sızce bunu sikayet edeyim mi ben saglık bakanlığı ve hasta hakları birimine?

Ben zaten haklıyım demıyorm sız baya algı operasyonu na baslamssnz konuyu nerden nereye getirdiniz bravo ama yemezler bana sokmuyor
.. Ben sadeve rahatsız oldugum konuyu dile getirdim
Rahatsiz olacaksaniz yakınlarinizdan rahatsiz olun. Ziyaret saati disinda geldikleri yetmezmis gibi hemsire gelince disariya da cikmamislar.

Evet almaz eve gonderirdim. Gönderemedim mi, hemşire ilk uyardığında hadi hadi der kaldırırdım.

Sağlık çalışanlarına karşı çok hassasım. Onlara söylenen herhangi bir şey kendime söylenmiş gibi hissettiriyor. Yakin bir zamanda bir kurumun hemsiresi ve doktoru yüzünden çok önemli bir fırsatı kaçırdım.

%100 kusurlulardı. Ağzımı açıp tek bir kelime dahi etmedim. Kelimeyi bırakın, ters, mutsuz bir tavirda bile olmadim.

Kafaları doludur, stres altındalar diye düşündüm. Ses çıkarmadım.

Günaydın, iyi günler deyip gülücüklerle devam ettim.

Böyle biri olduğum için sizin kural tanımazlığınızı hemşireye yıkmanızı kabul etmiyorum.

Benim yaptığıma klavye delikanlılığı denmez. Herkes kendi kültür birikimince, algılama ve yorumlama yeteneğince yazıyor. Sizde bunlarin ne kadarı var görüyoruz.

Ben, hemşirelik okudum ve fakültede devlet hastanesinde de staja çıkıyorduk. Genelde hemşireler bir defa ziyaretçilerin çıkması gerektiğini söylerler eğer çıkmıyorlar ise ikinci defaya güvenliği arıyorduk. Devlet hastanelerinin belli bir ziyaretçi saati vardır, bunu bilmiyor musunuz? O da çok kısa olur zaten. Kaldı ki genelde devlet hastanesi odaları çok kişilik olur, yasak olmasa bile o saatte o kalabalık ile diğer hastaları rahatsız ettiğinizi düşünmüyor musunuz? Ve hemşire bir anda odaya dalıp, bir saniye içinde annenizi çevirip soyup enjeksiyon mu yaptı? Yani bu aşamaların bir saniyede gerçekleşmesi imkansız olduğuna göre siz ve erkek ziyaretçi illa ki anlamıştır çıksaydı o zaman ya da çıkartsaydınız. Ay gerçekten mesleği sevmeme nedenlerimden biri de böyle değişik insanlarla uğraşmak zorunda kalmak. Kim bilir hemşire on altı nöbetinde mi yirmi dört nöbetinde mi o kadar iş yükü, yoğunluk içinde naz kapris ile uğraşması çok kötü.

e bunu söyleyince ziyaretçilerinizde kalkmamış demek ki. uyarıyı dikkate almış gibi bir halleri olsaydı beklerdi kadın belki.

Tamamda ben tek kısılık odada kalıyorum annem ve ben sadece. Ole kmseyı rhtsz etmedik ki.
Kıt mısınız? Saat 22:30da ziyaretçi yasak. İster tek olsun ister çift. YASAK.
Kurallara uymadığınız için de şikayet etmeye hakkınız yok. Bu kadar basit

Piki
Ay gerçekten çok hoşsunuz
Siz hemsire ile diğer karşılaşmaları ve akraba ile bir sonraki görüşmeyi dusunun bence

Örgü getireni biliyorum ya . Hasta ziyaretinde iki şiş boşaltmadı ama getirmiş yani. Çok ilginç insanlar var.

“hastaya kalca dan ıgne vurmam gerek ama hala ıcerdesnz, güleryzlu soluyorum diyemı ciddiye almıyorsunuz, kalkalım lutfen artık cok rıca ediyorum ama"
Demiş ya hemşire,
Şimdi bu ilk uyarı sözleri mi sizce?
Muhtemelen odaya geldi, ziyaretçilerimiz var benim de iğne vurmam lazım birazdan geleyim demiş olmalı. Tam bu cümleyi kurmasa da ziyaretçilerinizin orada olmaması gerektiğini hiç ima etmedi mi?

