- 21 Aralık 2014
- 9.060
- 27.881
- 798
- Konu Sahibi Dogangunes1
-
Hemşire uyarmış güzelce. Kimsede dinlememiş baktı kimsenin çıkacağı yok vakit kaybetmeden böyle bir yola başvurmuş iyide yapmış."hastaya kalca dan ıgne vurmam gerek ama hala ıcerdesnz, güleryzlu soluyorum diyemı ciddiye almıyorsunuz, kalkalım lutfen artık cok rıca ediyorum ama"
Hayır kesinlikle demedı.. Dırek ıcerı geldı solycklrnı soledı uyarı yaptı, snra hastaya kalca dan ıgne vurcm ıcerde erkek var olmuyor bole gbısınden soledı bunu der demezde anneme arkanızı dönermsnz dedı kalca dan ıgne vurmak için
Kadın bariz öncesinde uyarmış ikaz etmiş baştaki mesajınızda belli her şey sonradan kıvırmışsınız uyarmadı diye. 31 sayfayı oturup okumadım ama baştan çelişiyosunuz zaten.Hemsıre ara ara ıcerı gırıp tansiyon olctu kan aldı annemden. En son gırdıgın de ziyaretcılerımızı bariz kovdu.. Yanı dedıkı "hastaya kalca dan ıgne vurmam gerek ama hala ıcerdesnz, güleryzlu soluyorum diyemı ciddiye almıyorsunuz, kalkalım lutfen artık cok rıca ediyorum ama" dedi.
Zksjdkflögldkf deli kadın haykırdımajdjdklcHemşire Sarah Conner ile Yoshimitsu'nun torunu Otri. Şu tekkendeki ninja var ya Yoshimitsu, bi de Terminatör 2deki var ya hani enjektörle koridorda ilk gördüğü adama atlayan, hah onlar.
Odaya dalmış "Güler yü.." diye cümleye başlarken havada üç takla atarak hasta yatağına zıplamış. Hasta, yaylı hasta yatağı yüzünden 50 cm kadar havaya yükselince, hemşire havada tabii konu sahibinin anneciğini çevirip donunu sıyırıveriyor ve yatağa düşene kadar saplıyor enjektörü. Olay ışık hızına yakın gerçekleştiği için biz şey edemiyoruz, tam ifade de edememiş ondan. Yoksa kadın haklı.
Şu zor şartlar altında çalışan insanları biraz rahat bırakın da işlerini yapsınlar ya. Bir de ekmeğiyle oynar gibi oraya buraya şikayet yazıyorsunuz üç kuruş için sizinle uğraştıkları yetmiyor gibi bir de hakli oldukları konuda hesap veriyorlar. Her yerin kuralı var çıkın diyorsa çıkın amaç size kötülük etmek ya da sohbetinizi bölmek değil işini yapmak.annem ameliyat oldu refakatcı olrk yanında kalıyorum devlet hastanesindeyız. Aksam 10 bucukta hasta ziyaretine akrabamız geldi 2 kısı. Yarm saat oturdular.nobetcı Hemsıre ara ara ıcerı gırıp tansiyon olctu kan aldı annemden. En son gırdıgın de ziyaretcılerımızı bariz kovdu.. Yanı dedıkı "hastaya kalca dan ıgne vurmam gerek ama hala ıcerdesnz, güleryzlu soluyorum diyemı ciddiye almıyorsunuz, kalkalım lutfen artık cok rıca ediyorum ama" dedi.ve dırek kalcadan ıgne vurdu anneme, ıcerde erkek hasta ziyaretcmz de vardı, ben direk gorunmesn diye onune gectım. Zıyaretcılermz gttı ben hemsırenın yanına gidip knstm "keske kırmadan guzel bı üslupla soleseydnz yakınlarmz cok uzaktan geldi cok mahcup olduk dedım" oda kendnı mal mal savundu yok ıste benı sikayet edeblrsnz ben haklym burası devlet hastanesi kuralları var, benım uslubmda bısı yok fln fln oda kibarca knstu ama acayip kınlendım..sızce bunu sikayet edeyim mi ben saglık bakanlığı ve hasta hakları birimine?
