- 22 Aralık 2013
- 1.668
- 2.311
- 448
- Konu Sahibi Dogangunes1
-
Hep başınıza bir çoban istiyorsunuz değil mi sizi gütsün. Kural kuraldır hanımefendi bunu size anlatmaları için adam koymalarına gerek yok. Medeniyet o kurala korku kültürü olmadan uymak işte.Hastane kapıya nobetcı Koymuyorsa o saatte benım sorunum mu?
Uyarmak da yetmiyor baksanıza. İlla tutup yönlendiren olacak.Aaa pardon uyarılmayınca anlamayangillerdenmisiniz.
İşte sizin gibi insanları anca birileri iteleyecek, yasaklayacak engel olacak. Öyle doğru olanı yapacaksınız, ötesi yok çünkü sizin gibilerde. Yoksa doğal ortamda yaşar gibi yaşarsınız medeniyetten bir haber.Hastane kapıya nobetcı Koymuyorsa o saatte benım sorunum mu?
Hemsireyi çarmıha germek istiyorİyi de hastane refaket saati icinde geldiler de kadın laf mı söyledi? Nerede görülmüş gece onbirde hasta ziyareti? İnsanın biraz aklı çalışır,der ki hasta kadın erken uyur bu saatte tutmayalim . Düpedüz saçmalık
zaten kadın da tedavi zamanı hala oturmalarina laf etmiş,kovmus. Kovdu diye bozulmuş,şikayet etmek istemişsiniz. Ne yapmasını isterdiniz? Ne onları kovsun, ne erkek var diye iğneyi yapsın.
Misafirin keyfinin bitip çıkmasını mi beklesin iğne vurmak için?
Tam olarak isteğiniz nedir?
Tam olarak ıstegm. Hasta ya ıgne vuracagm kalcadan. Ziyaret saati doldu musade edermsnz deyıp onların cıkmasını beklemesi ve onlr gttk ten snra ıgne vurmasıydı.. He yıne de kalkmadımı zıyaretcıler hala oturuyorlar mı ozmn hemsıre gelsn sıcsn agzmza sorun yokİyi de hastane refaket saati icinde geldiler de kadın laf mı söyledi? Nerede görülmüş gece onbirde hasta ziyareti? İnsanın biraz aklı çalışır,der ki hasta kadın erken uyur bu saatte tutmayalim . Düpedüz saçmalık
zaten kadın da tedavi zamanı hala oturmalarina laf etmiş,kovmus. Kovdu diye bozulmuş,şikayet etmek istemişsiniz. Ne yapmasını isterdiniz? Ne onları kovsun, ne erkek var diye iğneyi yapsın.
Misafirin keyfinin bitip çıkmasını mi beklesin iğne vurmak için?
Tam olarak isteğiniz nedir?
İçeri hemşire girince bile refakatçi dışarı çıkar benim bildiğim. Sizin refakatçiler ananızın kıçını görmek için beklemiş olmasınlar?
Bende sana tüm kalbimle Allah akıl fikir versin diyorumSağlık çalışanlarına tüm kalbimle bol sabır diliyorum
Holiganların sahalara atladığı stadyumlarda demir parmaklıklar bile kaldırıldı, hastanelerde ziyaretçi saatine uyulsun diye kapıya nöbetçi konulsun isteniyor. Hoş aslında insanımız insanını bildiğinden normalde olması lazım ama kocaman yazdık anlamışlardır diye düşündüler herhalde.Hastane kapıya nobetcı Koymuyorsa o saatte benım sorunum mu?
Ay hiç güleceğim yoktu hahahhahahahahahhaBende sana tüm kalbimle Allah akıl fikir versin diyorum
Oha yalana bak kattaki herkes taburcu olmuşBızm katta herkes taburcu oldu kimse yoktu bızden Baska bu 1. 2.sıde hemsıre hem ıcerde erkek zıyaretcı var ıgne yapmam lazm lutfen deyıp bunun pesine dırek pijamasnı sıyırıp ıgne vurmasına ne diyorsunuz? En azından 2 dakika bekleyebilirdı onlar cıktık tan sonra gelsin yapsın ıgnesını. Hasta mahremıyetı diye birsey var sonucta dglmı
Anlamadım içeride erkek ziyaretçi varken mi hasta varken mi?Ama ıcerde erkek hasta varken dırek kalcasnı actı ıgne vurmak için bu dogru mu sizce
Bu mantıkla banka kapısında güvenlik yoksa para çalmak normaldir yani?Hastane kapıya nobetcı Koymuyorsa o saatte benım sorunum mu?
Hangı medeniyet? Hasta mahremiyetinı korumayan hemsıre medeni ama ben bundan rahatsız oldugumu dile getirince cahil mi oluyorum?İşte sizin gibi insanları anca birileri iteleyecek, yasaklayacak engel olacak. Öyle doğru olanı yapacaksınız, ötesi yok çünkü sizin gibilerde. Yoksa doğal ortamda yaşar gibi yaşarsınız medeniyetten bir haber.
Kendi başınıza medeniyete ayak uyduramıyorsunuz.
Arkadaşlar ben elendim siz devam edin
Once kendin icin dua et, zira cok ihtiyacin varBende sana tüm kalbimle Allah akıl fikir versin diyorum
Tabi koca hastanede bi anası kendi misafirleri varmışOha yalana bak kattaki herkes taburcu olmuş
Allah'ın verdiği şifayı mı sorguluyorsun Merve? Olmuş işte ya, yaradanın hikmeti. 3. Kattaki herkese şifa dağıtılmış.Oha yalana bak kattaki herkes taburcu olmuş
Ziyaretçilere kızgın yağlar dökmeli hastane çatısından nöbetçiler. Kara muratlı filmlerdeki nöbetçiler gibi.Hastane kapıya nobetcı Koymuyorsa o saatte benım sorunum mu?
Türkçe biraz kıt galiba ama söyleyeyim, kadın sizi zaten uyarmıs, çıkartmamışsınız misafiri. O da sabaha kadar sizi bekleyecek değil. İşini yapmak zorunda. Yapmadığı iğneden dolayı bir sorun olsa kendi başı yanar. Totonuz kıymetliyse uyardığı zaman çıkartsaydınız kimse sizi beklemek zorunda değil.Hangı medeniyet? Hasta mahremiyetinı korumayan hemsıre medeni ama ben bundan rahatsız oldugumu dile getirince cahil mi oluyorum?
Sallıyorsunuz imkanı yok yorumlar geldikçe çevir kazı yapmasın yapıyorsunuz halbuki hatanızı kabul etseniz bitecek iyice rezil etmeyin kendiniziHayır ınanın hersey okdr ani oldukı.ıcerdekı hasta yakınının gitmesine frsat kalmadı ki. Hemen direk elinde ıgne hazırdı dırek vurdu gttı sıyırdı pijamasnı.10 saniye sürdü hersey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?