- 1 Ocak 2017
- 1.918
- 3.262
- 133
- Konu Sahibi Dogangunes1
-
Evet evet evet!Suan ole klavye delikanlılıgı yapıyorsunuz ıyı guzel basarılısınızda ama, su an su dakika hastanede refakatçi oldugunuzu dusunun ve aniden hasta ziyaretine akrabanız geldı ve cok uzaktan geldi varsayalm. Ne dersnz malesef ziyaret saati doldu sızı alamiycamm ıcerımı derdiniz?
Saat 10.30da ziyaretimize kimse gelmez. Zira o saatte hasta ziyareti olmayacağını herkes bilir.Suan ole klavye delikanlılıgı yapıyorsunuz ıyı guzel basarılısınızda ama, su an su dakika hastanede refakatçi oldugunuzu dusunun ve aniden hasta ziyaretine akrabanız geldı ve cok uzaktan geldi varsayalm. Ne dersnz malesef ziyaret saati doldu sızı alamiycamm ıcerımı derdiniz?
büyü işlerine meraklı bir hukukçu yani hımmmmmHukuk dalına acıdım şu an.
Bizim ülkenin hukukuna da büyü yapmış ellam.büyü işlerine meraklı bir hukukçu yani hımmmmm
Hayır zaten haklı tamam haksız demiyorum ama ıcerde erkek zıyaretcı varken dırek kalcasnı dan ıgne vurdu ben önüne gectım hemen gorunmesn diye budamı dogru
Ama ziyarete gelirken m.suyu ,muz getiriyorlar nasıl merhem olmuyorlar dersinizEvet evet evet!
Çünkü hastane kuralları var, babamızın çiftliği değil orası. Ve biz kurallara uymayı seçen insanlar, başımızda denetçi olmasa da uyuyoruz o kurala. Çünkü 0-6 yaş çocuğu değiliz ki yakalanmadıysam sorun yoktur diyelim.
Ayrıca ne bu ziyaretçi aşkı ya? Sanki bir yaraya merhem olacaklar da gece yarısı illa orada olmaları gerekiyormuş gibi davranıyorsunuz.O saatte anneniz istirahat etmeli ve alması gereken tedavileri almalıydı. Olması gereken buydu.
Aslında her bölümde güvenlik konulması lazım hemşire doktor bu tiplere laf anlatarak enerjilerini harcamayacak güvenlik tutacak kolundan haydii dışarı diyecek.Evet doğru. O ziyaretçinin orda olmaması gerek işte nesini savunuyorsunuz? Evinin salonu değil orası. Hemşire yapması gereken saatte ve yerde işini yapmış. Kural dışına çıkan sizsiniz hala şikayet diyorsunuz. Bir de mal mal savundu demişsiniz. Laftan anlamayan insanlara konuşarak hata etmiş hemşirenin tek yanlışı bu.
:) O meyve suyu ve muzda bir şey var kesin. Hastanede tadı bir başka oluyor, evde olsa o kadar tatlı gelmez.Ama ziyarete gelirken m.suyu ,muz getiriyorlar nasıl merhem olmuyorlar dersiniz.
Yahu bir de anlamadığım, anneniz yüz üstü mü yatıyordu ki anında çamaşırını indirip kalçasına sapladı iğneyi bu hemşire hanım??Tek taraflı yorum yapıyorsunuz suan.. Saglık calisanlari na benımde saygım sonsuz ama aynı saygıyı hasta yakını olarak onlardan gormekte benim hakkım... Hemsıre haklıydı evet ama kendnı haksız duruma dsurdu.. Empati kurun, annenınuz hastanede ıcerde erkek zıyaretcı varken dırek kalcasnı acıp ıgne yapmasına ne yorum yapardınz
Yahu bir de anlamadığım, anneniz yüz üstü mü yatıyordu ki anında çamaşırını indirip kalçasına sapladı iğneyi bu hemşire hanım??
Gözlerim kapanıyordu, haykırdım ve uykum kaçtı. Şimdi mutlu musun kadın düşmanı seni??Hemşire Sarah Conner ile Yoshimitsu'nun torunu Otri. Şu tekkendeki ninja var ya Yoshimitsu, bi de Terminatör 2deki var ya hani enjektörle koridorda ilk gördüğü adama atlayan, hah onlar.
Odaya dalmış "Güler yü.." diye cümleye başlarken havada üç takla atarak hasta yatağına zıplamış. Hasta, yaylı hasta yatağı yüzünden 50 cm kadar havaya yükselince, hemşire havada tabii konu sahibinin anneciğini çevirip donunu sıyırıveriyor ve yatağa düşene kadar saplıyor enjektörü. Olay ışık hızına yakın gerçekleştiği için biz şey edemiyoruz, tam ifade de edememiş ondan. Yoksa kadın haklı.
Haykırdım ulan ajfhajfafHemşire Sarah Conner ile Yoshimitsu'nun torunu Otri. Şu tekkendeki ninja var ya Yoshimitsu, bi de Terminatör 2deki var ya hani enjektörle koridorda ilk gördüğü adama atlayan, hah onlar.
Odaya dalmış "Güler yü.." diye cümleye başlarken havada üç takla atarak hasta yatağına zıplamış. Hasta, yaylı hasta yatağı yüzünden 50 cm kadar havaya yükselince, hemşire havada tabii konu sahibinin anneciğini çevirip donunu sıyırıveriyor ve yatağa düşene kadar saplıyor enjektörü. Olay ışık hızına yakın gerçekleştiği için biz şey edemiyoruz, tam ifade de edememiş ondan. Yoksa kadın haklı.
bak bak bak hemşirenin iş yoğunluğu ve stresi onun sorunu değilmiş ! haspama bakTek taraflı yorum yapıyorsunuz suan.. Saglık calisanlari na benımde saygım sonsuz ama aynı saygıyı hasta yakını olarak onlardan gormekte benim hakkım... Hemsıre haklıydı evet ama kendnı haksız duruma dsurdu.. Empati kurun, annenınuz hastanede ıcerde erkek zıyaretcı varken dırek kalcasnı acıp ıgne yapmasına ne yorum yapardınz
Erkek ziyaretçi arkasını dönmeliydi. Siz neden hastanın kalçasını kapattınız? Gelen misafir annenizin kalçasına hallenecek kadar karaktersiz mi ? Hasta ziyareti kısa sürer. Gelen misafirler adapsızlık yapmış hemşire değil!
Konu sahibinin yorumlarından bu çok net değil mi?Asla laftan anlamayan modeller bunlar galiba
İşte sizin gibiler yüzünden,bizler yaniyoruz.... O maaş varya... Hiçbir şeye yetmez !Is yogunlugu ve stres skntısı olması benım sorunum degılkı. Babasının hayrınamı calısıyor. Ona gore de maas alıyor herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?