- 4 Nisan 2019
- 349
- 1.248
- 63
- Konu Sahibi Dogangunes1
-
ahahhaha bu cokk iyi fikir yaZiyaretçilere kızgın yağlar dökmeli hastane çatısından nöbetçiler. Kara muratlı filmlerdeki nöbetçiler gibi.
Suan ole klavye delikanlılıgı yapıyorsunuz ıyı guzel basarılısınızda ama, su an su dakika hastanede refakatçi oldugunuzu dusunun ve aniden hasta ziyaretine akrabanız geldı ve cok uzaktan geldi varsayalm. Ne dersnz malesef ziyaret saati doldu sızı alamiycamm ıcerımı derdiniz?Bu mantıkla banka kapısında güvenlik yoksa para çalmak normaldir yani?
Anlayacağınızı sanmıyorum ama anlatıyoruz işte.
Öz denetimimiz yok mu bizim? Görgü kuralları denen kültüre ait yazılı olmayan kuralımız yok mu?
Bir denetçi bulunmayan her ortama hurraa dalıp istediğimiz gibi davranmalı mıyız?
Hastaneyi kapatmışlar kız, ne hayatlar var beTabi koca hastanede bi anası kendi misafirleri varmış
Ziyaret saati dışında gelen erkek misafiri düşünüpte iğneyi yapmaması da onun sorunu değilIs yogunlugu ve stres skntısı olması benım sorunum degılkı. Babasının hayrınamı calısıyor. Ona gore de maas alıyor herhalde.
O diil de kesin büyü yapıldı hemşireyeTabi koca hastanede bi anası kendi misafirleri varmış
Kendinizi haklı çıkarmak adına iyice saçlamadığınızın farkındasınız değil mi? Herkes maaş alıyor diye sizin gibi kaprisli ukala insanların kahrını çekmek zorunda değil. İyi sizin çalıştığınız yere gelip size saygısızlık edeyim sonra da '' hayrına çalışmıyorsun sonuçta beni ilgilendirmez yoğun ve yorgun olmanız '' diyim ne tepki verirdiniz acaba?Ayrıca sonuna kadar haksızsınız. Herkesin yorumuda iğne vurulurken önüne geçtim diye ekleyip durduğunuz konuda da haksızsınız.Is yogunlugu ve stres skntısı olması benım sorunum degılkı. Babasının hayrınamı calısıyor. Ona gore de maas alıyor herhalde.
Bulmuşlar 10 salisede fiçuvv diye iğne yapan sniper hemşireyi beğenmiyolar bi de.Hastaneyi kapatmışlar kız, ne hayatlar var be
EvetSuan ole klavye delikanlılıgı yapıyorsunuz ıyı guzel basarılısınızda ama, su an su dakika hastanede refakatçi oldugunuzu dusunun ve aniden hasta ziyaretine akrabanız geldı ve cok uzaktan geldi varsayalm. Ne dersnz malesef ziyaret saati doldu sızı alamiycamm ıcerımı derdiniz?
Aynı sey sizinde basınıza gelsin ama her saniyesi aynı olsun lütfen. Ondan sonra bakalm bu kdr medeni davranabilckmsnz tartısılır.. Klavye delikanlılığı yapmak kolay burdan atıp tutmak nasılsa dmıTürkçe biraz kıt galiba ama söyleyeyim, kadın sizi zaten uyarmıs, çıkartmamışsınız misafiri. O da sabaha kadar sizi bekleyecek değil. İşini yapmak zorunda. Yapmadığı iğneden dolayı bir sorun olsa kendi başı yanar. Totonuz kıymetliyse uyardığı zaman çıkartsaydınız kimse sizi beklemek zorunda değil.
Evet cahilsiniz.
İki dakika hastamı gösterir sonra ziyqret saati bitti size bahçede bir çay ikram edeyim der, hastamı hemşireye emanet eder, misafirimi hastane bahçesinde ağırlardım, misafirde sığır değil herhalde annemi yalnız bıraktığımı görür fazla durmaz giderdi.Suan ole klavye delikanlılıgı yapıyorsunuz ıyı guzel basarılısınızda ama, su an su dakika hastanede refakatçi oldugunuzu dusunun ve aniden hasta ziyaretine akrabanız geldı ve cok uzaktan geldi varsayalm. Ne dersnz malesef ziyaret saati doldu sızı alamiycamm ıcerımı derdiniz?
Ben zaten haklıyım demıyorm sız baya algı operasyonu na baslamssnz konuyu nerden nereye getirdiniz bravo ama yemezler bana sokmuyorKendinizi haklı çıkarmak adına iyice saçlamadığınızın farkındasınız değil mi? Herkes maaş alıyor diye sizin gibi kaprisli ukala insanların kahrını çekmek zorunda değil. İyi sizin çalıştığınız yere gelip size saygısızlık edeyim sonra da '' hayrına çalışmıyorsun sonuçta beni ilgilendirmez yoğun ve yorgun olmanız '' diyim ne tepki verirdiniz acaba?Ayrıca sonuna kadar haksızsınız. Herkesin yorumuda iğne vurulurken önüne geçtim diye ekleyip durduğunuz konuda da haksızsınız.
