sızce bunu sikayet edeyim mi ben saglık bakanlığı ve hasta hakları birimine?

Siz orada hemen hemşire hanımın dediği gibi ziyaretçilerinizi " kusura bakmayın iğne olacak annem bir beş dakika müsaade edin" diyerek çıkarabilirdiniz. Hasta ziyaretinin kısası makbuldür hele ki hastane ortamında.

Evet evet evet!
Çünkü hastane kuralları var, babamızın çiftliği değil orası. Ve biz kurallara uymayı seçen insanlar, başımızda denetçi olmasa da uyuyoruz o kurala. Çünkü 0-6 yaş çocuğu değiliz ki yakalanmadıysam sorun yoktur diyelim.
Ayrıca ne bu ziyaretçi aşkı ya? Sanki bir yaraya merhem olacaklar da gece yarısı illa orada olmaları gerekiyormuş gibi davranıyorsunuz. O saatte anneniz istirahat etmeli ve alması gereken tedavileri almalıydı. Olması gereken buydu.

Saat 10.30da ziyaretimize kimse gelmez. Zira o saatte hasta ziyareti olmayacağını herkes bilir.

Hayır zaten haklı tamam haksız demiyorum ama ıcerde erkek zıyaretcı varken dırek kalcasnı dan ıgne vurdu ben önüne gectım hemen gorunmesn diye budamı dogru

Evet doğru. O ziyaretçinin orda olmaması gerek işte nesini savunuyorsunuz? Evinin salonu değil orası. Hemşire yapması gereken saatte ve yerde işini yapmış. Kural dışına çıkan sizsiniz hala şikayet diyorsunuz. Bir de mal mal savundu demişsiniz. Laftan anlamayan insanlara konuşarak hata etmiş hemşirenin tek yanlışı bu.

Ama ziyarete gelirken m.suyu ,muz getiriyorlar nasıl merhem olmuyorlar dersiniz.

Aslında her bölümde güvenlik konulması lazım hemşire doktor bu tiplere laf anlatarak enerjilerini harcamayacak güvenlik tutacak kolundan haydii dışarı diyecek.

Bunu mu? Genel anlamda üslup sorununuz var ben sizin konularınızı oldukça iyi hatırlıyorum.

1. Si, orası bir hastane, misafirleriniz uzaktan gelmişse gelmiş, evcilik oynayacaksanız evinizde oynayın. Saatlerce ziyaretçi olarak kalamazsınız orada. Belli ziyaret saatleri vardır, onlar da gecenin köründe olmaz. O vakitlerde ziyaretinizi yapar gidersiniz.

2. Ziyaret saatlerini aşarak yanınızda kalan diğer hasta ve refakatçisini de inanılmaz rahatsız ediyorsunuz, insanlar nezaketlerinden bir şey de diyemiyorlar.

3. Yalan söylüyor demişsiniz ama, kadın güleryüzle söyledim diye mi ilkinde ciddiye almadınız demiş. Demek ki uyarmış. Dinlememişsiniz.

4. İntörnlük yaparken odaya sonda takmak, damar yolu açmak, ne bileyim kültür örneği almak için sık sık girerdik, ve sizin gibi hasta yakınlarından illallah etmiştik. Israrla söylenmesine rağmen ( keşke insanlar sizi uyarmak zorunda kalmasa, ziyaret saatlerine azıcık uysanız kendiliğinizden) çıkmayan, on kez söyleten insanlardan bıkmıştık.

5. Kadın sizin keyfinizi mi bekleyecek? Bir sürü işi var ilgilenmesi gereken. Orası bir hastane, misafir ağırlama yeri değil. Hasta ziyareti hastanede max 30 dk hadi bilemedin 1 saat olur. Siz? Gecelere kadar kalmışsınız. Taburcu olduğunuzda ziyaret etsin eşiniz dostunuz.

6. Şikayet edin edin, hiç durmayın. Güldürün kendinize. Allahım keşke bizim de hasta/ hasta yakını şikayet etme şansımız olsa ama yok işte.

Haksızsınız iğne vurunmasi gerekiyorsa sizin ziyaretcilerinize ilham gelip kalkmalarını mi beklemeliydi .
Devlet hastanesi ve saat 10 .30 nerede görülmüş o saatte ziyaretçi alan hastane

Yahu bir de anlamadığım, anneniz yüz üstü mü yatıyordu ki anında çamaşırını indirip kalçasına sapladı iğneyi bu hemşire hanım??

Abarttığınız buradan belli. Yüz üstü yatmıyorsa ki genelde hep sırt üstü yatılır, anneniz veya siz bi zahmet erkek ziyaretçilerinizi çıkartsaydınız da anneniz poposunu öyle dönseydi.

Buradan bile kadının tüm uyarılarına rağmen yavaş yavaş, geçiştirerek davrandığınız belli.

Yahu bir de anlamadığım, anneniz yüz üstü mü yatıyordu ki anında çamaşırını indirip kalçasına sapladı iğneyi bu hemşire hanım??

Hemşire Sarah Conner ile Yoshimitsu'nun torunu Otri. Şu tekkendeki ninja var ya Yoshimitsu, bi de Terminatör 2deki var ya hani enjektörle koridorda ilk gördüğü adama atlayan, hah onlar.

Odaya dalmış "Güler yü.." diye cümleye başlarken havada üç takla atarak hasta yatağına zıplamış. Hasta, yaylı hasta yatağı yüzünden 50 cm kadar havaya yükselince, hemşire havada tabii konu sahibinin anneciğini çevirip donunu sıyırıveriyor ve yatağa düşene kadar saplıyor enjektörü. Olay ışık hızına yakın gerçekleştiği için biz şey edemiyoruz, tam ifade de edememiş ondan. Yoksa kadın haklı.

Gözlerim kapanıyordu, haykırdım ve uykum kaçtı. Şimdi mutlu musun kadın düşmanı seni??

Haykırdım ulan ajfhajfaf

bak bak bak hemşirenin iş yoğunluğu ve stresi onun sorunu değilmiş ! haspama bak ay ananın ne kıymetli totişi varmış . madem ananın totişi bu kadar kıymetli hemşire ilk uyardığında çıkaracaktın misafiri odadan hemşire seni beklmemez . eğer annenin çok kıymetli totişi için özel muamele bekliyosan parasını bastırıp high society bir hastaneye götüreceksin anneni . bu saydığın saçmalıkların hiç biri hemşirenin problemi deği bence hemşireyi git şikayet et başhekimliktende ağzının payını al gel.
inş orda mimlenirsinizde bidaha kimse sizin tedavinizi dğru düzgün yapmaz .

Dimi ya ben de ona takıldım. Niye ziyaretçi zerre kıpırdamıyor, çıkın diyorlar çıkmıyor, kalça açılıyor arkasını dönmüyor. Asla laftan anlamayan modeller bunlar galiba sülale olarak. Keşke hemşire konu sahibini şikayet edebilse. Ne biçim insanlarmış böyle.

Is yogunlugu ve stres skntısı olması benım sorunum degılkı. Babasının hayrınamı calısıyor. Ona gore de maas alıyor herhalde.
İşte sizin gibiler yüzünden,bizler yaniyoruz.... O maaş varya... Hiçbir şeye yetmez !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…