- Konu Sahibi Minnakkuzu09
-
Canım ilişkimizi sen bilemessin nereden çıkardın ona jest sürpriz yapmadığımı?? Ben öyle bi ayrıntı mı verdim ? Kişi kendinden bilirmiş istediğin gibi anlayabilirsin ben sadece bilmediğim bi konuyu öğrenmek anacıyla yazdım.Of neden para göndermiyor(yanlış anlamayın para yiyici değilim), para gönderse de yesem(katiyen parasında değilim), para istiyorum para(asla gözüm parada değil).
Allahtan gözün parada değil. Buluşmalarınızda elimi cebime attırmıyor demişsin. Bana neden para yollamıyo ya diye ağlayacağına ben neden bu çocuğa hiç jest yapmıyorum o kadar para harcıyor diye düşün. Of cahilliğe bak nasıl sinirlendim.
İstediğini düşün canım benim içim rahat ben kendisinden tek bişe dahi istemedim isteyemem de bilmeden konuşmayın kişi kendinden bilirmişGayette para yeme derdindesin yoksa bu konuyu açmazdın. Ne alaka yanı evlı mısın ne mecburiyeti var sana para yollamaya ?
İstediğini düşün ben 7 senelik ilişkimde tek bişe dahi istemedim istemem burda her şeyi anlatacak değilim bi soru sordum nasıl olması gerekiyor diye size hakkımda bilginiz olmadan konuşun diye yazmadımBu konuyu acacak kadar kafaya takiyorsan gayette istemem ama yan cebime koyculardansin alinmaca gucenmece yok..
Gonderse de catir catir yersin..
Bence cocuk sana suan kurus gondermek zorunda degil.
Evet tabı kışı kendınden bılır. Sen böyle bı karakter olmasan arkadaşların neden yollamıyor sana dedıklerınde ağızlarının payını verır kapatırdın konuyu. Kafamda soru ısaretı oluşturup buralarda konu açmazdınİstediğini düşün canım benim içim rahat ben kendisinden tek bişe dahi istemedim isteyemem de bilmeden konuşmayın kişi kendinden bilirmiş
herkese selam arkadaşlar ben üniversitedeyim nişanlım ise çalışıyor aramız iyi yan yanayken bana hiç para harcatmaz elimi cebime sokmam sürprizler yapar ama şöyle kafamı karıştıran bir şey var bana sadece bir kaç kez para gönderdi öğrenci olduğum için sorar ihtiyacın var mı bir şeye diye hep yanlış anlaşılmasın öyle parasını yiyeyim gibi bir derdim yok ama nişanlın para gönderiyor mu diyen tipler var çevremde ben de ondan dolayı böyle bir düşünceye kapıldım sizce neden bana para göndermiyoryanlış anlaşılmasın tekrar söylüyorum öyle parasını yiyeyim gibi bir derdim Yok sadece göndermesi lazım mı diye merak ediyorum
Tamam sen öyle yaparsın canım hayırlı akşamlarEvet tabı kışı kendınden bılır. Sen böyle bı karakter olmasan arkadaşların neden yollamıyor sana dedıklerınde ağızlarının payını verır kapatırdın konuyu. Kafamda soru ısaretı oluşturup buralarda konu açmazdın
Hayır ben göndersin tarzı bir şey yazmadan suçlama tarzı konuşmuş çoğu kişi burada bir şey öğrenmeye çalıyorum eleştirilebilir ama benim söylemediğim bir şeyden dolayı kimsenin böyle bir hakkı yokAnan baban yollasin.
Nisanlin sana para vermek zorunda degil.
Her yoruma da...kisi kendinden bilirmis isi..yazmissin.
Elestiriya acik ol.
Bu konuyu actigina gore senin de kafan bulanmis .
gonderse fena olmaz diye dusunuyorsun sanirim
herkese selam arkadaşlar ben üniversitedeyim nişanlım ise çalışıyor aramız iyi yan yanayken bana hiç para harcatmaz elimi cebime sokmam sürprizler yapar ama şöyle kafamı karıştıran bir şey var bana sadece bir kaç kez para gönderdi öğrenci olduğum için sorar ihtiyacın var mı bir şeye diye hep yanlış anlaşılmasın öyle parasını yiyeyim gibi bir derdim yok ama nişanlın para gönderiyor mu
Bu para meselesini buraya sorup nabız yoklayacak kadar kafaya takmış olmanı tabii ki yanlış anlayacak değiliz. Bence nişanlının para yollamamasında bir sakınca olmadığını, bunun gayet normal olduğunu sen de biliyorsun ama işte bazen insanlar farklı şeyler duymak istiyor. İşine gelen şeyler...herkese selam arkadaşlar ben üniversitedeyim nişanlım ise çalışıyor aramız iyi yan yanayken bana hiç para harcatmaz elimi cebime sokmam sürprizler yapar ama şöyle kafamı karıştıran bir şey var bana sadece bir kaç kez para gönderdi öğrenci olduğum için sorar ihtiyacın var mı bir şeye diye hep yanlış anlaşılmasın öyle parasını yiyeyim gibi bir derdim yok ama nişanlın para gönderiyor mu diyen tipler var çevremde ben de ondan dolayı böyle bir düşünceye kapıldım sizce neden bana para göndermiyoryanlış anlaşılmasın tekrar söylüyorum öyle parasını yiyeyim gibi bir derdim Yok sadece göndermesi lazım mı diye merak ediyorum
Ben size bunu sormamıştım bilmediğim bir şeyin hakkında Bilgi almak istedim ama burası daha çok insanları nasıl tanımadan eleştirsem alanı olmuş sağolun yine de Allah biliyo kimseye kendimi savunmayacağımBu para meselesini buraya sorup nabız yoklayacak kadar kafaya takmış olmanı tabii ki yanlış anlayacak değiliz. Bence nişanlının para yollamamasında bir sakınca olmadığını, bunun gayet normal olduğunu sen de biliyorsun ama işte bazen insanlar farklı şeyler duymak istiyor. İşine gelen şeyler...
Kesinlikle mantıklı:)tabii ki para gondermek zorunda degil ,mesela şöyle dusunelim bu cocuk dese ki şu şu arkadaslarinla gorusmeni istemiyorym deriz ki sen kimsin yaa anam misin babam misin heh iste para gonderirken de cocuk demez mi ben ne karisiyorum diye
Teşekkür ederim yorum için :)Hayır lazım değil
Annen baban varken ona düşmez (annen babanın hayatta olduğu ve sana destek olduklarını düşünerek yazıyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?