- Konu Sahibi Dogangunes1
-
Bunu bu kadar düşünüyosunuz da madem niye uyardığında dikkate almıyosunuz gelen misafirlerinize nazik bi şekilde gelin isterseniz biz dışarı çıkalım annemin iğnesi yapılacakmış diyebilirdiniz en azından umursamadan oturmaya devam etmişsinizTek taraflı yorum yapıyorsunuz suan.. Saglık calisanlari na benımde saygım sonsuz ama aynı saygıyı hasta yakını olarak onlardan gormekte benim hakkım... Hemsıre haklıydı evet ama kendnı haksız duruma dsurdu.. Empati kurun, annenınuz hastanede ıcerde erkek zıyaretcı varken dırek kalcasnı acıp ıgne yapmasına ne yorum yapardınz
Sırtta mahrem değil mi yahupeki hemşire annenize arkanızı dönün dediğinde sırtınamı yapıcak sandınız iğneyi?
öyle ise siz haklısınız şikayet edin hemşireyi aihm ye
Iste hemsire o kadar yetenekliymisBide şunu anlamadım anneniz yüz üstümü yatıyordu nasıl yani arkasını döndürüp bi anda iğneyi yapmaya kalktı bu kadar hızlı nasıl gelişti olay
Bakin annenize iğne için dönün dedi. Anneniz neticede o esnada sırt üstü yatıyordu. Dönerken bile misafirimiz kımıldamadan ise o sizin ve misafirinizin isguzarligi. Kadının bu lafları söylemesi ve annenize tansiyon ölmesi en az 5 dakika. Sonra annenize dönün demesi annenizin dönmesi 1 dakika. 6 dakikada misafirle siz oturup cikmiyorsaniz ayıp ve hata sizde. Oyle bir anlatıyorsunuz ki hadin 19 saniyede konuştu ve iğne yaptı gibi. Hatalı sizsiniz.Tek taraflı yorum yapıyorsunuz suan.. Saglık calisanlari na benımde saygım sonsuz ama aynı saygıyı hasta yakını olarak onlardan gormekte benim hakkım... Hemsıre haklıydı evet ama kendnı haksız duruma dsurdu.. Empati kurun, annenınuz hastanede ıcerde erkek zıyaretcı varken dırek kalcasnı acıp ıgne yapmasına ne yorum yapardınz
Işık hızıylaBide şunu anlamadım anneniz yüz üstümü yatıyordu nasıl yani arkasını döndürüp bi anda iğneyi yapmaya kalktı bu kadar hızlı nasıl gelişti olay
Bide şunu anlamadım anneniz yüz üstümü yatıyordu nasıl yani arkasını döndürüp bi anda iğneyi yapmaya kalktı bu kadar hızlı nasıl gelişti olay
Konu sahibi nasıl lanse ettiyse misafirler yazmışım ziyaretçiler olacaktı.Hemşire gayet kibar bir dille uyarmış. Uyardıktan sonra direk iğneyi batırdı mı? Önce ilacı enjektöre çekip, annenin dönmesi ve iğne yapılması aşamalarında misafirler odadan on kere çıkabilirdi. Hastanede hasta ziyaretinde yarım saat oturmak zaten başlı başına bir düşüncesizlik.
Düşünce gücüyle, tam 1 salisede(konu sahibinin beyanı bu) hastayı ters çevirip soyup iğneyi yapıvermiş. Yetenek işte.Bide şunu anlamadım anneniz yüz üstümü yatıyordu nasıl yani arkasını döndürüp bi anda iğneyi yapmaya kalktı bu kadar hızlı nasıl gelişti olay
Ayrıca içerden bildiriyorum, uygulanmıyor o gizlilik... Uygulanmasına gerek de yok çünkü hemşirenin edilen şikayetin içeriğinden ve üslubundan seni hatırlayıp ( ailecek unutulacak gibi değilsiniz zaten) kayıtlardan kim olduğunu bulması saliselerini bile almayacakSikayet ettıgın kımlık bilgilerin hıcbırzmn gizlilik ılkesi geregı paylasılmaz. Sen bu cahillikle nası yasıyon bende buna hayret edıyorm neyse:)
Benim ameliyatlı teyzemin kalçasına iğne soktular be, ne diyon hfhfjfAlgı operasyonu mu?
Yaşananları abartma seviyen
Burdan uslüp belli zaten.oda kendnı mal mal savundu yok ıste benı sikayet edeblrsnz ben haklym burası devlet hastanesi kuralları var
Benim hemoroid den dolayı doktorun komutlarını bile unutmuyorum EĞİL ÇÖMEL ARKANI DÖN asdfgh. Son hareketini hiç beklemiyordum yalnız konu sahibini bunu yaşasa bana tecavüz etti diye haberlere çıkacakmış demek kiBenim ameliyatlı teyzemin kalçasına iğne soktular be, ne diyon hfhfjf
Bence takdir edilmesi gerekDüşünce gücüyle, tam 1 salisede(konu sahibinin beyanı bu) hastayı ters çevirip soyup iğneyi yapıvermiş. Yetenek işte.
Ya annenizin poposu çok mu kıymetli bu kadar? Açmışsa açmış. Hasta kadının odasında da yarım saat oturulmaz. Çok iyi yapmışAma ıcerde erkek hasta varken dırek kalcasnı actı ıgne vurmak için bu dogru mu sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?