Sizce çok mu ayıp ettim?

yani canım bence ağlaması suç bastırma gibi geldi bana..tama eşler arasında para mevzu olamazda madem senden neden sakladı kirayı sen ödüyosun evin masrafları benzin felan filan hani bu adam hiçmi para kazanmıyor????? yerinde olsam elinde kredi kartını alırdım

Son düzenleme:

gunluk 20 lıraya calısan ınsanlar var yada hergun iş arayı bulursa eve para göturen ınsanlar var..eşinizin cevabı cok sacma olmus..ne zaman kazanıyorsa o zaman getırsın eve.

Adam, eşinin ödediği kredi kartıyla kendi parasını harcıyormuş gibi eşini kandırırken, o kadının gururunu düşünüyor muydu?
Özür dilemeyin. Ama bu konuyu ciddi ciddi taviz vermeden konuşun.
Başka odaya gidip ağlaması ajitasyondanh başka birşey değildir bana göre. Bu durum ortaya çıkmasaydı ne olacaktı. Gururla devam mı edecekti.
Siz çok hoşgörülü ve iyi bir eşsiniz bence. Böyle bir eşe bunu söylememesi eşinizin kendi kabahatidir. Eminim size söyleseydi siz onun gururunu okşayacak çok şey yapardınız

nıyetının bu olabılır belkı ama "madem o kadar az kazanıyon boşuna hergün o yolu tepme dedim.benim kazandığım yeter dedim" sozunuz sızın bu nıyetle soylenıgınız sonucunu cıkarmaz maalesef kı karsı tarafa

onun ıcın sızın alttan alıp durumu duzeltmek ıcın baslangıc yapmanız lazım

ama oyle bır baslangıc kı esınız sızın ıyı nıyetınızı gorerek pısmanlıgını dıle getırebılecek kadar anlayıs gorebılmelı tavrınızdan

kendisini sizden aciz hisstemiştr tabiri caizse bu yuzden üzgündür.ama harcamalarını saklaması bnce önemli bi konu..siz ondan bişey sakınmazken o neden sizden sakınıor.soylemek istemıorum ama benm aklıma başka şeyler gelirdi:/

ama arkadaşım ben onun ezikleneceği bi anlayışsızlık yapmadım şimdiye kadar belki de yaptım da yapmadım sanıyorum.ama küslük olmaz konuşmak lazım dediğin gibi net bi şekilde neye üzüldüğümü neden üzdüğümü anlatmam gerek

ne münasebet ayıp falan etmemişsiniz sonuna kadar haklısınız?

diğer odaya geçip ağlamasıda hiç inandırıcı olmamış..

yalan söylemesi başlı basına bi sorun.. kızmakta haklısınz. ama sen ne kazanyosunki? madem o kadar az kazanyosun işe gitme demek de biraz ağır olmus sanki..

eşim hiç para kazanmıyor ya da çok az kazanıyor değil avukat adam sonuçta ama o barodan ve avukatı olduğu bankadan gelecek paraların hesabına yatmasını bekliyor bu süreç aylarca sürüyor onun dışında baktığı davaların kazancı eline geçiyor.parça parça eline geçen paralar bu davaların paraları.yoksa çok şükür gayet ii geçiniyoruz sıkıntı yok.ama ne var yani benden az kazanıyo oluversin kirayı ben veriyo olayım kredi kartını ben ödüyo olayım neden yalan söylüyor sorun tam olarak yalan

sız onu ezecek bır davranısta bulunmasanız bıle erkekler bu konuda hassas olabılıyorlar
kadının kendınden ekonomık olarak daha ıyı durumda olması erkegı maalesef kı bılıncaltında bıle olsa rahatsız edıyor
demek kı esınız evlenmeden evvel bu tarz bır sıkıntısı varmıs ıcınde ve sorunu bu sekılde cozecegını dusunmus
hata etmıs ama hataya hata ıle cevap vermeyın
evlılıgınızın ılk donemlerı tepkılerınız bır omur evlılık hayatına yerlesebılır her ıkı taraf ıcınde
onun ıcın esınıze "senın tepkılerın benı bu davranısa ıttı" deme fırsatını vermeyın derım

canım bence sen çok iyi niyetlisin avukatlar iyi para kazanıyorlar benim bildiğim.. bence sen biraz daha dikkatli ol derim

Son düzenleme:

anladım canım ben az kazanıyor zandettim
o zaman haklısın tabii ki
ayrıca bütçe yapalım dediğinde yanaşmaması düşündürücü

ayrıca yalanların arkası gelecek gibi görünüyor malesef bu durumda

Son düzenleme:
Dert etmekte haklısınız. Sadece tarzınız sert olmuş.

benim hatam haklı konumda çok kaba konuşarak kendimi haksız duruma düşürmem oldu sanırım

bu konuda tamamen haklısınız, yalan söylememeliydi
fakat biraz ağır konuştuğunuzu düşünüyorum, keşke daha sakin bi konuşmayla başlasaydınız..
eşinizin ağlaması da bana duygu sömürüsü gibi gelmedi açıkçası (ya da ben fazla safım)!.. ama bu sizin haklı olduğunuz gerçeğini değiştirmez..

hiç kazanmayan bir avukat bile ayda 3000 tl kazanıyor ama giderler de çok oluyor tabi büro benzin falan.
ama ayrıca bir bankanın da avukatı olduğunu yazmışsın.bu durumda senden daha az kazanıyor olması çok düşük ihtimal.
ne yani senin maaşın bir hastane eczacısı olarak 3000 liranın üstünde mi?

bence çok doğru konuşmuşsun. hatta kartı iptal ettirmeliydin.sen bir erkekle nasıl konuşmasını bilmiyormuşsun, peki o evlendiği kadına karşı nasıl davranacağını bilmiyormuymuş? sorumluluklarını bilmiyormuymuş? bence çok iyi yapmışsın.

çok haklıısn arkadaşım öyle davranmalıyım ki senin tavrın beni bunlara itti diyememeli.inş. bu dengeyi kurabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…