- 11 Nisan 2022
- 1.271
- 1.047
- 83
- 26
- Konu Sahibi Dogangunes1
-
Ciddi bir şey konuşuyoruz burada. Araya nasıl şeyler karıştırıyorsunuz oluyor muBen hemşire olsam birkaç ml penisilin ikraminda bulunurdum. Herkes herkesin totosunu görürse mesele ortadan kalkardı hem.
Emredersiniz hazret.Benım yorumum dan bı önceki bayanın yaptıgı yoruma bakın ondan sonra kım ılk terbiyesizlik yapmıs ona karar verin.. Objektif olamam diyorsanız susunnnn basımı agrtmayn bos yapmayın gıdın uyuyun
Üniversite mezunuyum adalet okudum :)Sizin eğitiminiz ne çok merak ettim?
Ay boyle bir şey mi var? Hemen unutmalıyım bu bilgiyi.
Sikayet etmıycem soz kız aglamaCiddi bir şey konuşuyoruz burada. Araya nasıl şeyler karıştırıyorsunuz oluyor muEvet ne diyorduk hizmette kusur eden hemşireye kaç sayfalık şikayet yazılmalıydı acaba...
Üf ne saçma bir yanıtSana cok ikramda bulunmuşlar o dediginden sanırım.. Tecrübe edınmssnkı bana onerıyorsun. Saol tatlm ya cok dusunce lısın
Sen önce konuşmayı öğren.Yaparsa ıyı olur. Omuzlarımada masaj rıca ediyorum biraz
NöeeeyÜniversite mezunuyum adalet okudum :)
En az senın hala uyumayıp buralarda insanlara laf sokma caban kadarr sacma haklısınÜf ne saçma bir yanıt
Sende once anlamayı ogren. Bos yapmaSen önce konuşmayı öğren.
Yoo, once kendimiz sonra hasta gelir.Once hasta.. Sonra saglık calısanı gelır bunu unutmayın
Şunu biri öğrensin ya ben gözardıyım belliZiyaretçiler kimdi bari ayol? Ruşen amcanın oğlu sedat mı?
Ben okuduğumu anlıyorum da seninki baya baya şüpheli ya. Üzgünüm yani.Sende once anlamayı ogren. Bos yapma
Ruh ve sinir hastalıkları merkezi eğitim kurumuSizin eğitiminiz ne çok merak ettim?
Yok benim aklım fikrim totoda kaldı. İlla şikayet edilecekse totolardan da bahsedilsin.Ciddi bir şey konuşuyoruz burada. Araya nasıl şeyler karıştırıyorsunuz oluyor muEvet ne diyorduk hizmette kusur eden hemşireye kaç sayfalık şikayet yazılmalıydı acaba...
Allah ozmn senın elıne dusen hastalara kolaylıklar versin. Bu cahillikle zor senın ısım. Naptın uzaktan egıtımlemi hemsıre oldun senYoo, once kendimiz sonra hasta gelir.
"Adalet ""Adalet okudum"
Kal caya ıgne vuracagnı blmyordukkı bız. Her dakika farklı ıslem yapıyorlar nerden bilelim.. Bilseydik bıseyler yapardık herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?