- Konu Sahibi tuannatunay
-
yurtdışına gitmeni istemeyip,hemen evlenmek istiyor olabilirmi?:26:
yok canım hiç zannetmiyorum yurt dışına gitmemi istemiyor ama geleceğim için gitmem gerektiğini biliyor.hemen evlenmemiz mumkun değil benim okulum var daha
İyi bir ilişkiniz olduğunu düşünüyorum. Allah çok daha iyi etsin. Bence sevgilin farkında değil öyle boş anında söylemiş eminim bu durumu ona açsan hadi sözlenelim der. Sen bunu istemiyorsun kendi iradesi diyorsun çok doğru ama o bunu düşünemeyebilir . Erkekler kadınlar kadar ince fikirli değil malesef.. Buna takılma derim çocuğun günahını alma yazık herşeyden habersiz sende kendi kendini yiyorsun :) Bence konuşmanda bir sakınca yok gurur yapma onunla konuşmayacaksın da kiminle konuşacaksın al karşına sen bana böyle demiştin şimdi böyle dedin sebebi nedir bilmediğim bir durum mu var vs.. Konuşmadan iletişim olmaz..
İyi bir ilişkiniz olduğunu düşünüyorum. Allah çok daha iyi etsin. Bence sevgilin farkında değil öyle boş anında söylemiş eminim bu durumu ona açsan hadi sözlenelim der. Sen bunu istemiyorsun kendi iradesi diyorsun çok doğru ama o bunu düşünemeyebilir . Erkekler kadınlar kadar ince fikirli değil malesef.. Buna takılma derim çocuğun günahını alma yazık herşeyden habersiz sende kendi kendini yiyorsun :) Bence konuşmanda bir sakınca yok gurur yapma onunla konuşmayacaksın da kiminle konuşacaksın al karşına sen bana böyle demiştin şimdi böyle dedin sebebi nedir bilmediğim bir durum mu var vs.. Konuşmadan iletişim olmaz..
doğru gönüller bir olsun fakat ailelerimiz de artık nişanlı olarak bilsin istiyorum.ilişkimizin adı değişsin istiyorum kavga edince belki anlar diye sadece sevgilimsin diyorum bazen çok ters davranabiliyorum bu konuda.kafasında oturmamış olabilecegi benimde aklıma geldi gerçekten ama evlilik konusu açıldıgında ben evlenmeyi istiyorum evlilik beni korkutuyor ama o sorumluluk korkutuyor seninle evleneceğimi düşününce korkmuyorum mutlu oluyorum benim kafam işte bu kadar net diyen birisi .ben evliliğe suan hazır değilim o da değildir daha 23 yaşındayız benim okulum var fikir olarak bir evin artı işin sorumlulugunu alabilcek gibi hissetmiyorum .böyle düşündüğümde evlilikten kaçmak geliyor içimden ama nişan ayrı birşey ben amerikaya gideceğim insan istemezmi sevdiğinin parmagında kendisine ait birşey olsun dışardan bakıldıgında sevgilim nişanlım oldugu bilinsin.övünmeyi sevmem ama çevreden çok teklif geliyor ki yeşil ışık yakmadıgım halde dikkat ceken biriyim facebooktan hergun arkadaşlık teklifi adında baskaları asılıyor.yani demek istediğim kendi içi de rahat eder aslında yüzük benim sahibim var demenin en güzel yolu değil mi en azından ilişkimizi bilmeyenlere karşıBazı şeyleri kafasında oturtamamış belli ki daha..
Biraz zaman ver olacağı varsa da olur zaten.
Seni sevdiğinden gerçekten eminsen onu biraz dinlemelisin, açıkça sormalısın.
Böyle sözlerle kırma onu.
Gideceksin diye planları var ama tam oturtamamıs kafasına. gider gelirsin sürekli zaten o aralarda yaparsınız yine bi aile içinde.. gölünüz birbirinizde olsun yeterki yoksa bi teneke parçası kimseyi kimseye bağlamıyor..
tuanna... alınganlık yapıyorsun gibime geldi.... ben erkek arkadaşının evlilik 3 yıl sonra anlamında konuştuğunu düşünüyorum...
daha önünüzde 3 yıl gibi uzunca bir zaman var, işin içine aileleri taşımayın derim...nacizane tavsiyemdir...yaşamayan bilmez, yaşayan bilir....
Arkadaşa katılıyorum yaptığım en büyük hataydı uzun süre nişanlı kalmak.. Öyle yanlışlıklar doğuruyor ki... Fikrimizi sormuyorsun ama tavsiye çok yıpratıyor..
:):) o şekilde erkek arkadaşım konu açıyor genelde bende evlilik işini zamana bırakalım daha nişanlı bile değiliz dedim en son ağzını açıp yorum yapmadı ben öyle dediğimle kaldımHer erkek aynı değil ki bence başkalarıyla kıyaslama onu.. Düşünememiştir insanlık hali be canım tamam senin kahramanın da hiç mi hata yapmayacak. Konuya şöyle girebilirsin; Va be herkez evleniyor :) konu açılır ilerler :)
canım bence de erkek arkadaşın evliliğin 3 yıl sonra olacağını ima etmiştir. ama bence de madem yurtdışına gideceksin ve daha okulun devam ediyor, bir süre daaha bekleyin aileleri işin içine sokmak için. tabii ki bu benim fikrim, mutluluklar dilerim :))
tuanna yaklaşık 6 yıllık bir beraberlikten sonra evlenmiş bir kız annesi olarak size yine yeniden diyorum ki, daha önünüzde 3 yıl gibi bir zaman varsa, sakın sakın ilişkiye aileleri dahil etmeyin....siz birbirinize gönülden bağlı olduktan sonra neyin önemi var ki...ilişkinizi başbaşa yaşayıp, birbirinizi tanıyın ve sevginizi saygınızla besleyip büyütün..senin ailen, benim ailem meselelerinden önce, sen ben den çıkıp BİZ olun....bir yüzük müdür ki, iki insanı bağlayan... yoksa yoksa yüreklerdeki SEVGİ ve bu uğurda harcanan Emek midir......
tuanna yaklaşık 6 yıllık bir beraberlikten sonra evlenmiş bir kız annesi olarak size yine yeniden diyorum ki, daha önünüzde 3 yıl gibi bir zaman varsa, sakın sakın ilişkiye aileleri dahil etmeyin....siz birbirinize gönülden bağlı olduktan sonra neyin önemi var ki...ilişkinizi başbaşa yaşayıp, birbirinizi tanıyın ve sevginizi saygınızla besleyip büyütün..senin ailen, benim ailem meselelerinden önce, sen ben den çıkıp BİZ olun....bir yüzük müdür ki, iki insanı bağlayan... yoksa yoksa yüreklerdeki SEVGİ ve bu uğurda harcanan Emek midir......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?