Sizce çiftler arasında yaş farkı ne kadar olmalı??

Çiftler arasında ssizce ne kadar yaş farkı olmalı?

• aynı yaşta olmalıdırlar

OY: 2 5,9%
  • 1-3 arası uygun

OY: 11 32,4%
  • 3-5 arası uygun

OY: 9 26,5%
  • 5-7 arası uygun

OY: 8 23,5%
  • 7-10 arası uygun

OY: 4 11,8%

• Ankete Katılan
    34

GOLDFLAY

ders,ders,ders..... :(
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2012
2.334
95
108
36
Muğla
Kızlar nişanlınızla,sevgilinzle,eşinzle... aranaızda kaç yaş fark var?? sizce çiftler arasında yaş farkı ne kadar olmalı??:124::124:

herkese göre değişir ama ben daha olgun erkeklerden hoşlanıyorum 8 yaş benim için normal.

eşim 3 yaş büyük 27-30 yaşlarımz bence 3 ve 8 yas farka kadar norma denebılır

Son düzenleme:
ewet önemli olan memnuniyet... size göre kaç yaşında evlenmeli bir bayan??:34:

26 yasında evendım ben hazıranda 1 sene olacak bence bayan için 25 28 erkek için 30-35 arası evlenıebır sen ne dusunuyosun gold:)

Sözlüm benden 2 yaş büyük ..

Yaş farkı çok çok olmamak şartıyla farketmez bence ...
Ama erkeğin büyük olması her koşulda tatmin edici bence ...

26 yasında evendım ben hazıranda 1 sene olacak bence bayan için 25 28 erkek için 30-35 arası evlenıebır sen ne dusunuyosun gold:)

cnm sen benden 3-4 yıl daha geç düşünüyorsun:34: bence bayan en geç 25 erkkte en geç 30..... en erken bayanlar için bence 20-21... erkekler için en erken 25-26:34:

2 yaş büyük benden erkek arkadasım..7-8 e kadar normal geliyor bana tabi uyum varsa bir çok yönden

Eşim benden 6 ay büyük sadece. Ama gören yada tanıyanlar birkaç yaş fark olduğunu sanıyor. Önemli olan olgun olması bence. Yaş ilerleyen zamanlarda cinsel hayat için problem olabilir bence. Gençken sorun yok :)

bencede 5 yaş kadar büyük olmalı :ssz:
benim nişanlım benden 1 yaş büyük :31:
sürekli sorun problem vazgeçesim oluyor bazen:50:
ama çok fazla seviyorum:16:

cnm sen benden 3-4 yıl daha geç düşünüyorsun:34: bence bayan en geç 25 erkkte en geç 30..... en erken bayanlar için bence 20-21... erkekler için en erken 25-26:34:

erkeklerın iş askerlık para biriktirme durumlarıoldugu için o yasa kadar anca diye düsünüyorum birde sankı 25 ten sonra insan daha bi olgunlasıyo karar vermesı daha zor ama net oluyo en azından bayanlar ıcın :D

bence kız içinde erkek içinde önemli olan olgunluk gercekten cok erkek ve bayan tanıdım bu konuda. ben eşimden 9 ay büyüğüm ve bence benden daha olgun. :52:

kişiden kişiye değişio tabi......:nazar::nazar: benm ki de benden 7 yaş büyük sanki çocuk

bu tamamen karsınızdakine baglı bir durum...

nişanlım benden 5 yas büyük yaklasık ama daha az da olsa yas farkı o yine böle olurdu...

herzaman gerektigi kadar cocuk gerektigi kadar olgun bir adam....

bence en fazla 10 olmalı 8-9 falan normal bence

Back
X