Sizce çabalamis mi lütfen fikir verin pişmanlık hissediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haklisin. Ben zor dedim diye yapmis bahane

Hsngi ifadelerim kotu düzeltmek isterim birde hizli acele yazdim ondsn olabilir. Turkcemin kotu olduğu kanisina nerden vardin neyi kotu yazmisim gercketen merak ettim

Altını çizdiklerim tamamen anlatım bozukluğu. Yazdıgın de’lerin ve bitişik kelimelerin %90’ı yanlış yazılmış. Noktalama işareti hiç yok. Cidden ev hapsinde sıkıntıdan patladıgım için inat ettim anladım konuyu, yoksa bir nokta bile koymadan “bana bunu dedi neden dedi bundan mı yoksa böyle düsündüğümü mü düşünmüş olabilir mi yoksa sizce neden ki haklı oldugu gerçek” yazdığın için inanılmaz kaotik bir metin. Zaten kelimelerin de çoğu yanlış yazılmış da hadi onlar önemli değil sonuçta hızlı yazıyorsun telefonda karışmış olabilir. Neyse bence hazır adam soğuk davranıyor arkana bile bakma kaç. Ne yapacaksın kaynananla birlik yaşayıp? Kimsenin öyle bir zorunluluğu yok inan ki. Ailesinin sözünden çıkamayan vatandaşlar adet diye yutturmaya çalışıyor genç kızlarımıza

Haklisin ama gittigimde bile bagimi koparmak istemem dedi onceden de nisan atmis tekrar üzülmek istemiyor. Ama yinede ben bitti deyince hicbisey demedi seven üzüldüğünü belli edebilirdi
gayet net davranmış bence.o da olmayacağının farkında.zorlamayın salın siz de zaten ne biçim şartlarmış onlar öyle, kaçarak uzaklaş.
Met davranmış derken oda istemiyor gibimi

Bir de evliliğin ilk üç yılı mı adetmiş? İnsanlar birbirine alışamasın, evlilik berbat bir zemine kurulsun, biz mutsuz evliliklerle ömrümüzü çürüttük, gelin mutlu olmasın amaçlı bir olgu sanırım. Üç sene sonunda evleri ayıracagınızı düşünecek kadar hayalperest değilsinizdir sanmam.

Haklisin ama gittigimde bile bagimi koparmak istemem dedi onceden de nisan atmis tekrar üzülmek istemiyor. Ama yinede ben bitti deyince hicbisey demedi seven üzüldüğünü belli edebilirdi

Hakkarili kendisi bildiğim kadarıyla onların adetleri agirmis. Yani adetlerine uymalari gerekiyormuş. Onceden de nisan attığı için terkar üzülmek istemiyor. Bana bisey de vaad etmedi (simdi hata varmi)

Hakkarili kendisi bildiğim kadarıyla onların adetleri agirmis. Yani adetlerine uymalari gerekiyormuş. Onceden de nisan attığı için terkar üzülmek istemiyor. Bana bisey de vaad etmedi (simdi hata varmi)

Şey ve soru ekleri her zaman ayrı yazılır. Onun dışında süpersin

Valla canımın içi kimsenin bir şeye uyması gerekmiyor. Sen sanırım bu oğlanı çok seviyorsun bahaneler üretip duruyorsun ama görünen köy kılavuz istemez. Sevse peşinden koşardı, bitti demişsin koşmamış. kimse evlenir evlenmez anasıyla babasıyla yaşamak istemez. Anasının sözünden çıkamıyor. Adet madet hikaye. Üzülmek istemiyorsa da biraz bireyselleşmesini tavsiye ederim o bu kafayla çooook üzülür

Boyle davrandığı icin mi nisani bitti diye de düşündüm. Bazen diyorum net oldu yapacak bisey olmadığı icin. çünkü ben yapamam dedim ona. Ee geriye çözüm kalmadi. Sadece kabul edersen beklerim dedi. Bitti dediğimde de bisey yazmadi. Ben mi sevgimi hissettiremedim o yüzden mi gitti diye düşününce de üzülüyorum. Ama değmiyor gibi artik

Annesi babasi yasli diye de istiyordu yakin klmak

Yok tatlım kendini hiiiç suçlama. Ben burda çok kişiye “sen hatalısın abartmışsın adam ne yapsın” vs yazdım. Aynı şekilde pek çok kişi de yazdı. Bak sana herkes “hiç düşünme kaç” demiş.

Bana bazen beni sevmiyorsun gibi hissediyorum diyordu. çünkü hep benim ıstemedigim seylere beni zorlayınca bazen yanaşamiyordum. Cok abartıyorsun diyordu hep. Biraksam ileri giderek dokunmak istiyordu çünkü. Sen bana ilgi göstermediğin icin böyle yapıyorum diyordu. Alakasiz geldi. Ben onun icin sabahın 5'inde kalktim onunla sınavına gitmiştim. Bu yaptığı çok koydu. En azından böyle bitmemeliydi. Hicbisey demedi ben bitmesi hayırlı deyince.

Kaybetme korkusu yok. Şöyle durumlarda daha dik durun kızlar gözünüzü seveyim. Tavrınızı koyun ne istiyorsanız söyleyin. İşine gelmiyorsa güle güle gitsin.

Beni şimdiden kaybetmeyi göze alan adamla ne işim var yahu? Geleceği için gidiyormuş bak demek ki geleceğinde senden önce önem verdiği şeyler var. Aynı ülkedesiniz sonuçta ne kadar uzak olabilir ki? Adam sana ilerde yapamayacaksan şimdiden söyle diyor. Demiyor ki biraz sabredelim ben her şeyi halledicem. Kalbiyle değil tamamen beyniyle vermiş kararını. Aşk ve sevgi ağır basıyor olsaydı emin ol bu kadar mantıklı davranamazdi:)

Ona de ki, geleceği için hayatındaki kadını arkasında bırakıp giden, üstelik hiçbir söz vermeyip aksine baskı altında tercih yapmak zorunda bırakan biri için kendimi daha fazla yipratamam. Sana bensiz geleceğinde bol şanslar. Güle güle.

Ööfff bi de cinselliğe mi zorluyor tam bir çöpmüş. Midem kalktı. Resmen görmemiş zır cahil bir erkek. O senle mutlu olamaz seni de mutsuz eder. O kimseyle mutlu olamaz

hem kararını sen ver ben varım diyip hem de ağır adetlerden bahsetmesi tuhaf.
yani buraya gelip ailemle yaşayacaksan sen bilirsin, yarın öbür gün şikayet edersen de hatırlatırım diyor açık açık.
olmaz derseniz de ayrılığın sorumluluğunu size atacak.
sinir oluyorum bu tatlı su kurnazı erkeklere.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…