- 23 Temmuz 2014
- 6.480
- 17.783
- 448
- Konu Sahibi Dogangunes1
-
EVET.Suan ole klavye delikanlılıgı yapıyorsunuz ıyı guzel basarılısınızda ama, su an su dakika hastanede refakatçi oldugunuzu dusunun ve aniden hasta ziyaretine akrabanız geldı ve cok uzaktan geldi varsayalm. Ne dersnz malesef ziyaret saati doldu sızı alamiycamm ıcerımı derdiniz?
Keşke şu yorumu seslendirebilseydim İlker Yavuza gibi.Kal caya ıgne vuracagnı blmyordukkı bız. Her dakika farklı ıslem yapıyorlar nerden bilelim.. Bilseydik bıseyler yapardık herhalde
Insallah seninde ananın kıcı ortalığa acılır tatlım yaa sorun yok senin ıcın nasılda baksana
İnşallah hemen gebermiştir. Empati kurdum nefret ettim kadindan. Gamsız pislik.Ay ben devlet hastanesinde yaptım ilk doğumu, aynı odada yanımdaki kadın ağrıdan ağlıyor yazık, Suriyeliydi anlatıyorum bak kan içinde kalmıştır kalk aksın diye anlamıyor, kaynanası refakatçi horul horul uyuyordu duymuyor hiç kadını. Uyumaya gelmiş oraya. Hem de horul horul.
Siz cok anlayıslıymssnz gercekten bravo. Ama ben saglık calısanına saygı duyuyorsam anlayıs gösteriyorsam ozmn oda bana göstercek. Cnku ben hastaneye gule eglene gelmıyorm hastayım ve moralm bozuk gelıyorm bole bı durumda aynı hassasiyeti saglık calisanından beklerim.. Oyle olmasa doktorlar hemsıre ler nerden turlu turlu seminerlerlere egıtımlere katılıyor sızce.. Cnku bunun egıtımı mutlaka verilmeli.. Once hasta.. Sonra saglık calısanı gelır bunu unutmayın....Neden böyle söylüyorsunuz? Çoook uzaktan gelmişler misafirler (!) Hemşirenin ev sahibi gibi görev yapması uzaktan gelen misafirlerine çay kahve ikram etmesi hatta hasta odalarından boş kalan birer yatak ayarlaması gerekirdi. Kuralları uygulamaya çalışmış densiz. Kesinlikle ilgili yerlere şikayet edilmesi gerekir.
bu kadar terbiyesiz birinin annesine erkek önünde iğne yapıldı diye sinirden köpürmesi nasıl bir ironi
Çok katılıyorum....Benim vergilerimle yapılan hastanede , benim vergilerimle verilen hizmeti alan medeniyetsizler , olur olmaz saatlerde sülalecek elini kolunu sallayarak girip , benim sağlık çalişanımi demoralize edip üstüne rahat rahat sapıklık yapabiliyor...Biri artık dur desin şunlara. Nerde adalet ?Bız tek kısılık odada kalıyoruz sadece annem ve ben.. Aksı bı durum olsaydı kesınlıkle kmseyı rhtsz etmezdik ole insanlar dglz. Kimse bzm kaprısmzıde cekmedı. Degısık dgl normal insanlarız ama ısınıze gelmiyor tabi bazı seyler sanırım.. Hemsıre olrk ozmn hasta mahremiyetinınde korunmasını gerektgnı bilirsiniz.. Nerde adalet?
Ben hemşire olsam birkaç ml penisilin ikraminda bulunurdum. Herkes herkesin totosunu görürse mesele ortadan kalkardı hem.Neden böyle söylüyorsunuz? Çoook uzaktan gelmişler misafirler (!) Hemşirenin ev sahibi gibi görev yapması uzaktan gelen misafirlerine çay kahve ikram etmesi hatta hasta odalarından boş kalan birer yatak ayarlaması gerekirdi. Kuralları uygulamaya çalışmış densiz. Kesinlikle ilgili yerlere şikayet edilmesi gerekir.
Keşke sen de birtakım eğitimlere gitsen ya.Siz cok anlayıslıymssnz gercekten bravo. Ama ben saglık calısanına saygı duyuyorsam anlayıs gösteriyorsam ozmn oda bana göstercek. Cnku ben hastaneye gule eglene gelmıyorm hastayım ve moralm bozuk gelıyorm bole bı durumda aynı hassasiyeti saglık calisanından beklerim.. Oyle olmasa doktorlar hemsıre ler nerden turlu turlu seminerlerlere egıtımlere katılıyor sızce.. Cnku bunun egıtımı mutlaka verilmeli.. Once hasta.. Sonra saglık calısanı gelır bunu unutmayın....
Oy kıyamam morali bozukmuş, pış pış da yapsın mıSiz cok anlayıslıymssnz gercekten bravo. Ama ben saglık calısanına saygı duyuyorsam anlayıs gösteriyorsam ozmn oda bana göstercek. Cnku ben hastaneye gule eglene gelmıyorm hastayım ve moralm bozuk gelıyorm bole bı durumda aynı hassasiyeti saglık calisanından beklerim.. Oyle olmasa doktorlar hemsıre ler nerden turlu turlu seminerlerlere egıtımlere katılıyor sızce.. Cnku bunun egıtımı mutlaka verilmeli.. Once hasta.. Sonra saglık calısanı gelır bunu unutmayın....
Ben de sütyenine muz sokup götüreni biliyorum. Hastanın yemesi yasaktı sanırım. Gizlice sokup yedirmişler. Can boğazdan gelir diyerek. Utanç verici bir cahillik.
Kal caya ıgne vuracagnı blmyordukkı bız. Her dakika farklı ıslem yapıyorlar nerden bilelim.. Bilseydik bıseyler yapardık herhalde
Ay boyle bir şey mi var? Hemen unutmalıyım bu bilgiyi.Hastane odanin ortasinda cig köfte yapanlari unutmayalim lütfen. Yazik olur. Onlarda uzaktan gelmistir
Sana cok ikramda bulunmuşlar o dediginden sanırım.. Tecrübe edınmssnkı bana onerıyorsun. Saol tatlm ya cok dusunce lısınBen hemşire olsam birkaç ml penisilin ikraminda bulunurdum. Herkes herkesin totosunu görürse mesele ortadan kalkardı hem.
Sizin eğitiminiz ne çok merak ettim?Siz cok anlayıslıymssnz gercekten bravo. Ama ben saglık calısanına saygı duyuyorsam anlayıs gösteriyorsam ozmn oda bana göstercek. Cnku ben hastaneye gule eglene gelmıyorm hastayım ve moralm bozuk gelıyorm bole bı durumda aynı hassasiyeti saglık calisanından beklerim.. Oyle olmasa doktorlar hemsıre ler nerden turlu turlu seminerlerlere egıtımlere katılıyor sızce.. Cnku bunun egıtımı mutlaka verilmeli.. Once hasta.. Sonra saglık calısanı gelır bunu unutmayın....
Hastane odanin ortasinda cig köfte yapanlari unutmayalim lütfen. Yazik olur. Onlarda uzaktan gelmistir
Yaparsa ıyı olur. Omuzlarımada masaj rıca ediyorum birazOy kıyamam morali bozukmuş, pış pış da yapsın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?