dediğim gibi kartları ve hesap cüzdanları bende onların hesabını biliyorum sadece davalardan eline geçen nakiti tam bilmiyorum
dediğim gibi kartları ve hesap cüzdanları bende onların hesabını biliyorum sadece davalardan eline geçen nakiti tam bilmiyorum
bu nakti nereye koyuyor peki
şu an ihale hazırlamam lazım iş yerindeyin inanın kafamı toplayıp yapamıyorum ama artık şunun kararını aldım kesinlikle kredi kartımı artık ona vermicem parası yoksa nakiti yani çünkü bankada var onu çekmemeye çalışıyoruz gelip benden istesin adam gibi nakitim yok diye.
bu durumda demek kı esınızın kazancı aslında ıyı
ama buna ragmen sırf fazladan calısıp ek kazanc olsun dıye gıttıgı bır ıs ıse bu baktıgı davalar sayet
"sen ne kazanıyorsun allahaşkına.sadece faturaları mı ödüyorsun madem o kadar az kazanıyon boşuna hergün o yolu tepme dedim"
demek cok daha fazla agır kacmıs
ama yıne de soyluyorum konunun ozunde sıze yalan soyledıgı ıcın sonuna kadar haklısınız
sadece ılk tepkınız bıraz agır olmus o kadar
ıcınızde buyutmeyın konusarak cozebılecegınıze ınanıyorum
bu durumda demek kı esınızın kazancı aslında ıyı
ama buna ragmen sırf fazladan calısıp ek kazanc olsun dıye gıttıgı bır ıs ıse bu baktıgı davalar sayet
"sen ne kazanıyorsun allahaşkına.sadece faturaları mı ödüyorsun madem o kadar az kazanıyon boşuna hergün o yolu tepme dedim"
demek cok daha fazla agır kacmıs
ama yıne de soyluyorum konunun ozunde sıze yalan soyledıgı ıcın sonuna kadar haklısınız
sadece ılk tepkınız bıraz agır olmus o kadar
ıcınızde buyutmeyın konusarak cozebılecegınıze ınanıyorum
yorumunuzu yaparken genelleme yapmayınız lütfen!cnm ya bu kadar rahat yalan söylemesi avukat olmasından kaynaklanıyor olabailir bence iyi yapmışsın biraz sakinleşncede benim derdim para ya seni rencide etmek değil yalan söylemen ve beni enayi yerine koyduğun için öyle davrandım diyebilirsin.... şimdiye kadar aylık extrelere iyi bakmamışsın ben olsam hep bakardım sonuçta kart benimm... adam sana ödedtiyor bide ben ödüyorum diyor vay bee...ayıptır yaa...onun yaptığı ayıp ama sen bişey yapmamışın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?