Doğru yazdığınız kelime sayısı 3, gelmişsiniz millete bol bol kitap oku diyorsunuz. Darısı başınıza bir öneri.

Bız tek kısılık odada kalıyoruz sadece annem ve ben.. Aksı bı durum olsaydı kesınlıkle kmseyı rhtsz etmezdik ole insanlar dglz. Kimse bzm kaprısmzıde cekmedı. Degısık dgl normal insanlarız ama ısınıze gelmiyor tabi bazı seyler sanırım.. Hemsıre olrk ozmn hasta mahremiyetinınde korunmasını gerektgnı bilirsiniz.. Nerde adalet?

Ayyy ne abarttın ya sanki anneni taciz etmişler gibi anlatmanız yok mu tövbe ya ne cins hastalar var iyi ki sağlık çalışanı değilim ben şikayet ederdim a
Yalnız haksız olduğunu fark ettikçe her yoruma bir şeyler ekliyor. Bir sonra ki yorumunda da '' iğne vurulurken görülmesin diye önüne geçtim ama hasta inatla bakacağını söyledi '' olacak Hastane orası hastane. Hastalıkta bile fesatlık düşünmeniz sizin çirkin zihniyetinizle alakalı hastanenin çalışanlarıyla bir ilgisi yok.

Örgü getireni biliyorum ya . Hasta ziyaretinde iki şiş boşaltmadı ama getirmiş yani. Çok ilginç insanlar var.
Ben de sütyenine muz sokup götüreni biliyorum. Hastanın yemesi yasaktı sanırım. Gizlice sokup yedirmişler. Can boğazdan gelir diyerek. Utanç verici bir cahillik.

Kal caya ıgne vuracagnı blmyordukkı bız. Her dakika farklı ıslem yapıyorlar nerden bilelim.. Bilseydik bıseyler yapardık herhalde

Neden böyle söylüyorsunuz? Çoook uzaktan gelmişler misafirler (!) Hemşirenin ev sahibi gibi görev yapması uzaktan gelen misafirlerine çay kahve ikram etmesi hatta hasta odalarından boş kalan birer yatak ayarlaması gerekirdi. Kuralları uygulamaya çalışmış densiz. Kesinlikle ilgili yerlere şikayet edilmesi gerekir.

Ben de sütyenine muz sokup götüreni biliyorum. Hastanın yemesi yasaktı sanırım. Gizlice sokup yedirmişler. Can boğazdan gelir diyerek. Utanç verici bir cahillik.
Ay ben devlet hastanesinde yaptım ilk doğumu, aynı odada yanımdaki kadın ağrıdan ağlıyor yazık, Suriyeliydi anlatıyorum bak kan içinde kalmıştır kalk aksın diye anlamıyor, kaynanası refakatçi horul horul uyuyordu duymuyor hiç kadını. Uyumaya gelmiş oraya. Hem de horul horul.

Kal caya ıgne vuracagnı blmyordukkı bız. Her dakika farklı ıslem yapıyorlar nerden bilelim.. Bilseydik bıseyler yapardık herhalde
Ajsjsjjsksks yani kendini ele vermek de böyle bir sey.
Hemsirenin dediği umrunuzda olmamış işte, açık açık söylüyorsunuz
İş totoya gelince ciddileşti.

Bizim ülkede insan kalitesi sıfır ya.

Insallah senin ananınkınıde görürler haydı iyi geceler

yahu madem kadın iğne yapıcam dediğinde erkek misafirinize dışarı çıkabilirmisiniz deseydiniz bir zahmet. yada anneniz arkanızı dönün dediğinde dönmeyip erkek misafire müsade edermisin deseydi. uyarmış kimse bir tarafına takmamış kadında sizin paralı çalışanınız değil şimdi git sonra gel diyesiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…