Ders vermeye çalışıyor.
Söylediği her şeye gayet rahat bir tavırla tamam de.
Kısasa kısas yap ve nasıl davranıyorsa,ne hissetiriyorsa aynısını uygula.
Canını yakmissin belliki adamin ne yasanmis bilemem ama ben boyle konularda bazen kadinlari haklı bulamıyorum yani. Ara konus eger bisiler duzelecekse büyük sorun degilse ufak tefek şeylerden bitirmeyin ne diyem hakkında hayırlısı olsun
Anladım tabi bazi kısıtlamalar kötü eder insanı ama cok aşırı bi sıkıntı olmadıkça böyle boşuna canınızı sıkmayın. Üçgünluk dünya ya gelip geçer hersey.Haklı haksız meselesi değil aslında pek. Çok kıskanç biri ama ben artık 30 yaşındayım ve böyle şeylerin konu edilmesi beni rahatsız ediyor. Hala instagram profilime girip şu kim bunu sil vs denilmesi üzüyor beni. Aslında belki o kadar da önemli değil silerim gider belki ilkokuldan sonra hiç görüşmediğim bir arkadaşımdır rahatsız olduğu. Ama sorun kişinin önemli olup olmaması değil bu yaptığı bana saygısızlık gibi geliyor. Bilmiyorum açıkçası çok bunaldım nasıl davranmam gerektiğini kestiremiyorum.
Anladım tabi bazi kısıtlamalar kötü eder insanı ama cok aşırı bi sıkıntı olmadıkça böyle boşuna canınızı sıkmayın. Üçgünluk dünya ya gelip geçer hersey.
Olur tabi insan dayanamiyinca guzel bi cinnet oluyor ama ben hep hayata baska yönden bakmışım dir .Bazen ben de öyle düşünüyorum alttan alayım diyorum ama sonra birikiyor böyle patlıyorum bir yerde.
Fedakarlık ve karşılıklı ödün verilmeden bi ilişki kurulmaz kurulsada hemen yıkılır unutmayın olur mu
Bunlar zaten normalde olması gereken şeyler. Her şeye karışması, her adımınızı takip etmesi gerekmiyor. Biraz rahat bıraksın ve güvensin bir zahmet.Bundan sonra istediğini yap eve gidince bile haber verme dedi. Kiminle istiyorsan görüş ne istiyorsan instagramdan paylaş kimi istiyorsan ekle karışmıyorum dedi.
Haklı haksız meselesi değil aslında pek. Çok kıskanç biri ama ben artık 30 yaşındayım ve böyle şeylerin konu edilmesi beni rahatsız ediyor. Hala instagram profilime girip şu kim bunu sil vs denilmesi üzüyor beni. Aslında belki o kadar da önemli değil silerim gider belki ilkokuldan sonra hiç görüşmediğim bir arkadaşımdır rahatsız olduğu. Ama sorun kişinin önemli olup olmaması değil bu yaptığı bana saygısızlık gibi geliyor. Bilmiyorum açıkçası çok bunaldım nasıl davranmam gerektiğini kestiremiyorum.
Sizin durumunuzu bire bir tarif edip öneriler getiren bir kitap önereceğim size, lütfen bir göz atın: Öfke Dansı. Eğer ilişki terapistine gitme şansınız varsa onu da es geçmeyin. Bu gibi davranışların altında hiç aklınıza gelmeyen ve çözülebilir meseleler yatıyor olabilir.Bazen ben de öyle düşünüyorum alttan alayım diyorum ama sonra birikiyor böyle patlıyorum bir yerde.
Ve yüzüğü de verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?