sızce bunu sikayet edeyim mi ben saglık bakanlığı ve hasta hakları birimine?

Hayır hemsıre annemın dıbındeydı zaten direk donun derken kendısı sıyırdı pijamasnı beklemeden
Ayyy allah sizin iftiranızdan korusun insanı senelerdir çocukluğumdan beri yüzlerce kez hastaneye gittim asla hemşire dr pijamamı sıyırmadı dokunmuyorlar ki çoğu zaman tutmasını rica ettiğimde bile dokunmazlar kızımı kaç kere götürdüm annesi yardım et derler direkt sıyırma yapmaz ki olur ya bir Manyak!! Denk gelir şuramı buramı çizdi der mi der yani dokunmamaları daha iyi

Hastane kapıya nobetcı Koymuyorsa o saatte benım sorunum mu?

Tamamda ben haklym demıyorm kı haksızım tamam ama bunun bedeli bumu olmalıydı. Intıkam alır gbı dırek ıgneyı vurmalar fln.. Hasta mahremiyeti diye birsey var sonucta
Abartmayın lütfen ne bedeli.. Ortada sağlık var. Keşke yakınlarınız dutumu anlayıp arkalarını dönselermiş.

Tmm YARM SATT OTURDULAR SAdece kalkacklrdı ztn

Edemezsin cnku bastan hemsıre bırsey demedı o saatte girilmesıne. En bastan uyaracaktı ozmn
yoo sizi uyarmak hemsirenin gorevi degil, hasta olarak hastaneye geldiginizde hasta hak ve gorevlerinizi bildiginiz varsayilir. Yatarken imzaladiginiz kagitlarda da kurallar detayli yazar, yok 'okumuyom ben ya' diyorsaniz hastane girislerinde, servis girislerinde ve dahi asansorlerde bile ziyaretci saati yazar:)

Aldığım onca egitim, edindiğim deneyimler hep bosmus megerse...
Bencede
Hasta haklarını bu kdr biliyorsanız hasta mahremiyetinı korumakta doktorun görevidir bunuda biliyorsunuz dur umarm

Hastane kapıya nobetcı Koymuyorsa o saatte benım sorunum mu?
Yaşınız kaç bilemiyorum ama belli ki çok küçüksünüz çünkü bu savunma şeklı çok komik.

İnsanlar da içdenetim de olmalı..

Yazılı olmayan kanunlarda var illa ki hepimizin başına tek tek bekçi, polis, asker mi konulmalı.

Tmm YARM SATT OTURDULAR SAdece kalkacklrdı ztn
İyi de hastane refaket saati icinde geldiler de kadın laf mı söyledi? Nerede görülmüş gece onbirde hasta ziyareti? İnsanın biraz aklı çalışır,der ki hasta kadın erken uyur bu saatte tutmayalim . Düpedüz saçmalık
Hayır zaten haklı tamam haksız demiyorum ama ıcerde erkek zıyaretcı varken dırek kalcasnı dan ıgne vurdu ben önüne gectım hemen gorunmesn diye budamı dogru
zaten kadın da tedavi zamanı hala oturmalarina laf etmiş,kovmus. Kovdu diye bozulmuş,şikayet etmek istemişsiniz. Ne yapmasını isterdiniz? Ne onları kovsun, ne erkek var diye iğneyi yapsın.
Misafirin keyfinin bitip çıkmasını mi beklesin iğne vurmak için?
Tam olarak isteğiniz nedir?

Annenizi tek elle küt diye ters çevirip pat diye kalçasını açıp yapma imkanı sıfır olduğuna göre siz o erkek ziyaretçinize neden çıkmadın diye kızmayı deneyin bence
Aynen yaa, geceyarısı gezmeye gelip, yasak olduğu halde ziyaret ayağına saatlerce hastane odasını gasp edip, iğne yapılacağını göre göre arkasını bile dönmeyen sapık akrabaya laf yok ama himşiriyi niriye şikiyit idiyim? Bı de millete ananizin totosunu görsünler diye beddua etmiş sen şikayet etsen de medeniyet görmemiş sapık akraban senin sayende öküz gibi bakarak hafızasına kaydettiklerini ömrü boyu anlatacak sülalenin diğer sapiklarina, onu nereye şikayet edecen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…