Hemşire bariz haklı. Şikayet ederseniz de haksız yere kadını uğraştırmış olacaksınız. Ziyaret saatleri bellidir, ona rağmen içeri almışlar, söylemişler, e o da insan sinirlenecek tabi bi yerden sonraannem ameliyat oldu refakatcı olrk yanında kalıyorum devlet hastanesindeyız. Aksam 10 bucukta hasta ziyaretine akrabamız geldi 2 kısı. Yarm saat oturdular.nobetcı Hemsıre ara ara ıcerı gırıp tansiyon olctu kan aldı annemden. En son gırdıgın de ziyaretcılerımızı bariz kovdu.. Yanı dedıkı "hastaya kalca dan ıgne vurmam gerek ama hala ıcerdesnz, güleryzlu soluyorum diyemı ciddiye almıyorsunuz, kalkalım lutfen artık cok rıca ediyorum ama" dedi.ve dırek kalcadan ıgne vurdu anneme, ıcerde erkek hasta ziyaretcmz de vardı, ben direk gorunmesn diye onune gectım. Zıyaretcılermz gttı ben hemsırenın yanına gidip knstm "keske kırmadan guzel bı üslupla soleseydnz yakınlarmz cok uzaktan geldi cok mahcup olduk dedım" oda kendnı mal mal savundu yok ıste benı sikayet edeblrsnz ben haklym burası devlet hastanesi kuralları var, benım uslubmda bısı yok fln fln oda kibarca knstu ama acayip kınlendım..sızce bunu sikayet edeyim mi ben saglık bakanlığı ve hasta hakları birimine?
Eğer sizin yaptığınızı yaparsam evet gelsin. Ameliyat da geçirdim devlet hastanesinde. Benim yanıma biri gelecekse yanımdaki refakatçi kimse dışarı çıktı ki oda kalabalık olmasın, o çıkınca geri geldiAynı sey sizinde basınıza gelsin ama her saniyesi aynı olsun lütfen. Ondan sonra bakalm bu kdr medeni davranabilckmsnz tartısılır.. Klavye delikanlılığı yapmak kolay burdan atıp tutmak nasılsa dmı
Sizin misafirleriniz de onun umrunda değil. Şikayet etseniz de hemşireye birşey olmaz tam tersine siz hastane kurallarına uymamışsınız.Is yogunlugu ve stres skntısı olması benım sorunum degılkı. Babasının hayrınamı calısıyor. Ona gore de maas alıyor herhalde.
Aglanacak haline gulmussun halbukı yazık sana tatlım ya. Sen ne yap blıyormsn bol bol kitap oku, idrak etmende problem var cnku.. Hani kaldığımz katta birden fazla oda olıyorya numara ile ilerler hatta, bu odaların bazıları cift kisilik bazıları tek kısılık tır.. Bız tek kısılık olanda kalıyoruz bılgın olsun.Valla gece gece çok eğlendim ya önce tek kişilik oda sonra devlet hastahanesinde katta herkes taburcu oldu birde şey erkek hastanın yanında iğne
Gece uzun yatın uyuyun hemsire hanım daha çok gelecek
algı operasyonu bu kuvit dış güçler ananı hızlıca çevirip çipli iğne bile yapmış olabilirler.kıçını erkeğe gösterip ahlaksızlığı da getirmişler. Sen haklısın. Hep amerikanın oyunları. Almanya bizi kıskanıyor hep ondan hahahahaBen zaten haklıyım demıyorm sız baya algı operasyonu na baslamssnz konuyu nerden nereye getirdiniz bravo ama yemezler bana sokmuyor
.. Ben sadeve rahatsız oldugum konuyu dile getirdim
Tamamda ben tek kısılık odada kalıyorum annem ve ben sadece. Ole kmseyı rhtsz etmedik ki.Eğer sizin yaptığınızı yaparsam evet gelsin. Ameliyat da geçirdim devlet hastanesinde. Benim yanıma biri gelecekse yanımdaki refakatçi kimse dışarı çıktı ki oda kalabalık olmasın, o çıkınca geri geldi
Yanımdaki hastanın da aksama misafirleri gelmişti aynı sizin gibi oturup beş çayı içti davarlar bir odada 8 kişi.
Daha konuşmayayım isterseniz
Ayyy ne abarttın ya sanki annenizi taciz etmişler gibi anlatmanız yok mu tövbe ya ne cins hastalar var iyi ki sağlık çalışanı değilim ben şikayet ederdim asıl sizi.Bızm katta herkes taburcu oldu kimse yoktu bızden Baska bu 1. 2.sıde hemsıre hem ıcerde erkek zıyaretcı var ıgne yapmam lazm lutfen deyıp bunun pesine dırek pijamasnı sıyırıp ıgne vurmasına ne diyorsunuz? En azından 2 dakika bekleyebilirdı onlar cıktık tan sonra gelsin yapsın ıgnesını. Hasta mahremıyetı diye birsey var sonucta dglmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?