- 16 Kasım 2017
- 463
- -642
- 98
- 30
- Konu Sahibi Dogangunes1
-
Uslubum kısıye gore degısır.. Hakedene hakettigı üslupta konusmakta benim prensibimdır.. Bana üsluptan bahsetmeden önce karsı taraf bana nası hangı üslupla yorum yapmıs ta ben bole cevap vermsm onuda dusundunuz mu? Daha dogrusu okudunuz mu? Objektif olun. Hayatta herzmn kazanrsnz.. Tesekkur ederimHanimefendi üslubunuz cok yanlis,mal mal diyorsunuz ama siz kendi acinizdan bakiyorsunuz olaya bende saglikciyim inanin hasta yakinlarina laf anlatmak bazen zor olabiliyor.
Inanin sadece siz degilsiniz, birgünde onca kisiyle ugrasmak onlar icinde zor.
Burda ziyaretci saati 20.30 a kadar sasirdim siz 10 yazinca, annenize cok gecmis olsun.
Peki ole olsun madem :) sen ole dıyosan vardır bı bildigın :)E o da uzaktan.
Öyle bir üniversite mi varHayır ataturk unıversıtesı
Hemşire haklı. Uzaktan da gelseler ziyaretin kısası makbul üstelik de hastanede hasta ziyaretinden bahsediyoruz. Kinlenmeniz sizin çiğliğinizden, hemşire yerden göğe kadar haklı.annem ameliyat oldu refakatcı olrk yanında kalıyorum devlet hastanesindeyız. Aksam 10 bucukta hasta ziyaretine akrabamız geldi 2 kısı. Yarm saat oturdular.nobetcı Hemsıre ara ara ıcerı gırıp tansiyon olctu kan aldı annemden. En son gırdıgın de ziyaretcılerımızı bariz kovdu.. Yanı dedıkı "hastaya kalca dan ıgne vurmam gerek ama hala ıcerdesnz, güleryzlu soluyorum diyemı ciddiye almıyorsunuz, kalkalım lutfen artık cok rıca ediyorum ama" dedi.ve dırek kalcadan ıgne vurdu anneme, ıcerde erkek hasta ziyaretcmz de vardı, ben direk gorunmesn diye onune gectım. Zıyaretcılermz gttı ben hemsırenın yanına gidip knstm "keske kırmadan guzel bı üslupla soleseydnz yakınlarmz cok uzaktan geldi cok mahcup olduk dedım" oda kendnı mal mal savundu yok ıste benı sikayet edeblrsnz ben haklym burası devlet hastanesi kuralları var, benım uslubmda bısı yok fln fln oda kibarca knstu ama acayip kınlendım..sızce bunu sikayet edeyim mi ben saglık bakanlığı ve hasta hakları birimine?
Sikayet ettıgın kımlık bilgilerin hıcbırzmn gizlilik ılkesi geregı paylasılmaz. Sen bu cahillikle nası yasıyon bende buna hayret edıyorm neyse:)Etsene yaa... sosyal medyada şikayet metninle beraber hemşirenin kol gibi cevabını da okur , capslarla eğleniriz biraz daha. Allah aşkına şikayet et, vazgeçmesosyal medyada ismin cismin resminle boy boy tanımak istiyorum seni yiğidim
Bizde senin icin şaşırıyoruz işteSikayet ettıgın kımlık bilgilerin hıcbırzmn gizlilik ılkesi geregı paylasılmaz. Sen bu cahillikle nası yasıyon bende buna hayret edıyorm neyse:)
Cahil oldugun ıcın bilmemen normal diye dusunuyorum :) ama evet öyle bir üniversite var Erzurumda. Al sımdı bu bilgi ile napıyosan yap:)Öyle bir üniversite mi var
Eski konularınızı unutmak mümkün mü? Gururunuz yoktu bir aralar.Ahaha usenmemıs okdr koymusumkı lafı ne yapsam nerden vursam diye eski konularımı okumusyazık üzüldüm senin adına. Uyu kız harcama kendını buralarda. Tamam patron sensin aglama
Bu da doğru evet. Kadın sizin misafirinizin keyfini mi bekleyecekti onca hastanın arasında?Hayır zaten haklı tamam haksız demiyorum ama ıcerde erkek zıyaretcı varken dırek kalcasnı dan ıgne vurdu ben önüne gectım hemen gorunmesn diye budamı dogru
Bir herif için burada 38 konu (ironi değil) açtın adam senden yakayı zor kutardı hâlâ konuşuyorsun be, sen kendini harcıyorsun buralarda biz değil, her konuda ayrı bir cahillik seviyesi, ayrı bir pespayelik vallahi acıdım. Patetiksin.Ahaha usenmemıs okdr koymusumkı lafı ne yapsam nerden vursam diye eski konularımı okumusyazık üzüldüm senin adına. Uyu kız harcama kendını buralarda. Tamam patron sensin aglama
Niye hemen savunmaya geçip hakaret ediyorsun? Basit bir soru sormuştum halbuki. Erzurum'daki, Iğdır'daki üniversitenin adını bilmeyince cahil mi olunuyorCahil oldugun ıcın bilmemen normal diye dusunuyorum :) ama evet öyle bir üniversite var Erzurumda. Al sımdı bu bilgi ile napıyosan yap:)
Burada anlayış yoksunu taraf sizsiniz. "Ben sağlık çalışanına saygı gösteriyorsam..." ifadesi dahi sizin aslında seviyeniz ile alakalı bir ipucu. Hizmet aldığınız sağlık çalışanına ya da başka meslek gruplarına saygı duymamak gibi bir seçeneğinizin de var olduğunu düşünüyorsunuz yani?Siz cok anlayıslıymssnz gercekten bravo. Ama ben saglık calısanına saygı duyuyorsam anlayıs gösteriyorsam ozmn oda bana göstercek. Cnku ben hastaneye gule eglene gelmıyorm hastayım ve moralm bozuk gelıyorm bole bı durumda aynı hassasiyeti saglık calisanından beklerim.. Oyle olmasa doktorlar hemsıre ler nerden turlu turlu seminerlerlere egıtımlere katılıyor sızce.. Cnku bunun egıtımı mutlaka verilmeli.. Once hasta.. Sonra saglık calısanı gelır bunu unutmayın....
