- Konu Sahibi Dogangunes1
-
Ayyy allah sizin iftiranızdan korusun insanı senelerdir çocukluğumdan beri yüzlerce kez hastaneye gittim asla hemşire dr pijamamı sıyırmadı dokunmuyorlar ki çoğu zaman tutmasını rica ettiğimde bile dokunmazlar kızımı kaç kere götürdüm annesi yardım et derler direkt sıyırma yapmaz ki olur ya bir Manyak!! Denk gelir şuramı buramı çizdi der mi der yani dokunmamaları daha iyiHayır hemsıre annemın dıbındeydı zaten direk donun derken kendısı sıyırdı pijamasnı beklemeden
Edemezsin cnku bastan hemsıre bırsey demedı o saatte girilmesıne. En bastan uyaracaktı ozmnBen hemşirenin yerinde olsam sizi şikayet ederim.
Hastanenin adını sor, öğren o yöntemi , harika ya.Kac yillik hemsireyim boyle saliseyle igne yapani gormedim. Nasil oluyor anlatsana biraz, mesela ameliyatli biri nasil hemen donebildi arkasını
Hastane kapıya nobetcı Koymuyorsa o saatte benım sorunum mu?Kuralları işimize geldiği gibi kullanıyoruz.
Ziyaretçi saatinin dışında odaya ziyaretçi alınmış. İçeriye nasıl soktunuz? Hemşireler ya da kat görevlileri içeride ziyaretçi görmesine rağmen hoş görmüş ses çıkarmamış demek ki.
Hastanede rutin işler vardır. Hastaların standart kontrolleri, ilaçları, serumları vs. Ziyaretçi saatleri de bunun için vardır.
Ben hemşirenin daha önce hiç uyarı yapmadığını düşünmüyorum. Sinyalleri üstünüze alınmadınız bence. Belki hemşirenin o saat aralığında iğneyi yapması ardından başka servise gitmesi gerekiyordu.
Gözünüzü seveyim şikayet edip de insanları yormayın. Sizi de ziyaret saati dışında hastaneye ziyaretçi almaktan dolayı şikayet edebilecekleri ve ceza alabileceğiniz bir sistem olsa idi o zaman şikayet edin derdim.
Abartmayın lütfen ne bedeli.. Ortada sağlık var. Keşke yakınlarınız dutumu anlayıp arkalarını dönselermiş.Tamamda ben haklym demıyorm kı haksızım tamam ama bunun bedeli bumu olmalıydı. Intıkam alır gbı dırek ıgneyı vurmalar fln.. Hasta mahremiyeti diye birsey var sonucta
Niye sizin bunu akıl edecek kadar düşünme beceriniz yok mu? Hep birileri mi söyleyip diretmeli kurallarıEdemezsin cnku bastan hemsıre bırsey demedı o saatte girilmesıne. En bastan uyaracaktı ozmn
Tmm YARM SATT OTURDULAR SAdece kalkacklrdı ztnHemşire yüzde bir milyon haklı. Ev oturmasına bile gece 11'e kadar oturulmaz, maşallah sanki bayram ziyaretine gelmiş gibi gitmek bilmemisler.
Orası devlet hastanesi,kadın da sizi uyarmış. Ki uyarmaya bile gerek yok. Kendileri düşünüp vakitlice gitmeliydi.
Aldığım onca egitim, edindiğim deneyimler hep bosmus megerse...Hastanenin adını sor, öğren o yöntemi , harika ya.
Döndüler ztnAbartmayın lütfen ne bedeli.. Ortada sağlık var. Keşke yakınlarınız dutumu anlayıp arkalarını dönselermiş.
Haklısın. Bazı insanlar akıl edemiyor tabi, yasak deyince anlamıyor, illa zor kullanılacak .Hastane kapıya nobetcı Koymuyorsa o saatte benım sorunum mu?
yoo sizi uyarmak hemsirenin gorevi degil, hasta olarak hastaneye geldiginizde hasta hak ve gorevlerinizi bildiginiz varsayilir. Yatarken imzaladiginiz kagitlarda da kurallar detayli yazar, yok 'okumuyom ben ya' diyorsaniz hastane girislerinde, servis girislerinde ve dahi asansorlerde bile ziyaretci saati yazar:)Edemezsin cnku bastan hemsıre bırsey demedı o saatte girilmesıne. En bastan uyaracaktı ozmn
Salisenin hangi zaman dilimi olduğunu biliyor musunuz?Tamam haklısında adamın cıkmasına fırsat kalmadık salise ıle vurdu ıgneyı
Aaa pardon uyarılmayınca anlamayangillerdenmisiniz.Edemezsin cnku bastan hemsıre bırsey demedı o saatte girilmesıne. En bastan uyaracaktı ozmn
BencedeAldığım onca egitim, edindiğim deneyimler hep bosmus megerse...
Hasta haklarını bu kdr biliyorsanız hasta mahremiyetinı korumakta doktorun görevidir bunuda biliyorsunuz dur umarmyoo sizi uyarmak hemsirenin gorevi degil, hasta olarak hastaneye geldiginizde hasta hak ve gorevlerinizi bildiginiz varsayilir. Yatarken imzaladiginiz kagitlarda da kurallar detayli yazar, yok 'okumuyom ben ya' diyorsaniz hastane girislerinde, servis girislerinde ve dahi asansorlerde bile ziyaretci saati yazar:)
Yaşınız kaç bilemiyorum ama belli ki çok küçüksünüz çünkü bu savunma şeklı çok komik.Hastane kapıya nobetcı Koymuyorsa o saatte benım sorunum mu?
Dusunce yapina hayran kaldim gercekten, bu yasina kadar hayatini idame ettirebilmen buyuk mucize benceHastane kapıya nobetcı Koymuyorsa o saatte benım sorunum mu?
İyi de hastane refaket saati icinde geldiler de kadın laf mı söyledi? Nerede görülmüş gece onbirde hasta ziyareti? İnsanın biraz aklı çalışır,der ki hasta kadın erken uyur bu saatte tutmayalim . Düpedüz saçmalıkTmm YARM SATT OTURDULAR SAdece kalkacklrdı ztn
zaten kadın da tedavi zamanı hala oturmalarina laf etmiş,kovmus. Kovdu diye bozulmuş,şikayet etmek istemişsiniz. Ne yapmasını isterdiniz? Ne onları kovsun, ne erkek var diye iğneyi yapsın.Hayır zaten haklı tamam haksız demiyorum ama ıcerde erkek zıyaretcı varken dırek kalcasnı dan ıgne vurdu ben önüne gectım hemen gorunmesn diye budamı dogru
Aynen yaa, geceyarısı gezmeye gelip, yasak olduğu halde ziyaret ayağına saatlerce hastane odasını gasp edip, iğne yapılacağını göre göre arkasını bile dönmeyen sapık akrabaya laf yok ama himşiriyi niriye şikiyit idiyim? Bı de millete ananizin totosunu görsünler diye beddua etmişAnnenizi tek elle küt diye ters çevirip pat diye kalçasını açıp yapma imkanı sıfır olduğuna göre siz o erkek ziyaretçinize neden çıkmadın diye kızmayı deneyin bence
sonuca bakilirsa evet sizin sorununuz olmus ki konu acmissinizHastane kapıya nobetcı Koymuyorsa o saatte benım sorunum mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?