Sizce çabalamis mi lütfen fikir verin pişmanlık hissediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sizin yerinizde olsam cevap vermezdim. Yüz vermemek demek konuşup soğuk davranmak değil. İletişimi kesmek demek.
Arada sevişmek için gelme planı yapabilir. Eninde sonunda adam kendi ailesi yanında yaşamayı önerecek. Gitmeseniz de tatillerde bile katlanamayacağınız bir durum bu.

Cama yapışık sinek gördüğünüzde ne yaparsanız onu yapın. Görüşmeyin. Arama bak ben biriyle görüşüyorum, bir daha zaten seninle olmamız mümkün değil
Cama yapışık sinek gördüğünüzde ne yaparsanız onu yapın. Görüşmeyin. Arama bak ben biriyle görüşüyorum, bir daha zaten seninle olmamız mümkün değil

“Şu an da birlikte olduğum sevgilim memleketine tasinacakmis. Zaten İstanbula gecici gelmisti ama burda yaşayacaktı Şu an evi isi orda oldugu icin kazancı gitmesi gerekiyor ve ailesinin yaninda olmak istiyo hakli olarak. Gidicem dedi bana bende biz nolucaz dedim devam edicez dedi uzaktan zor olur falan dedim sonra benimle defalarca konuştu uzaktan yapamicani düşünüyorsan simdi bitir uzulmeyelim flan dedi ilerde de oraya gelmemi isticekmis adetleri de agir birlik yasama kuralı falan var. Kararini sen ver ben varim dedi ne dersen. Sonra ben zor falan dedim uzaktan bilemedim. Karar senin dedi sornadan bana uzak davranmaya başladı uzakta gibi hisset dedi tam tersi yakin olmasi gerekmiyor muydu bana motive vermesi gerekmiyo muydu gelecegim icin gitmem lazim dedi. Çabalamiyosun dedim yapacak biseyim yok dedi ve senelerce hic bulusmadan ilişki yürümezki gelirim ederim falanda demedi. Sizce ne yapılmalı benim zorlanicami bildiği icin yapacak bjsey olmadığı icin cabalamamasi normal mi seven de boyle yapmaz diyorum. Zaten burda bile bazen pürüzlerimiz oluyodu zorlanicamizi düşünmüş demekki ve olmicani anladigi icin uzaklasmasi normal mi”

konu buydu neden kısalttınız ki? Birlikte yaşama vs ... Hadi bunu geçtim sizinle gelecek düşünmeden gitmeye çalışıp, sizi planlarına ortak etmemiş, size göre hiç bir şey önermemiş, daha çok durum bu, kabul edersen diye sizi düşünmemiş. Hala soruyorsanız sizde de kabahat var. Gözünüzün açılması için ne söylemek gerekiyor?

Çocuk üstüne biniyormus ondan kisaltmistir kesin

Gene binecek yüz verme sakın

kesin gittiği yerde başka biri vardı ondan yüz bulamayınca da sizi garanti görüyor. erkeklerin işi bu sürekli macera aramak. bu adamla ömür geçmez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…