- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
- Konu Sahibi Dogangunes1
-
Oldu canım senin keyfini bekleyecek gidecek geri gelecek vs başka derdin varmiTamam ama mevzu o degılkı ben ztn haksız demiyorum haklı, sadece hasta mahremiyetinı korumadgı ıcın snırlendm ben.. Icerde erkek zıyaretcı var diyor pesine ıgne yapıyor bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. 2 dk beklseydı cıksalardı ole yapsalar dı igneyı
üff bir de millete beddua etmiş, senin de ananın neticesini görsünler inş diyeKonu sahibi 32 sayfada tek bir “Sen haklısın” yorumu geldi mi? O halde toplum içinde nasıl davranmanız gerektiğine dair uzman desteği alın. Böyle haksız davranışlarınız ileride sizin başınıza iş getirir.
İğnesi afiyet şifa olsun demişler :)Bakanlık ne dedi ?
Ben bu konuyu çok sevdim. Çoğu yanıt gülmekten karın ağrıtacak cinsten.Konu sahibi anlamiyor sayfa 33
Boşverin yaaa ugraşmaya değmez
Hemşire haklıannem ameliyat oldu refakatcı olrk yanında kalıyorum devlet hastanesindeyız. Aksam 10 bucukta hasta ziyaretine akrabamız geldi 2 kısı. Yarm saat oturdular.nobetcı Hemsıre ara ara ıcerı gırıp tansiyon olctu kan aldı annemden. En son gırdıgın de ziyaretcılerımızı bariz kovdu.. Yanı dedıkı "hastaya kalca dan ıgne vurmam gerek ama hala ıcerdesnz, güleryzlu soluyorum diyemı ciddiye almıyorsunuz, kalkalım lutfen artık cok rıca ediyorum ama" dedi.ve dırek kalcadan ıgne vurdu anneme, ıcerde erkek hasta ziyaretcmz de vardı, ben direk gorunmesn diye onune gectım. Zıyaretcılermz gttı ben hemsırenın yanına gidip knstm "keske kırmadan guzel bı üslupla soleseydnz yakınlarmz cok uzaktan geldi cok mahcup olduk dedım" oda kendnı mal mal savundu yok ıste benı sikayet edeblrsnz ben haklym burası devlet hastanesi kuralları var, benım uslubmda bısı yok fln fln oda kibarca knstu ama acayip kınlendım..sızce bunu sikayet edeyim mi ben saglık bakanlığı ve hasta hakları birimine?
Icerdeki erkekler neden çıkmıyor, gece gece hastanın başındalar?Ama ıcerde erkek hasta varken dırek kalcasnı actı ıgne vurmak için bu dogru mu sizce
Mahremiyeti siz korumamissiniz. Hemşire görevini yapmış. NOKTATamam ama mevzu o degılkı ben ztn haksız demiyorum haklı, sadece hasta mahremiyetinı korumadgı ıcın snırlendm ben.. Icerde erkek zıyaretcı var diyor pesine ıgne yapıyor bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. 2 dk beklseydı cıksalardı ole yapsalar dı igneyı
Hemsireye plaket vermisler olaganüstü hızlı enjeksiyon yapabildiği içinBakanlık ne dedi ?
Ben de annemin yanında refakatçı olarak kaldım devlet hastanesindeki ameliyatında, hem de 7 gün civarı kaldık. Ziyaret saatleri bellidir o saatler dışında geldikleri için suç sizde. Ben ziyaret saati yasağı var deyip kabul etmiyordum. Hastam var ameliyat olmuş aman ayıp olmasın diyemem orada asıl önceliğim gelen ziyaretçiler değil refakat ettiğim hastam. Siz erkek ziyaretçiyi ziyaret saati dışında odanıza aldığınız için hemşirede onun yanında tedaviye devam etmede bir sorun görmemiştir. Annenizin mahremiyetini düşünmek yabancı hemşireden ziyade size düşüyor.Tek taraflı yorum yapıyorsunuz suan.. Saglık calisanlari na benımde saygım sonsuz ama aynı saygıyı hasta yakını olarak onlardan gormekte benim hakkım... Hemsıre haklıydı evet ama kendnı haksız duruma dsurdu.. Empati kurun, annenınuz hastanede ıcerde erkek zıyaretcı varken dırek kalcasnı acıp ıgne yapmasına ne yorum yapardınz
İş değilde sizin gibi hasta yakınları insanları yoruyor.Is yogunlugu ve stres skntısı olması benım sorunum degılkı. Babasının hayrınamı calısıyor. Ona gore de maas alıyor herhalde.
Güvendiği dağlara kar yağdı. Ki bu biz oluyoruz.Konu sahibi ne oldu renginiz soldu?
Hala bize güveniyor olması da ayrı bir ilginç .Güvendiği dağlara kar yağdı. Ki bu biz oluyoruz.
Hemşire değilim anasına bir şey enjekte edemem bana güvenebilir aslında.Hala bize güveniyor olması da ayrı bir ilginç .
Emoji puanı -571 Daha kötü bir skor sahibi görmedim forumda.Konu sahibi ne oldu renginiz soldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?