Sizce çabalamis mi lütfen fikir verin pişmanlık hissediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayrına maske ya da eldiven dagittir kardeş Allah kurtarmış

Evet aıle ile yasamada net ona lafım yok.
Enteresan ılıskıler yasolin

gelecek planlarınız uymamış işte adamda sizi oyalamamış direkt net olmuş daha ne olması gerekiyor?birlikte yaşamak falanda size göre değilse yol verin gitsin.severek ayrılmak zordur ama yapacak birşey yok herkes kanlı bıçaklı ayrılmıyor.

Evet aıle ile yasamada net ona lafım yok.
Enteresan ılıskıler yasolin
Konu sahibinin ayrılması gerekirdi ilgisiz davranmasi filan gerekirdi normal de ama böyle bir teklife rağmen adamın derdinde..uzaklaşan kacan adam olmus gene tam tersi olmasi gerekirken. Israr etsin hatta bile bile evlensin 3 yil ayni evde kalsin akli basina gelir belki.. yahu yaglasana topuklari agir kurallarmış.. o hirbo bi aşık olsun ölsün birsin de bakam umurunda oluyor mu ağır kurallar..

Aynen oyle.
Sen hıc gordun mu buna maruz kalıp terk eden adama tekmeyi bastım diyenı
Ben görmedim

Evet oda ixke dedi gelip yapamazsan ben sana söylemiştim dedi

Hakkarililer adetleri değişmiyor

Allah'ın sevgili kulusun da farkında değilsin.
Ayrıl arkana bile bakma.
Çekecek dert, çile mi arıyorsun kendine.

Son düzenleme:
Çakal, uyanık, ailesinin yanına gidip orada yirmi kişi bunun eline bakacak, sizi de hizmetçi niyetine bir de batılı, güzel, maaşınız var diye evlenmek için kandıracak, sonra da yok ev işi, tüm parayı aileye yedirme, bir de kapanmaya zorlayacak. Hiç dürüst davranmamış, eğer devam ederseniz ne olduğunu anlamadan bir kavimin malı olursunuz. Adam size en başta dürüst davranabiliriz. Sizi sürekli de suçlu hissettiriyor. Arkana bakmadan kaç. Hırs yapıp defalarca kez ikna için bir sürü söz de verebilir şimdi.

Hakkarililer yok böyle olur diye bir şey yok. Benim arkadaşlarım vardı, herkesin evi ayrıydı. Annem babam yaşlı, eee? 3 yıl kuralı Var? Yersen yani.
Dürüst değil. Bizde adet böyle ne demek? Olmuş yıl 2020, biz kabile hayatı istiyok?? Kardeşim sana açıkça demişki aileme sen bakacaksın. Sadece üç yıl ne? Üç yıl sonra ailesi gençleşecek mi? Yalan dolan, su kurnazı. Size üstü kapalı iki laf edip, yumuşatıp söylemeye çalışıyor.

İzin verseniz cinsel fantezi de yapacak. Peki orada madem bu kadar geleneksel, biz kıza evlenmeden yanaşsın, mümkün mü?
Karşınızdaki insan cahil, kurnaz, gayet de iğrenç bir tip. Neresi dürüst? Baştan gideceği belli ise size en baştan anlatırdı, eğer kabul ederseniz görüşürdünüz...

Kesin olarak bitir, sonra da sadaka

Son düzenleme:
Nisanliyken eskiden o zaman dw aynı eve girecekti. Abisi de evlendi musa tasinicak dedi sonra tasinmamislar adeti yapmayan da var. Hakkarili oldukları icin adetleri değişmiyor kolay kolqy

Yav adam kendini deniyor. Bakalım acı çekecekmiyim diye ayrılık önizlemesi yapıyor kendine. Seni düşündü mü sandın?
bu dayatmaya evet dersen gardını indirmiş olursun. Hiç gerek yok kendi düzeninde senin kültürüne yakın bi insanla birliktelik hayat akışın açısından daha iyi olur. Bırak gitsin.

Işte istemeyen yapmayabiliyormuş bu adeti demek ki bu adam da seni gerçekten sevse değer verse bu adet konusunda baskı kurmaz. dimi zorlamaz yani ayn evdeyse olur kabul ermezsen olmaz gibisinden
Nisanliyken eskiden o zaman dw aynı eve girecekti. Abisi de evlendi musa tasinicak dedi sonra tasinmamislar adeti yapmayan da var. Hakkarili oldukları icin adetleri değişmiyor kolay kolqy

Ben anlamıyorum bu kızlar nasıl böyle saf oluyor. Değer vermedikçe değere biniyor işte sevgiliniz, sonunda dayanamıyorum sen nasıl istersen öyle olsun paşam demenizi bekliyor.

Işte istemeyen yapmayabiliyormuş bu adeti demek ki bu adam da seni gerçekten sevse değer verse bu adet konusunda baskı kurmaz. dimi zorlamaz yani ayn evdeyse olur kabul ermezsen olmaz gibisinden
Evet ama sorun olmus kalmamalari. Uc yil sonra istediğin yere gidiyosun ayri. Ben sordum adetleri degismicek dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…