Sizce bunun anlamı ne?

tuannatunay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2009
51
0
86
37
Ankara
mrb hanımlar sizlere danışmak istediğim bir konu var.ben düşündüm işin içinden çıkamadım.erkek arkadaşımla yaklaşık olarak 3 senedir çıkıyoruz.erkek arkadaşım harp okulundan mezun oldu geçen sene şimdi sınıf okulunda.benim gereksiz çok kaprisimi çekti yeri geldi bende onunkileri çektim karşılıklı olarak uzlaşabildik çıktıgımız günden beri benimle evlilik düşünüyor gerçekten çok masum bir insan.
iki ay sonra amerikaya dil okuluna gidiyorum.erkek arkadaşım ben yurt dışına çıkmadan önce aileler arasında yüzük takmamızın zamanı geldiğini söyledi.bende zaten öyle olmasını istiyordum kendi aramızda yüzük takmıştık fakat ailelerinde bilmesi gerekiyor diye düşündük.sorun yok anlaştık.fakat aradan iki ay geçti o konuşmanın üstüne ve en yakın arkadaşlarımızdan biri düğün nişan ne zaman diye sorduğunda 3 sene sonra tuannanın okulu bittiğinde ailemi götürüp isteyecegim dedi o an çok üzüldüm hiç birr tepki veremedim.asla evlilik meraklısı bir kız olmadım sonuçta o benimle evlenmeyi istemeli.tamam evlilik için çok erken benim okulum var mantıklı olan minimum 3 sene sonra olması ama hani ailelerimiz tanışacaktı gerçekten kalbim çok kırıldı.geçen hafta arkadaşlarımdan biri evlendi sıra sizde dediler erkek arkadaşım ewet ben çok istiyorum evlenmeyi diye güldü ama onun söylediği lafa o kadar çok içerlemiştim ki yanlış biliyorum ama ben seninle evlenmeyeceğim dedim çok üzüldü kavga ettik bunu demene ragmen ben seni istiyorum evlenmek istiyorum dedi.çok kırgınım konuşmak istemiyorum bu meseleyi konuşursam hadi yüzük takalım diyebilir.ama onun tamamen kendi iradesiyle olmasını istiyorum.kötü niyetli olarak söylemedi belki 3 sene sonra diye belki anlık olarak söyledi ama sonrada nişanlanalım artık diye birşey demedi.sizce neden böyle olmuş olabilir hala istiyorsa sorun ne ??? sadece yazmak istedim umarım içinizden geçenleri yazarsınız şimdiden teşekkürler

İyi bir ilişkiniz olduğunu düşünüyorum. Allah çok daha iyi etsin. Bence sevgilin farkında değil öyle boş anında söylemiş eminim bu durumu ona açsan hadi sözlenelim der. Sen bunu istemiyorsun kendi iradesi diyorsun çok doğru ama o bunu düşünemeyebilir . Erkekler kadınlar kadar ince fikirli değil malesef.. Buna takılma derim çocuğun günahını alma yazık herşeyden habersiz sende kendi kendini yiyorsun :) Bence konuşmanda bir sakınca yok gurur yapma onunla konuşmayacaksın da kiminle konuşacaksın al karşına sen bana böyle demiştin şimdi böyle dedin sebebi nedir bilmediğim bir durum mu var vs.. Konuşmadan iletişim olmaz..

yok canım hiç zannetmiyorum yurt dışına gitmemi istemiyor ama geleceğim için gitmem gerektiğini biliyor.hemen evlenmemiz mumkun değil benim okulum var daha

bencede sakın hemen evlenme .önce eğitimini tamamla.ama acaba o gerçekten senin gitmeni istiyormu.yoksa evlenmek mi istiyor.veyahut senin gitmenden rahatsız oluyor olabilir...önce onu anla...............

Bazı şeyleri kafasında oturtamamış belli ki daha..
Biraz zaman ver olacağı varsa da olur zaten.
Seni sevdiğinden gerçekten eminsen onu biraz dinlemelisin, açıkça sormalısın.
Böyle sözlerle kırma onu.
Gideceksin diye planları var ama tam oturtamamıs kafasına. gider gelirsin sürekli zaten o aralarda yaparsınız yine bi aile içinde.. gölünüz birbirinizde olsun yeterki yoksa bi teneke parçası kimseyi kimseye bağlamıyor..

evet erkekler kadınlar kadar ince düşünemiyorlar.belkide problem yok sen boşa kuruntu yapıyorsun.gurur yapma gitmeden açık açık konuş umarım iyi,güzel bir sonuca varırsınız..............

iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.bana da başta öylesine agzından çıktı gibi geldi fakat daha sonra demedi biz nişanlanacaktık ailemi ne zaman göndereyim ne zaman tanışsınlar diye ne bileyim bir girişimi olmadı lafla da davranışıyla da.çok kırıldım onun açmasını beklemek istiyorum.en yakın arkadaşlarından biri nişanlandı sevgilisine yüzüğü hiç beklemediği anda çıkarmış takmış.erkek arkadaşımda zaten sürpriz olmalı o tarz şeyler dedi.acaba sürpriz mi yapıcak diye düşünüyorum ama ha dediğinde aileme durumu anlatamam ki

tuanna... alınganlık yapıyorsun gibime geldi.... ben erkek arkadaşının evlilik 3 yıl sonra anlamında konuştuğunu düşünüyorum...
daha önünüzde 3 yıl gibi uzunca bir zaman var, işin içine aileleri taşımayın derim...nacizane tavsiyemdir...yaşamayan bilmez, yaşayan bilir....

