Sizce çocuk için en güzel yaş nedir

bu sorular aslında çocuk için hazır olmadığınızı gösterir. maddi manevi kendisini çocuğa-her duruma hazır hisseden doğurur .

Kişiden kişiye değişir.
Ben mesela kendimi gerceklestirmeden, gönlümce gezemeren, maceralar yaşamadan bir cocuk doğurmak istemedim. Çünkü kendimi biliyorum, bu şekilde erkenden yuva, çocuk sahibi olsam aklımda hep 'acaba su an çok farklı bir hayatım olabilir miydi?' diye geçecekti.
Ama kimi insanlar çocuğuyla beraber büyümek ister. Kimi insan çocuğuna her şeyin en iyisini almak için önce isinde iyi yere gelmek ister, kimi insan anne baba desteği almak için onlar yaslanmadan dogurmak ister... Herkesin hayatı , hayata bakışı bambaşkadır.
Bence maddi manevi hazır olduğun yaş en ideal yastir. İster 24 olsun, ister 39

Saatin alarmını gece saat başı uyanacak şekilde ayarlayın. Uyanıp oturun biraz. Dayanabiliyorsaniz hazırsınız demektir şaka bir yana bunun yaşla değil hazirbulunusluk ile ilgisi var. Kendi başınıza kimseden (eş hariç) destek beklemeden yapabilirim diyorsanız, eşinizle evliliğinizi oturttuğunuza inanıyorsanız (bu çok önemli) çocuk evlilik düzelsin, koca eve bağlansın, konu komşu ne zaman çocuk yapacaksınız diye sorduğu için ya da anneler torun istiyorum diye direttigi için yapilmaz.

26 da yaptım. Bence enerjinize göre değişir. Çocuk çok fazla enerji ve emek istiyor. Bir de nerede duymuştum bilmiyorum 30 unda yapılan çocuk daha öncekilerden daha akıllı olurmuş

Eşimin durumu ve ailesi çok iyi bende sorun

30 da fazla geç
Hiç de fazla geç değil. Kişi kendini ne zaman hazır hissederse o zamandır zamanı. Kalıplara sokmaya gerek yok o erken bu geç diye. Sizin daha önce yapmış olmanız ya da yapacak olmanız bir diğerinin geç kaldığı anlamına gelmez ki. Kimisi her şeyi yaşamış olmak, hayatta başarmak istediği her şeyi başarmış olmak, kendini istediği şekilde tamamlamış olmak ister ve sonrasında çocuk yapar.

Önemli olan bir çocuğa yetebilmektir erken anneliğe odaklanmak değil diye düşünüyorum kendimce

26 da yaptım. Bence enerjinize göre değişir. Çocuk çok fazla enerji ve emek istiyor. Bir de nerede duymuştum bilmiyorum 30 unda yapılan çocuk daha öncekilerden daha akıllı olurmuş
Ben buna katılıyorum ya olgun annelerin çocukları daha akıllı ve olgun oluyor gözlemlediğim

Ben 26 da anne oldum ne erken ne geç bana göre öncesinde gezdim tozdum aklımda bişey kalmadı iyi oldu çoğu şey çocuklarla yapılmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…