Sizce çabalamis mi lütfen fikir verin pişmanlık hissediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Meralmeryemm

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2020
357
76
18
28
Şu an da birlikte olduğum sevgilim memleketine tasinacakmis. Zaten İstanbula gecici gelmisti ama burda yaşayacaktı Şu an evi isi orda oldugu icin kazancı gitmesi gerekiyor ve ailesinin yaninda olmak istiyo hakli olarak. Gidicem dedi bana bende biz nolucaz dedim devam edicez dedi uzaktan zor olur falan dedim sonra benimle defalarca konuştu uzaktan yapamicani düşünüyorsan simdi bitir uzulmeyelim flan dedi ilerde de oraya gelmemi isticekmis adetleri de agir birlik yasama kuralı falan var. Kararini sen ver ben varim dedi ne dersen. Sonra ben zor falan dedim uzaktan bilemedim. Karar senin dedi sornadan bana uzak davranmaya başladı uzakta gibi hisset dedi tam tersi yakin olmasi gerekmiyor muydu bana motive vermesi gerekmiyo muydu gelecegim icin gitmem lazim dedi. Çabalamiyosun dedim yapacak biseyim yok dedi ve senelerce hic bulusmadan ilişki yürümezki gelirim ederim falanda demedi. Sizce ne yapılmalı benim zorlanicami bildiği icin yapacak bjsey olmadığı icin cabalamamasi normal mi seven de boyle yapmaz diyorum. Zaten burda bile bazen pürüzlerimiz oluyodu zorlanicamizi düşünmüş demekki ve olmicani anladigi icin uzaklasmasi normal mi

Erkekler bu konularda kadınlardan daha mantıklı davranmayı biliyorlar bence. Bu işin sonu yok görüyor daha enerji harcamıyor akıllı adam. Sizin uzaktan zor olur lafınızı o zaten kendine söyledi ama gitmesi lazım ailesinin yanına dolayısıyla gözden çıkarıldınız. Sen bilirsin bana uyar demiş daha ne desin. Ben takdir ettim abiyi en azından seni bi 5 sene oyalayayım telefonda hevesim geçene kadar da diyebilirdi.
Özetle yollarınız ayrılmış, bence sen de yoluna bak.

Ayy sal gitsin

gayet net davranmış bence.o da olmayacağının farkında.zorlamayın salın siz de zaten ne biçim şartlarmış onlar öyle, kaçarak uzaklaş.

Herkes aynı seyi yazmıs zaten. Baska acıklaması yok bu davranışların. İleri de cok uzulup, kafaya takıp aglayacagına ; duygularını kenara bırakıp mantıgınla hareket etmelisin. Cok uzulursun. Seven ilerıyı düşünen adam, adet töre möre tanımaz arkadasım. Mesafeyi engel görmez. Daha gıtmeden alış dıye uzak durmaz aksine kopamaz, üzülür, hissettirir bunu sana ama kendın de zaten normal davranmadıgını, çabalamadığını farketmişsin. Kendı agzıyla demiş madem hiç uzatma, üzme kendını çabalamayan bir adam için.

Sevmemiş... Ayrılmak en mantıklısı seven erkek böyle davranmaz, gitmemek için çözüm arar bulamıyorsa 2 ayda 1 falan gelme planı yapar. Sensiz zaman geçiremeyeceğini düşünüyorsa ciddi adımlar atar.

Kizim bu çağda anasinin eteğinin altindan çıkamayan adam icin üzülmek niye ? Birlikte yasamak isteyen adam net zircahildir
Adli dosyalarin oldugu bi kurumda calisiyorum. Ne kadar sapik iliski varsa buyuk yuzdesi bu birlikte yasayan sozde cok tutkun ailelerden cikiyor.. sapik zihniyet diz boyu.

1-türkçen çok aşırı kötü. İfadelerin cümlelerin inanılmaz.
2-birlik yaşama “kuralı” diye bi şey yoktur. Ailesine karşı gelemeyen pasif basiretsiz bir insan vardır ama konu ikili ilişkinize gelince erkekliğe b.. sürdürtmez. Sen daha çok ağlarsın ben sana söyleyeyim. Senin zorlanacağını düsündüğü için sana olan inanılmaz aşkından ve seni aşırı düşündüğünden sana uzak davrandığına kendini inandırmaya çabalaman da gerçekten bir tez konusu olabilir. Adam uğraşmak istemiyor seninle. Uzak mesafe sürdürmek zordur, ekstra çaba ister. Seni düşündüğü için falan değil uğraşmak istemedigi için uzaklaşmıs

Hsngi ifadelerim kotu düzeltmek isterim birde hizli acele yazdim ondsn olabilir. Turkcemin kotu olduğu kanisina nerden vardin neyi kotu yazmisim gercketen merak ettim

Annesi babasi yasli olduğu icin de istiyor. Uc yil birlik yasama adetleri varmis hakkarili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…