendimi çok kötü hissettimHiç böyle bir şey duymamıştım daha önce. Sizle muhabbeti bitirme sebebi de inanılmaz saçma. Bahane ile başından savmış ama diğer fake hesapla konuşup görüşmeyi kabul ediyor.Belki siz rüya falan mı gördünüz çok etkilendiniz yani onunla konuşurken daha önce tanışmış gibi oldunuz? Ya da dejavu falan? Çünkü birebir örtüşmesi çok ilginç geldi. Korkutucu hatta.
Araştırdım kimi reankarnasyon dedi kimi kuantum fiziği sıçraması hayalindeki erkeğin karşına düşünce gücü ile çekim yasası aracılığıyla çıkması dedi nedir bilmiyorum ama engelleyince kendimi çok kötü hissettim
Kim olduğunu bilmediği fake hesabın tanıdık olma ihtimalinden tırsmayıp kendisine yakın mesafede bulunan ünv öğrencisi diyince hemen kendisi görüşmek istedi dolayısıyla bende bana günü birlik ilişki amacıyla yaklaştığını o anlamda iş çıkmayacağını anladığı için görüşmek istemeyip engellediğini düşündüm.Sizdeki olayi cozumleyemedim fakat tanidik olma ihtimalinizden tirsmistir bence
Yok ben gidemem benimle görüşmek istemeyen birinin peşinden koşamam sadece olayın gizemini çözmeye çalışırken hem kendisi yazıp hemde böyle yapması ister istemez sinirlerimi bozduçok ilginç ve ürkütücü.
çok takılma derim zaten olacağı varsa bir şekilde mutlaka olur..
ama kafanı bu şekilde meşgul edecekse (tasvip etmemekle birlikte) gidebileceksen sen git ve aklından çıkar..
Ahahaha koptumCanlandiriken km hesabini da yap bundan boyle...
Yok ben gidemem benimle görüşmek istemeyen birinin peşinden koşamam sadece olayın gizemini çözmeye çalışırken hem kendisi yazıp hemde böyle yapması ister istemez sinirlerimi bozdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?