- 20 Ocak 2010
- 47.382
- 176.645
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Minnakkuzu09
-
Göndermesi şart değil. Çok ihtiyacınız varsa göndermesi uygun olur sadece ...herkese selam arkadaşlar ben üniversitedeyim nişanlım ise çalışıyor aramız iyi yan yanayken bana hiç para harcatmaz elimi cebime sokmam sürprizler yapar ama şöyle kafamı karıştıran bir şey var bana sadece bir kaç kez para gönderdi öğrenci olduğum için sorar ihtiyacın var mı bir şeye diye hep yanlış anlaşılmasın öyle parasını yiyeyim gibi bir derdim yok ama nişanlın para gönderiyor mu diyen tipler var çevremde ben de ondan dolayı böyle bir düşünceye kapıldım sizce neden bana para göndermiyoryanlış anlaşılmasın tekrar söylüyorum öyle parasını yiyeyim gibi bir derdim Yok sadece göndermesi lazım mı diye merak ediyorum
Bunun dilenmekten ne farkı var. Ne kadar küçük düşürücü farkında değil misiniz?Ailem bana destek çıkmıyor babamın cebinden 5 kuruş çıkmaz annemde öldü işte bulamıyorum napıyım yani dileniyimmi?? Evleneceğim adamsa bu durumlarda mecbur destek çıkmalı bana değil mi ?? Babamın düşünmemesinden sıkılmışım arkadaşın ihtiyacı yoksa tabiki istemesi anormal ben kendim adıma konuşuyrm@Blacksee55
Bence gondermesi gerekmez zorunda olmadigi halde gonderdigi icin gayet de eli acik yani. Siz nişanlısıniz ve suan senin nafakan yani gecimin onu ilgilendirmez. O nisanlin para gonderiyor mu diye soranlara oyle bi ters bakmalisin ki o soruyu sorduklarina pişman olmalilar. Yani kimin ne haddine nisanlin para gondrriyor mu diye sormak. Evlenince de baslarlar kocan ne kadar maas aliyor kocan seni ne kadar seviyor.... lutfen kimseye hayatiniza maydonoz olma hakki vermeyin.herkese selam arkadaşlar ben üniversitedeyim nişanlım ise çalışıyor aramız iyi yan yanayken bana hiç para harcatmaz elimi cebime sokmam sürprizler yapar ama şöyle kafamı karıştıran bir şey var bana sadece bir kaç kez para gönderdi öğrenci olduğum için sorar ihtiyacın var mı bir şeye diye hep yanlış anlaşılmasın öyle parasını yiyeyim gibi bir derdim yok ama nişanlın para gönderiyor mu diyen tipler var çevremde ben de ondan dolayı böyle bir düşünceye kapıldım sizce neden bana para göndermiyoryanlış anlaşılmasın tekrar söylüyorum öyle parasını yiyeyim gibi bir derdim Yok sadece göndermesi lazım mı diye merak ediyorum
Kişi kendinden bilirmiş kimseyi inandırmak için yazmadım kusura bakmayın :)Acmaniz gereken konu nisanliniz ile degil size bu saçma ötesi akılları veren garip arkadaşlarınız ile alakali olmaliydi.
Ayrica para derdim yok demissiniz ama hicde oyle degil gibi gorunuyor kusura bakmayin.
Ben bu işler nasıl oluyor bilmiyorum acaba arkadaşım gibi mi düşünüyor herkes diye yazmak istedimYanlış anlaşılmasın diyorsunuz da doğru bişey yok yazdığınıZda.
Muhtaç mısınız size para göndersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?