sızce bunu sikayet edeyim mi ben saglık bakanlığı ve hasta hakları birimine?

EVET.

İnşallah hemen gebermiştir. Empati kurdum nefret ettim kadindan. Gamsız pislik.

Siz cok anlayıslıymssnz gercekten bravo. Ama ben saglık calısanına saygı duyuyorsam anlayıs gösteriyorsam ozmn oda bana göstercek. Cnku ben hastaneye gule eglene gelmıyorm hastayım ve moralm bozuk gelıyorm bole bı durumda aynı hassasiyeti saglık calisanından beklerim.. Oyle olmasa doktorlar hemsıre ler nerden turlu turlu seminerlerlere egıtımlere katılıyor sızce.. Cnku bunun egıtımı mutlaka verilmeli.. Once hasta.. Sonra saglık calısanı gelır bunu unutmayın....

Çok katılıyorum....Benim vergilerimle yapılan hastanede , benim vergilerimle verilen hizmeti alan medeniyetsizler , olur olmaz saatlerde sülalecek elini kolunu sallayarak girip , benim sağlık çalişanımi demoralize edip üstüne rahat rahat sapıklık yapabiliyor...Biri artık dur desin şunlara. Nerde adalet ?

Son düzenleme:
Ben hemşire olsam birkaç ml penisilin ikraminda bulunurdum. Herkes herkesin totosunu görürse mesele ortadan kalkardı hem.

Keşke sen de birtakım eğitimlere gitsen ya.

Oy kıyamam morali bozukmuş, pış pış da yapsın mı

Konu sahibinin konudaki her mesajı o kadar fecaat ki hangisine yorum yapsam şaşırdım.

-Yaptıkları saçmalığı kabullenmeyip bir de hemşireye saydırması

-Sanki kendileri kurallara uymuş gibi hemşire hasta mahremiyetini ihlal etti, kurallara uymadı diye ağlanması (öyle bir kural var mı varsa bu olay kapsamına girer mi muamma)

-Kendisine ve yakınlarına gerizekalı muamelesi yapıp onlar da hastaneye güvenlik koysaydı da misafirleri içeri almasaydı diye savunma yapması (kurallara normal insanlar gibi uyamıyolar çünkü)

-ve hala tamam yanlış düşünmüşüm demeyip ısrarla savunmaya devam etmesi…..

Ben de sütyenine muz sokup götüreni biliyorum. Hastanın yemesi yasaktı sanırım. Gizlice sokup yedirmişler. Can boğazdan gelir diyerek. Utanç verici bir cahillik.

Hastane odanin ortasinda cig köfte yapanlari unutmayalim lütfen. Yazik olur. Onlarda uzaktan gelmistir

Sizin eğitiminiz ne çok merak ettim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…