sızce bunu sikayet edeyim mi ben saglık bakanlığı ve hasta hakları birimine?

Bak hele sen kinlenmiş birde hemşireye…
Hem suçlu…. gece 22:00 de hasta ziyareti yapılsın, hemşire uyarınca kötü olsun, iğne saatinde iğne yaptı diye kötü olsun…

Keşke sikayet ettiklerinde hatları olan hastalara ve yakınlara para cezası kesilse…

Ziyaretçinizin gitmesinimi bekleyecek hemşire, onca hasta var hastanede….

şeyy aklıma geldi kasaba doktorunda avukat biri vardi hastaya bakmayan doktoru suçluyordu felan.. avukat pek narşişt biriydi .. konuyu ona benzettim...

Hastanelerde ziyaret saati var bunlar dışında ziyaret hasta güvenliği açısından uygun değil unutmayın o serviste bir sizin hastaniz yok benim hemşiremi beni aşıp gidip şikayet edecek o hastayı ve yakınını kesin bir dille uyanırım tedavisinde eksik yok ihtiyaç olduğunda nöbet saatinde hemsirehanima ulaşıyorsaniz kimse benim hemsireme kinlenemez tehdit edemez şikayet te edemez lütfen sağlık personeline saygı duyalım unutmayın en zor anınızda onlar var yanımızda ellerine doğup son nefesi ellerinde veriyoruz onlar sizin düşmanınız değil

Konu sahibi o kadar yazıya çiziye rağmen direniyır. Belli ki diretmeyi seven bir arkadaşımız. Vardır ya etrafta böyle tipler.
Hem suçlu hem güçlü.
Buraya destek aramaya gelmiş haline bakmadan.

Hemşire gayette haklı
Keşke hemşirenin sizi şikayet etme gibi bir şansı olsaydı

Böyle insanlar sgk kapsamından cikarilmali ve ücretli tedavi almali çünkü bizim toplumda tek çare para korkusu

İyi de kalçadan iğne vurucam demiş o an da bi zahmet o uzak yollardan gelen erkek yakınınız kapının önüne kadar çıksaymış

Hayır zaten haklı tamam haksız demiyorum ama ıcerde erkek zıyaretcı varken dırek kalcasnı dan ıgne vurdu ben önüne gectım hemen gorunmesn diye budamı dogru
Siz konuşmayı tam yazmıyorsunuz sizi önceden uyarmış mahçup olun hemşireye karşı ,artı o saat ziyaretçi saati değil bunuda çok iyi biliyorsunuz sizi şikayet etmeli aslında...

Ama ıcerde erkek hasta varken dırek kalcasnı actı ıgne vurmak için bu dogru mu sizce
Kalçasını da açar başka yerini de açar sizin gibi anlayışsız insanlar yüzünden bir süre sonra çalışanlarin psikolojisi bozuluyor sabirlari taşıyor artık . Bu ne ya orası misafirhane mi? Kalkın diye uyarınca kalkacaksiniz. Kadın annenizi tedavi ediyor siz kin tutuyorum diyorsunuz . Cahillik zor

Yanlız çok haklısınız bu arada hemşire çok suclu neymiş hazretlerinin misafiri uzaktan gelmiş diye içeri ziyaretçi kabul edilmesine izin vermiş . Ben olsam içeri bile sokmazdim siz prenses bilmem kaçıncı Victoria misiniz ? Sizin ziyaretçilerinizin ne önemi var ? Işini yapan hasta annenizi iyileştirmeye çalışan kadına yukselmişsiniz iyi niyetli göz yummasindan dolayı . Umarım hemşire hanım dersini almıştır bir daha kimseye böyle iyi niyetli davranmaz

Daha kral bi hareket görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…