sızce bunu sikayet edeyim mi ben saglık bakanlığı ve hasta hakları birimine?

İlacın belli saati var habire sizin hastayla uğraşacak hali yok , ciksaydi ziyaretçi ilk uyardiginda

Oldu canım senin keyfini bekleyecek gidecek geri gelecek vs başka derdin varmi

üff bir de millete beddua etmiş, senin de ananın neticesini görsünler inş diye

Hemşire haklı

Mahremiyeti siz korumamissiniz. Hemşire görevini yapmış. NOKTA

Ben de annemin yanında refakatçı olarak kaldım devlet hastanesindeki ameliyatında, hem de 7 gün civarı kaldık. Ziyaret saatleri bellidir o saatler dışında geldikleri için suç sizde. Ben ziyaret saati yasağı var deyip kabul etmiyordum. Hastam var ameliyat olmuş aman ayıp olmasın diyemem orada asıl önceliğim gelen ziyaretçiler değil refakat ettiğim hastam. Siz erkek ziyaretçiyi ziyaret saati dışında odanıza aldığınız için hemşirede onun yanında tedaviye devam etmede bir sorun görmemiştir. Annenizin mahremiyetini düşünmek yabancı hemşireden ziyade size düşüyor.

Hemşire haklı ,annenizin sağlığını gerçekten düşünüyorsanız ziyaretçi kabul etmezdiniz başta. Yakınınız çıkmadı diye hemşire gelip enjeksiyonu yapmasaydı ,bu sefer de hemşire annemin tedavisini yapmadı diye yaygarayı koparırdınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…