Sizce cimri mi düşünemiyor mu

Göndermemesi gerekiyor. Ailenin sorumluluğundasın hala ki part time çalışman gerekir bence gelecek planı yapan bir kadın olarak kendine göre bir birikimin olmalı.

Ne sevgiliniz ne nişanlınız hiçbiri size para göndermek zorunda değil hanımlar. Eş değil bir şey değil. Artık korkarım ki eşten bile.. burada kadının boşanmak üzere olduğu eşi ne para verdiyse beslediyse yediği meyveye kadar sayıp borcunu istiyor artık devir korkunç devri.
Dikkat edin lütfen. İhtiyacınız olsa bile, ailenizde göndermiyorsa çalışın ayaklarınızın üstünde durun. Elin heriflerinden para istemeyin muhtaç gibi.
Nişanlınız ne cimri ne düşüncesiz hiçbiri değil. Olması gereken düşünce davranışı bu aslında. Göndermek istese de kabul etmeyin lütfen.

Göndermesi şart değil. Çok ihtiyacınız varsa göndermesi uygun olur sadece ...

Bunun dilenmekten ne farkı var. Ne kadar küçük düşürücü farkında değil misiniz?
Bi zahmet iş bulup çalışın.

Bence gondermesi gerekmez zorunda olmadigi halde gonderdigi icin gayet de eli acik yani. Siz nişanlısıniz ve suan senin nafakan yani gecimin onu ilgilendirmez. O nisanlin para gonderiyor mu diye soranlara oyle bi ters bakmalisin ki o soruyu sorduklarina pişman olmalilar. Yani kimin ne haddine nisanlin para gondrriyor mu diye sormak. Evlenince de baslarlar kocan ne kadar maas aliyor kocan seni ne kadar seviyor.... lutfen kimseye hayatiniza maydonoz olma hakki vermeyin.

Acmaniz gereken konu nisanliniz ile degil size bu saçma ötesi akılları veren garip arkadaşlarınız ile alakali olmaliydi.
Ayrica para derdim yok demissiniz ama hicde oyle degil gibi gorunuyor kusura bakmayin.
Kişi kendinden bilirmiş kimseyi inandırmak için yazmadım kusura bakmayın :)

Ay noluyor bizim genc kızlarımızaa yaa .
Ben eşimle 3 yıl çıktım . Asla 1 tl isteemdım .
Tamam yemeğini ffalan ödetmez ama sevgilinden para beklemek çok yanlış

Cok muhtacsam gocunmam.
Ama diger turlu sevgilim nisanlim vesaire bana para yollasa acayip uyuz olurum

Esimin ailesi oldukca varlikli
Bense babasiz okudum. Esime harclik diye aylik verdikleri para bizim ailece gecinmeye calistigimiz, 3 kardes okumaya calistigimiz paranin 2 katiydi.

Ama hic bana neden para vermiyor demedim. Verse ters tepkim olurdu sanirim.

Para vermek zorunda değil ama şahsen bana verse ben kabul ederim ne var bunda yani. Sonuçta evleneceğim insan, herhangibiri değil. Abartılacak bi şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…