sızce bunu sikayet edeyim mi ben saglık bakanlığı ve hasta hakları birimine?

Suan ole klavye delikanlılıgı yapıyorsunuz ıyı guzel basarılısınızda ama, su an su dakika hastanede refakatçi oldugunuzu dusunun ve aniden hasta ziyaretine akrabanız geldı ve cok uzaktan geldi varsayalm. Ne dersnz malesef ziyaret saati doldu sızı alamiycamm ıcerımı derdiniz?

Is yogunlugu ve stres skntısı olması benım sorunum degılkı. Babasının hayrınamı calısıyor. Ona gore de maas alıyor herhalde.
Kendinizi haklı çıkarmak adına iyice saçlamadığınızın farkındasınız değil mi? Herkes maaş alıyor diye sizin gibi kaprisli ukala insanların kahrını çekmek zorunda değil. İyi sizin çalıştığınız yere gelip size saygısızlık edeyim sonra da '' hayrına çalışmıyorsun sonuçta beni ilgilendirmez yoğun ve yorgun olmanız '' diyim ne tepki verirdiniz acaba?Ayrıca sonuna kadar haksızsınız. Herkesin yorumuda iğne vurulurken önüne geçtim diye ekleyip durduğunuz konuda da haksızsınız.

Evet

Aynı sey sizinde basınıza gelsin ama her saniyesi aynı olsun lütfen. Ondan sonra bakalm bu kdr medeni davranabilckmsnz tartısılır.. Klavye delikanlılığı yapmak kolay burdan atıp tutmak nasılsa dmı

Valla gece gece çok eğlendim ya önce tek kişilik oda sonra devlet hastahanesinde katta herkes taburcu oldu birde şey erkek hastanın yanında iğne
10 snde yapılan igne
Ama yan bile donmeyi beceremeyen ilk defa iğne hemsire gören akrabaya tek laf yok
Gece uzun yatın uyuyun hemsire hanım daha çok gelecek

İki dakika hastamı gösterir sonra ziyqret saati bitti size bahçede bir çay ikram edeyim der, hastamı hemşireye emanet eder, misafirimi hastane bahçesinde ağırlardım, misafirde sığır değil herhalde annemi yalnız bıraktığımı görür fazla durmaz giderdi.

Ben zaten haklıyım demıyorm sız baya algı operasyonu na baslamssnz konuyu nerden nereye getirdiniz bravo ama yemezler bana sokmuyor
.. Ben sadeve rahatsız oldugum konuyu dile getirdim

Hemşire bariz haklı. Şikayet ederseniz de haksız yere kadını uğraştırmış olacaksınız. Ziyaret saatleri bellidir, ona rağmen içeri almışlar, söylemişler, e o da insan sinirlenecek tabi bi yerden sonra

Aynı sey sizinde basınıza gelsin ama her saniyesi aynı olsun lütfen. Ondan sonra bakalm bu kdr medeni davranabilckmsnz tartısılır.. Klavye delikanlılığı yapmak kolay burdan atıp tutmak nasılsa dmı
Eğer sizin yaptığınızı yaparsam evet gelsin. Ameliyat da geçirdim devlet hastanesinde. Benim yanıma biri gelecekse yanımdaki refakatçi kimse dışarı çıktı ki oda kalabalık olmasın, o çıkınca geri geldi
Yanımdaki hastanın da aksama misafirleri gelmişti aynı sizin gibi oturup beş çayı içti davarlar bir odada 8 kişi.
Daha konuşmayayım isterseniz

Is yogunlugu ve stres skntısı olması benım sorunum degılkı. Babasının hayrınamı calısıyor. Ona gore de maas alıyor herhalde.
Sizin misafirleriniz de onun umrunda değil. Şikayet etseniz de hemşireye birşey olmaz tam tersine siz hastane kurallarına uymamışsınız.

Üstelik anlatımınıza göre hemşire de sempatik davranmış . Çıkın gidin yasağı dinleyin be kardeşim diyen hemşire gelseydi keşke size o zaman anlardınız bu hemşirenin aslında size iyi davrandığını

Valla gece gece çok eğlendim ya önce tek kişilik oda sonra devlet hastahanesinde katta herkes taburcu oldu birde şey erkek hastanın yanında iğne
Gece uzun yatın uyuyun hemsire hanım daha çok gelecek
Aglanacak haline gulmussun halbukı yazık sana tatlım ya. Sen ne yap blıyormsn bol bol kitap oku, idrak etmende problem var cnku.. Hani kaldığımz katta birden fazla oda olıyorya numara ile ilerler hatta, bu odaların bazıları cift kisilik bazıları tek kısılık tır.. Bız tek kısılık olanda kalıyoruz bılgın olsun.

Ben zaten haklıyım demıyorm sız baya algı operasyonu na baslamssnz konuyu nerden nereye getirdiniz bravo ama yemezler bana sokmuyor
.. Ben sadeve rahatsız oldugum konuyu dile getirdim
algı operasyonu bu kuvit dış güçler ananı hızlıca çevirip çipli iğne bile yapmış olabilirler.kıçını erkeğe gösterip ahlaksızlığı da getirmişler. Sen haklısın. Hep amerikanın oyunları. Almanya bizi kıskanıyor hep ondan hahahaha

Tamamda ben tek kısılık odada kalıyorum annem ve ben sadece. Ole kmseyı rhtsz etmedik ki.

Ayyy ne abarttın ya sanki annenizi taciz etmişler gibi anlatmanız yok mu tövbe ya ne cins hastalar var iyi ki sağlık çalışanı değilim ben şikayet ederdim asıl sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…