sızce bunu sikayet edeyim mi ben saglık bakanlığı ve hasta hakları birimine?

Hemşire haklı...

Ziyarete gelen akrabalariniz kisir getirmismiydi? Siz cay demlemis miydiniz? En azindan bir kahve ikram edilmeliydi gercekten ayip olmus. Hemsire annenizin sagligini onemsedigi ve isini yaptigi icin suclu. Siz kisir gunu yapamadiginiz icin tamamen haklisiniz.

Hastaneye oneri verebilirsiniz belki hasta ziyaret saatleri 6 saatten az olmamali ve muzik olmali diye. Oncelik ziyarete gelen yakinlarin memnuniyeti sonra hastalar olmali diye eklemelisiniz.

Aklı yok fikri var olayı… fakülteye ilk adım attığınızda size öğretilen ilk şey “önce kendin” “önce kendini koru” sonra hastan gelir.
Uçak anonslarinda da oksijen maskesi için önce yetişkine sonra çocuğa derler.
Yetişkin iyi olacak ki çocuğu iyi etsin.
Insan bunu hayatın içinden deneyimlerle bile öğrenebilir.
Ama yok önce hastaymış sonra sağlık çalışanıymış.
Bu kara cahiller yüzünden yüzünden sağlık çalışanımız kalmayacak.

Şikayet ederken gece 10.30 da ki ziyaretçiyi nasıl aciklayacaksiniz :) hastanelerde güvenlik oluyor bir saatten sonra girilmiyor içeri. Ziyaretçilerinize direk bunu söyleyebilirsiniz yasak alinmiyor diye.sorup durmussunuz siz napardiniz diye. Dedem hastanedeyken çok insan geldi ama güvenlik almadığı için geri döndüler bu kadar basit. Bizlik birşey yoktu ki bize alinsinlar. Gizli kaçak sokmussunuz hala triplerdesiniz .Bir de yatan hastaya nasıl kalçadan şak diye vurdu. Anneniz dönerken erkek akrabanız niye hala oturuyordu. Çok ilginç kafamda canlandiramadim kusura bakmayın.

Ama ıcerde erkek hasta varken dırek kalcasnı actı ıgne vurmak için bu dogru mu sizce
Keşke hemşire odasına alsaydı erkek misafirinizi bir kahve ikram ederdi.Misafiriniz kahvesini içerken de hastanızın enjeksiyonunu yapardı.İşi bitince de erkek misafirinize refakat edip hastanızın yanına getirirdi.Şikayet edin

Birgun bir kurumdayim dilekce vs isleri var. Neyse bi vatandaş ile memur tartisiyor .vatandaş dediki senin maasini ben ödüyorum vs haddini bil kapisma oluyor.memur cebinden 1 lira cikardi banka vurdu al dedi bu senin payindan bana düşen paranı geri veriyorum dedi .adamda ses yok.... hemşire bu durumda hakli.aksam ziyareti olmaz .olsada 5 dk olur igne yapacam diyince misafirler hemen cikmali idi orasi hastane ziyaretin kisasi makbuldur.

doktorlar icin dogru/yanlis konusu degil bu. cinsiyete gore is yapmazlar cunku oyle gormezler genelde bu bir. ikincisi de zaten sizi uyarmis ve belli ki dinlememissiniz. sikayet edilecek bir durum yok, bosu bosuna kimseye sorun yasatmayin.
Ikinci dediginize katiliyorum ama birincisi yanlis. Hasta mahremiyeti diye bir sey var, cinsiyete göre is derken yaptıkları tedavide geçerlidir dediginiz

Hastane orası, misafir ağırlama yeri değil. O kadar yoldan düğüne bayrama gelmediler , geldikleri yer de eviniz değil. Akşam oturması yapılacak sıra değil.
Gelene gelme diyemezmiş, bak hanımefendiye hele. Sanki evinin salonu, rahatlığa bakar mısın Katip?
Bizde hastalıkta küsüp alınmaca olmaz. Gayet de pat diye gelmeyin, almıyorlar deriz. Ziyaret saati bile olsa meyve suyunu alan gelir, iki dakika görür çıkar. Muhabbet edilmez, eğer mahrem bir yerdense ameliyat hele, erkek aile üyeleri eve geçince gelirler. Mahremiyet mahremiyet diye tutturmuş ya ondan dedim.

Is yogunlugu ve stres skntısı olması benım sorunum degılkı. Babasının hayrınamı calısıyor. Ona gore de maas alıyor herhalde.
Ziyaret saati disinda gelmiş oturuyor yakinlariniz bu da onun sorunu değil. Maasi da sizin gibi tavirli insanlar yüzünden az az oluyor cunku psikolojik ve bedensel olarak aşırı yıpraticisiniz.
Mahremiyet önemlidir fakat ziyaretçileriniz daha hassas olmali ve cikmali ya da arkasini dönmeli, hemsire uyarmis cunku artik bekleyemez bir sürü tedavi isler varken

Yeni üyeyim, ondan. Nasıl yeniyor?
Ne yeniyor derken ban yeniyor yani mapusa gidiyorsun kurallara uymazsan

Site kurallarını okumadın mi üye olurken istersen bi oku

Burda eli cımbızli bir kadın var ecel gibi arkandan geliyor ucan süpürgesiyle seni alıp site dışına koyuyor kendisi Mune oluyor
Inan bana hiç canın acımıyor anlamıyorsun bile
Sonra siteye giremiyorsun yazamıyorsun cezan bitene kadar

Mune yi etiket yaptım kusura bakmayın arkadaş bilmiyormuş

Konu sahibine bakarsak çok görmüyorum

Önce eyvah yine çattik bir tane daha dedim sonra toparladım

28 sayfayı okumadım durumum yoktu ama merak ettim. Annenize kalçanı aç diynce hemen çat diye açtı öyle mi? Aynı şeyi yazıp durmuşsunuz ama hiç inandırıcı değil

İçeri gemşire gelince misafirleri çıkarmıyorsunuz, bir de hemşireyi eleştiriyorsunuz. Bin sayfa da yazılsa bir şey anlayacağınızı sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…