- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.554
- 598
- Konu Sahibi Dogangunes1
-
Kesinlikle şikayet e-dil-me-li !6. Şikayet edin edin, hiç durmayın. Güldürün kendinize. Allahım keşke bizim de hasta/ hasta yakını şikayet etme şansımız olsa ama yok işte.
Sağlık Bakanlığı yetmez. Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine kadar gitmeli!!!Kesinlikle şikayet e-dil-me-li !
bu konu sahibi pek kindar birisi yazdıklarini bi türlü kabul etmiyor taa narşişt biri olduğu belli...Ameliyat oldugumda yanima ayip olur diye erkek yakinlarim girmedi, kimsede totomu gormemis oldu. Sizede tavsiye ederim
yazık oldu konu sahibinee.herkes bana hak verir hemşireyi de linç eder umuduyla konu açmıştı.tühh yazık olduuu konu sahibineeeHemşire gayette haklı
Keşke hemşirenin sizi şikayet etme gibi bir şansı olsaydı
Hemşire gayette haklı
Keşke hemşirenin sizi şikayet etme gibi bir şansı olsaydı
O kadar cahilki sadece gülüyorum artik cevaplarinabu konu sahibi pek kindar birisi yazdıklarini bi türlü kabul etmiyor taa narşişt biri olduğu belli...
Siz konuşmayı tam yazmıyorsunuz sizi önceden uyarmış mahçup olun hemşireye karşı ,artı o saat ziyaretçi saati değil bunuda çok iyi biliyorsunuz sizi şikayet etmeli aslında...Hayır zaten haklı tamam haksız demiyorum ama ıcerde erkek zıyaretcı varken dırek kalcasnı dan ıgne vurdu ben önüne gectım hemen gorunmesn diye budamı dogru
Valla birde üste çıkmaya devam ediyorsunuz pes.. Şuan hastanelerimizde herkes işini bilen insanlar ,hakkınız yok mağduru oynamayaAma ıcerde erkek hasta varken dırek kalcasnı actı ıgne vurmak için bu dogru mu sizce
Kalçasını da açar başka yerini de açar sizin gibi anlayışsız insanlar yüzünden bir süre sonra çalışanlarin psikolojisi bozuluyor sabirlari taşıyor artık . Bu ne ya orası misafirhane mi? Kalkın diye uyarınca kalkacaksiniz. Kadın annenizi tedavi ediyor siz kin tutuyorum diyorsunuz . Cahillik zorAma ıcerde erkek hasta varken dırek kalcasnı actı ıgne vurmak için bu dogru mu sizce
Kendisi uzatti konuyu, bizde gerekeni yaptikKadının gereksiz üstüne gitmişsiniz
Daha kral bi hareket görmedimBirgun bir kurumdayim dilekce vs isleri var. Neyse bi vatandaş ile memur tartisiyor .vatandaş dediki senin maasini ben ödüyorum vs haddini bil kapisma oluyor.memur cebinden 1 lira cikardi banka vurdu al dedi bu senin payindan bana düşen paranı geri veriyorum dedi .adamda ses yok.... hemşire bu durumda hakli.aksam ziyareti olmaz .olsada 5 dk olur igne yapacam diyince misafirler hemen cikmali idi orasi hastane ziyaretin kisasi makbuldur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?