Sizce cimri mi düşünemiyor mu

Böyle bir şey teklif etse soğurdum sanırım. Ne alaka bana para gönderecek, ben muhtaç mıyım? Ay ne bileyim çok itici bir şey bu.

Of neden para göndermiyor(yanlış anlamayın para yiyici değilim), para gönderse de yesem(katiyen parasında değilim), para istiyorum para(asla gözüm parada değil).

Allahtan gözün parada değil. Buluşmalarınızda elimi cebime attırmıyor demişsin. Bana neden para yollamıyo ya diye ağlayacağına ben neden bu çocuğa hiç jest yapmıyorum o kadar para harcıyor diye düşün. Of cahilliğe bak nasıl sinirlendim.

Aileden isteyemeyip, nişanlıdan istemek

Telefonuna TL filan alabilir belki ama bence para göndermesi doğru olmaz.

Bana para gonderse kendimi kotu hissederdim heralde .muhtac gibi goruyo falan diye mi hissederdim niye bilmiyorum da.. hediye yemek vs tamam da para olmaz bence.

Daha neler okuyacağız ...
Arkadaşlarınız yanlış düşünüyor sayın konu sahibi ;
Nişanlınız size para yollamak zorunda değil.
Hatta yollamak isterse de kibarca reddetmelisiniz.

Ne münasebet.Niye yollasın ki.
İleride ne olacağı belli değil.
Tut ki yürümedi ve ayrıldınız daha evlenmeden.
O zaman ne olacak,gönderdiği paraların ezikliğini yaşamayacak mısınız.

Göndermesi gerekmiyor. Kafanı karıstıranlara izin verme. Öyle bi zorunluluģu yok.

Güzelim çocuk zaten ziyadesiyle üzerine düşeni yapıyor belli ki. Niçin harçlık yollasın bunu normal bulup kafanı karıştıran arkadaşlarınla ilişkinizi gözden geçir bence

Bu işin bir kural kaidesi yokki,nasıl olur bu işler bilmiyorum demissinde.Adet gelenek değil ki sorarak öğrenesin.Aklini kullanarak olması gerekene ulasabilirsin.

Onun durumu çok iyi olsa sizinde gerçekten kötü olsa, arada size yardım etse niye kabul ediyorsunuz demem. Ama size düzenli para göndermek gibi bir zorunluluğu yok bana göre. Birde arkadaşlarınız size kimin ne para gönderdiğini niye merak ediyor ki. Çok çok samimi arkadaşlarım oldu hiç bu muhabbetlere girmedik. Gereksiz merak bence.

Gönderse rahat edebilecek misiniz?
Belki rencide etmemek adına göndermiyor.
Ayrıca soruyormus bir ihtiyacın var mı diye. İhtiyaciniz olursa istersiniz.
Cimri olsa birlikteyken masraflarınızi karşılamazdi.

"Nişanlın para gönderiyor mu?" diye soranlar galiba şu erkekleri sömüren tipler.Ne biçim ilişkiler yaşıyorlarsa artık! Ne münasebet , anne babanız göndermiyor mu? İhtiyacınız olsa neyse.

Bence cimri değil.Harçlığında nişanlı olmayı bırakın evliyken bile çalışma imkanınız varsa istemeyin!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…