hiç kazanmayan bir avukat bile ayda 3000 tl kazanıyor ama giderler de çok oluyor tabi büro benzin falan.
ama ayrıca bir bankanın da avukatı olduğunu yazmışsın.bu durumda senden daha az kazanıyor olması çok düşük ihtimal.
ne yani senin maaşın bir hastane eczacısı olarak 3000 liranın üstünde mi?
benim hatam haklı konumda çok kaba konuşarak kendimi haksız duruma düşürmem oldu sanırım
Bence tarzınız yanlış olmuş.
Bankadan bir extre alıp onunda göreceği bir yere koysaydınız ve onun size açıklama yapmasını bekleseydiniz keşke.
Demekki aldığı paralar yemiyor, ya da eşinin sana söylemediği başka bir yere borcu var.
Seninde, o kadar yolu gitmene gerek yok gibi deyip, aldığı parayı küçümsenin hiç hoş olmamış.
Aynı şeyi o sana yapsaydı durum ne olurdu.
Dyelimki bir arkadaşına borç verdin fakat bunu eşine söyleyemedin, senin bir şekilde bu verdiğin parayı yerine koyman lazım eşine çaktırmadan, ve eşin parasal konularda ona yalan söylediğini farketti ve senin kazandığın parayı küçümseyip işe gitme artık dedi!
Sen ne yapardın?
Onun yaptığı hata ama sen eşinin onurunu kırmışsın, bence gönlünü almalısın, ama şunu bilki o sözleri hiç bir zaman unutmayacak...
ya bak canım bi bankanın avukatıymış ee vardız az çok müvekkili bu adam hiç 1000 tldemi kazanmıyo??? sen en doğru olanı yapmıisın bence kendini suçlamaktan vazgeçç suçlu olan biri varsa oda eşingiderler çok vergiler çok tüm çevremiz avukat yeni mezun yeni bürosu olan birinin ne kadar kazandığını bilebiliyorum hastane eczacısı olarak maaşım tam o civarda
hayır arkadaşlar başka bir yere borcu yok çünkü baronun ve avukatlığını yaptığı bankanın parayı yatırdığı hesap kartı ve cüzdanı bende yani o hesaba yatıyor para az ya da çok benim bilmediğim borcu yok.sadece dediğim gibi sürekli bankanın ve baronun para yatırmasını bekliyor elden kazandığını harcıyor ama o elden kazandığının az olduğunu çaktırmamak için bana yalan söylemiş
Peki bu yaptığı harcamaları evinize mi yapmış, yoksa başka bir yerlere mi?
Oda önemli bir konu...
Düğünle ilgili olmayan borç ve kredi borcu ile ilgili söylediği yalan da açıklanması gereken diğer konular. sizin ona söylediğiniz söz yerine bunlar konuşulmalı
sen ona bu kadar şeffafken ve güveniyorken o niye hala kapalı kutu
bence tüm banka hesaplarının, kredi kartlarının artık ne var ne yoksa şifresini iste, internet bankacılığından geri dönük dökümanlara bak, yarım saatte anlarsın ne olmuş ne bitmiş, ama şifreleri vereceğini sanmam
ben çiftlerden biri bütçe yapmak istemiyorsa, istemeyende pek iyi niyet aramam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?