Ananın kıçı çok kiymetliyse erkek yakıniniz da laftan anlayıp insan gibi ilk uyarıda çıksaydı. Hemşirenin işi gucu yok sizin muhabbetinizin bitmesini mi beklesin Senin gibilerin şikayetini ciddiye alanda suç zaten. Hensireye çok üzüldüm şu ağız kokusunu çektiği insanlara bak ya. Senin bi üst levelın rapor yazmadığı için doktor döven tipler.Ya duyar kasma. Hemen bı acıtasyon.. Konuyu nerden nereye cekıyorsun resmen algı operasyonu yapıyorsun ama yemezler.. Icerde bir kadın bı erkek vardı hasta zıyaretcı sı olarak.. Bilip bilmeden bos yapma.. Ozmn senın de ıcerde erkek hasta yakının varken hemsıre gelsin ananın kıcını acsn ıgne yapsın, bak bakalm ozmn knsablyomsn bole.. Uza smdı
Erkek ziyaretçiniz 22.30da ziyarete gelmeyi biliyor ama iğne vurulurken çıkmayı bilmiyor, hmm.Hayır zaten haklı tamam haksız demiyorum ama ıcerde erkek zıyaretcı varken dırek kalcasnı dan ıgne vurdu ben önüne gectım hemen gorunmesn diye budamı dogru
Misafiriniz eşşşek miydi iğneyi getirince dışarı çıkmayacak kadar? O ilaçlar saatli oluyor ayrıca sizin keyfinizi bekleyecek hali yok biraz kanun kural tanıyın illa birinin uyarmasına gerek yokHayır zaten haklı tamam haksız demiyorum ama ıcerde erkek zıyaretcı varken dırek kalcasnı dan ıgne vurdu ben önüne gectım hemen gorunmesn diye budamı dogru
Kac defa uyarmasi lazim sizi?Sıkıntı o degıl. O konuda haklı. Ama ıcerde hasta yakını varken dırek kalcayı acıp ıgne yapmak dogru bı hareket mi sizce
Esas sizi şikayet etmek lazım bi de iğrenç bir üslupla kendini savunuyosunannem ameliyat oldu refakatcı olrk yanında kalıyorum devlet hastanesindeyız. Aksam 10 bucukta hasta ziyaretine akrabamız geldi 2 kısı. Yarm saat oturdular.nobetcı Hemsıre ara ara ıcerı gırıp tansiyon olctu kan aldı annemden. En son gırdıgın de ziyaretcılerımızı bariz kovdu.. Yanı dedıkı "hastaya kalca dan ıgne vurmam gerek ama hala ıcerdesnz, güleryzlu soluyorum diyemı ciddiye almıyorsunuz, kalkalım lutfen artık cok rıca ediyorum ama" dedi.ve dırek kalcadan ıgne vurdu anneme, ıcerde erkek hasta ziyaretcmz de vardı, ben direk gorunmesn diye onune gectım. Zıyaretcılermz gttı ben hemsırenın yanına gidip knstm "keske kırmadan guzel bı üslupla soleseydnz yakınlarmz cok uzaktan geldi cok mahcup olduk dedım" oda kendnı mal mal savundu yok ıste benı sikayet edeblrsnz ben haklym burası devlet hastanesi kuralları var, benım uslubmda bısı yok fln fln oda kibarca knstu ama acayip kınlendım..sızce bunu sikayet edeyim mi ben saglık bakanlığı ve hasta hakları birimine?
Konu sahibi anlatılanları ve olayları anlamama konusunda mimli zatenKonu sahibi anlamiyor sayfa 33
Boşverin yaaa ugraşmaya değmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?