Çok ayıp ya. Kimse babasının hayrına çalışmıyor ama bu ülkede kimse de hak ettiği maaşı almıyor.Is yogunlugu ve stres skntısı olması benım sorunum degılkı. Babasının hayrınamı calısıyor. Ona gore de maas alıyor herhalde.
Google'a yazılacak bir soruyu kendisine sorunca onun çok bildiğini düşündüğünüzü sandı.Niye hemen savunmaya geçip hakaret ediyorsun? Basit bir soru sormuştum halbuki. Erzurum'daki, Iğdır'daki üniversitenin adını bilmeyince cahil mi olunuyor
Vallaha mi? Gizlilik ilkesi gereği diyosun yani?Sikayet ettıgın kımlık bilgilerin hıcbırzmn gizlilik ılkesi geregı paylasılmaz. Sen bu cahillikle nası yasıyon bende buna hayret edıyorm neyse:)
Bence kusura bakmayın ama hata sizde zaten uyarmış sizi hasta ziyareti de kısa olur malum. Şöyle düşünün Hemşirenin baktığı tek hasta siz değilsiniz her hasta odasında da uyarı yaparsa bu şekilde insanın sabrı taşar artık ben bu konularda eğer hastane gibi ortamlarda bir şey söyleniyorsa uyarı yapılıyorsa dikkate alınması taraftarıyım yani herkesi 2 3 kere sakince uyarmak da sabır işi değil herkes sizin gibi yapsa ordaki hemşirenin de bi sabrı varannem ameliyat oldu refakatcı olrk yanında kalıyorum devlet hastanesindeyız. Aksam 10 bucukta hasta ziyaretine akrabamız geldi 2 kısı. Yarm saat oturdular.nobetcı Hemsıre ara ara ıcerı gırıp tansiyon olctu kan aldı annemden. En son gırdıgın de ziyaretcılerımızı bariz kovdu.. Yanı dedıkı "hastaya kalca dan ıgne vurmam gerek ama hala ıcerdesnz, güleryzlu soluyorum diyemı ciddiye almıyorsunuz, kalkalım lutfen artık cok rıca ediyorum ama" dedi.ve dırek kalcadan ıgne vurdu anneme, ıcerde erkek hasta ziyaretcmz de vardı, ben direk gorunmesn diye onune gectım. Zıyaretcılermz gttı ben hemsırenın yanına gidip knstm "keske kırmadan guzel bı üslupla soleseydnz yakınlarmz cok uzaktan geldi cok mahcup olduk dedım" oda kendnı mal mal savundu yok ıste benı sikayet edeblrsnz ben haklym burası devlet hastanesi kuralları var, benım uslubmda bısı yok fln fln oda kibarca knstu ama acayip kınlendım..sızce bunu sikayet edeyim mi ben saglık bakanlığı ve hasta hakları birimine?
Öyle demeyin hemşire 10 salisede anasının kalçasını açıp oracıkta iğneyi vurup kaçmış ajsjddjÇok ayıp ya. Kimse babasının hayrına çalışmıyor ama bu ülkede kimse de hak ettiği maaşı almıyor.
Kadın zaten sizi 22:30 a kdr idare etmiş. Bunun için teşekkür ettiniz mi mesela? İyilikler hiç görülmesin, ama negatif birşey olunca hemen bas yaygarayı.
Hemşire zaten arkanızı dönün dediğinde, erkek misafirinizin de odayı terk edecek zamanı vardı aslında. O niye hemen kendini dışarı atmadı. Onu da suçluyor musunuz?
Demiş, sizin yakınlar niye manda gibi oturduğu yerden kalkmamış suçlu hemşire olmuşhastaya kalca dan ıgne vurmam gerek ama hala ıcerdesnz,
Ben de şikayette mutlaka gelen akrabaların kaç kilometre yol kat edip geldiklerinin bahsedilmesini istiyorum. Bu en önemlisi. Uzaktan gelmişler çünkü. Öyle böyle uzak değil ama çok uzak.Yok benim aklım fikrim totoda kaldı. İlla şikayet edilecekse totolardan da bahsedilsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?