Her erkek aynı değil ki bence başkalarıyla kıyaslama onu.. Düşünememiştir insanlık hali be canım tamam senin kahramanın da hiç mi hata yapmayacak. Konuya şöyle girebilirsin; Va be herkez evleniyor :) konu açılır ilerler :)

doğru gönüller bir olsun fakat ailelerimiz de artık nişanlı olarak bilsin istiyorum.ilişkimizin adı değişsin istiyorum kavga edince belki anlar diye sadece sevgilimsin diyorum bazen çok ters davranabiliyorum bu konuda.kafasında oturmamış olabilecegi benimde aklıma geldi gerçekten ama evlilik konusu açıldıgında ben evlenmeyi istiyorum evlilik beni korkutuyor ama o sorumluluk korkutuyor seninle evleneceğimi düşününce korkmuyorum mutlu oluyorum benim kafam işte bu kadar net diyen birisi .ben evliliğe suan hazır değilim o da değildir daha 23 yaşındayız benim okulum var fikir olarak bir evin artı işin sorumlulugunu alabilcek gibi hissetmiyorum .böyle düşündüğümde evlilikten kaçmak geliyor içimden ama nişan ayrı birşey ben amerikaya gideceğim insan istemezmi sevdiğinin parmagında kendisine ait birşey olsun dışardan bakıldıgında sevgilim nişanlım oldugu bilinsin.övünmeyi sevmem ama çevreden çok teklif geliyor ki yeşil ışık yakmadıgım halde dikkat ceken biriyim facebooktan hergun arkadaşlık teklifi adında baskaları asılıyor.yani demek istediğim kendi içi de rahat eder aslında yüzük benim sahibim var demenin en güzel yolu değil mi en azından ilişkimizi bilmeyenlere karşı

Arkadaşa katılıyorum yaptığım en büyük hataydı uzun süre nişanlı kalmak.. Öyle yanlışlıklar doğuruyor ki... Fikrimizi sormuyorsun ama tavsiye çok yıpratıyor..

Arkadaşa katılıyorum yaptığım en büyük hataydı uzun süre nişanlı kalmak.. Öyle yanlışlıklar doğuruyor ki... Fikrimizi sormuyorsun ama tavsiye çok yıpratıyor..

tabii haklısınızdır yaşadığınız şeyler vardır mutlaka ama artık aileler farklı gözle baksın birbiriyle tanışsın ne bileyim ciddi oldugumuz bilinsin ciddi olsun istiyorum

canım bence de erkek arkadaşın evliliğin 3 yıl sonra olacağını ima etmiştir. ama bence de madem yurtdışına gideceksin ve daha okulun devam ediyor, bir süre daaha bekleyin aileleri işin içine sokmak için. tabii ki bu benim fikrim, mutluluklar dilerim :))

:):) o şekilde erkek arkadaşım konu açıyor genelde bende evlilik işini zamana bırakalım daha nişanlı bile değiliz dedim en son ağzını açıp yorum yapmadı ben öyle dediğimle kaldım

teşekkür ederim aslında aileleri işin içine sokmak riskli bir iş fakat ilişkimiz başlayalı neredeyse 3 sene oldu.bende artık bişeyler olsun istiyorum

tuanna yaklaşık 6 yıllık bir beraberlikten sonra evlenmiş bir kız annesi olarak size yine yeniden diyorum ki, daha önünüzde 3 yıl gibi bir zaman varsa, sakın sakın ilişkiye aileleri dahil etmeyin....siz birbirinize gönülden bağlı olduktan sonra neyin önemi var ki...ilişkinizi başbaşa yaşayıp, birbirinizi tanıyın ve sevginizi saygınızla besleyip büyütün..senin ailen, benim ailem meselelerinden önce, sen ben den çıkıp BİZ olun....bir yüzük müdür ki, iki insanı bağlayan... yoksa yoksa yüreklerdeki SEVGİ ve bu uğurda harcanan Emek midir......

Keşke beni de böyle uyaran biri olsaydı zamanında .. Çok haklısınız..

doğru tabii ki emek çok önemli.ama birşeyleri benimle konuşmalı bana önce sen gitmeden nişanlanırız diyip sonrada 3 sene sonra dediği için ben buna bozuldum birlikte konuşarak alsaydık bu kararı gerçekten üzülmezdim incinmezdim bu kadar.ailemden ayrı yaşıyorum nişanlanırsam babam eve dön erkek arkadaşın var bile diyebilir.yüzük takmamız benim açımdan daha zor aslında babam emekli asker ona durumu anlatmam zaten çok zor nasıl anlatırım bilmiyorum bile.ama dediğim gibi keşke benimle konuşup bu kararı birlikte verseydik.

tuanna çokta takılma istersen belkide yanlış anlama vardır veya yanlış anlatma....ilk fırsatta başbaşa
verip konuşarak ve dinleyerek kafanızı rahatlatabilirsiniz...hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun ama ne olursa olsun şimdilik başbaşa olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…