sızce bunu sikayet edeyim mi ben saglık bakanlığı ve hasta hakları birimine?

Bunu bu kadar düşünüyosunuz da madem niye uyardığında dikkate almıyosunuz gelen misafirlerinize nazik bi şekilde gelin isterseniz biz dışarı çıkalım annemin iğnesi yapılacakmış diyebilirdiniz en azından umursamadan oturmaya devam etmişsiniz

Hemşire gayet kibar bir dille uyarmış. Uyardıktan sonra direk iğneyi batırdı mı? Önce ilacı enjektöre çekip, annenin dönmesi ve iğne yapılması aşamalarında misafirler odadan on kere çıkabilirdi. Hastanede hasta ziyaretinde yarım saat oturmak zaten başlı başına bir düşüncesizlik.

Bide şunu anlamadım anneniz yüz üstümü yatıyordu nasıl yani arkasını döndürüp bi anda iğneyi yapmaya kalktı bu kadar hızlı nasıl gelişti olay

Cehalet başa bela. .
Ziyaretçiniz saat 22.30da gelmiş yarım saat oturmuş ki bu yasak! Hemşire hanım gelip kan alma ve tansiyon ölçme işlemleri ile zaten aslında tedaviye devam edilmesi gerektiğini hissettirmis ayrıca sanmıyorum ki o iğneden haberiniz olmasın. Siz gelen insanlarla çene calacaksiniz diye neden hemşire hanım işini yaptığı için şikayet edilsin ki ? O da sizi şikayet eder ziyaretçi yasağında odaya insan soktuğunuz için,sonucta gelen kişiler hasta olabilir enfeksiyon taşıyor olabilir siz pek çok kişinin de sağlığını riske atıyorsunuz.
Bence sinekten yağ çıkarma işini bırakın da önce kurallara riayet etmeyi öğrenin

Bakin annenize iğne için dönün dedi. Anneniz neticede o esnada sırt üstü yatıyordu. Dönerken bile misafirimiz kımıldamadan ise o sizin ve misafirinizin isguzarligi. Kadının bu lafları söylemesi ve annenize tansiyon ölmesi en az 5 dakika. Sonra annenize dönün demesi annenizin dönmesi 1 dakika. 6 dakikada misafirle siz oturup cikmiyorsaniz ayıp ve hata sizde. Oyle bir anlatıyorsunuz ki hadin 19 saniyede konuştu ve iğne yaptı gibi. Hatalı sizsiniz.

Konu sahibi nasıl lanse ettiyse misafirler yazmışım ziyaretçiler olacaktı.
Çay kahve ikram ettiler mi bari?

Geçen sene o kadar hastanelerde yattım göğsümü açmak zorunda kaldım hepsinde de örtüyle kapatıp yaptılar. Refakatçim bile görmüyordu. O kısım bana üzgünüm pek inandırıcı gelmedi. Ziyaret saati de doğru değil. Hastanede ziyaret için belirli saat olur o zaman yaparsınız, ziyaretiniz de kısa sürer. Zira saat başı hemşire falan geliyor kontrol için.

Son düzenleme:
Bide şunu anlamadım anneniz yüz üstümü yatıyordu nasıl yani arkasını döndürüp bi anda iğneyi yapmaya kalktı bu kadar hızlı nasıl gelişti olay
Düşünce gücüyle, tam 1 salisede(konu sahibinin beyanı bu) hastayı ters çevirip soyup iğneyi yapıvermiş. Yetenek işte.

Sikayet ettıgın kımlık bilgilerin hıcbırzmn gizlilik ılkesi geregı paylasılmaz. Sen bu cahillikle nası yasıyon bende buna hayret edıyorm neyse:)
Ayrıca içerden bildiriyorum, uygulanmıyor o gizlilik... Uygulanmasına gerek de yok çünkü hemşirenin edilen şikayetin içeriğinden ve üslubundan seni hatırlayıp ( ailecek unutulacak gibi değilsiniz zaten) kayıtlardan kim olduğunu bulması saliselerini bile almayacak ya da boşver yaa sen et şikayetini, bizim gibi cahillere ders olsun, korkma kız en fazla aşşşırı medeniyetli ve hassas duruşunla meşhur olursun

Hastaneleri kabul gününe çevirenlere de ifrit oluyorum. Eve çıkınca hasta ziyareti yapsınlar. 7 sülaleniz gelmek zorunda mı?
Doktorların, hemşirelerin işleri başlarından aşkın. Size özel muamele mi yapsın?
oda kendnı mal mal savundu yok ıste benı sikayet edeblrsnz ben haklym burası devlet hastanesi kuralları var
Burdan uslüp belli zaten. Sizin gibilere hizmet verende kabahat.

Benim ameliyatlı teyzemin kalçasına iğne soktular be, ne diyon hfhfjf
Benim hemoroid den dolayı doktorun komutlarını bile unutmuyorum EĞİL ÇÖMEL ARKANI DÖN asdfgh. Son hareketini hiç beklemiyordum yalnız konu sahibini bunu yaşasa bana tecavüz etti diye haberlere çıkacakmış demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…