Sizce çok mu beklenti içindeyim?

bixipuppy

buraya ne yazsam ceza yiyorum 🤦🏻‍♀️
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2019
861
1.135
28
Merhaba hanımlar yine ben .
Uzun zamandır beni huzursuz eden bir konudan bahsetmek istiyorum. Konu şu ki eşim çoğu zaman gamsız. Unutkanlikta var yada umursamazlık. Bilmiyorum ben çözemedim. Beni sevdiğine yüzde yüz eminim. Anlatacağım mesele dışında pek fazla sorunumuz yok. Mesela bisey al dediğim zaman ya unuttugundan yada umursamadigindan almıyor. Çok çok ustelemem lazım ki o şey alınacak. Ki bu dediğim öyle keyfi bişeyde değil . Hadi bunu geçiyorum. Hiç kendiliğinden hediye almaz. Isterdim ki bisey görsün bu da sana çok yakışır diye düşündüm aldım desin. Yada bunu gördüm aklıma sen geldin aldım desin. Özel günleri asla kutlamaz. Eskiden maddi durumumuz yoktu o yüzden yapamıyor diyordum . Ama şimdi durumumuz bin şükür olsun kat kat iyi. Geçen ay doğum günümdü hiç hediye falan almadı. Ondan önceleri de doğum gunumde hiç bisey almadı. Neyse 10 gün önce ameliyat olacaktım. Sabah kalktım eşimi de uyandırdım ama ne yaptıysam kalkmadı annesine güvendi. Ve ben ameliyata kv ile gittim . Kv'm eczaneye buz almaya gitti apar topar ameliyata aldılar beni kendimi garip gibi hissettim çok üzüldüm. Ameliyattan çıktım gözüm ilk eşimi aradı ama yoktu. Eşim taaa akşam geldi hastaneye ve insan eline bi cicek alır bi telafi eder . Yok bomboş geldi . Parası yok desem mümkün değil. Hiç düşünmüyor. Herkes bana ameliyat gününü hatırlatıyor esin akşama kadar gelmedi diye. Yüz verme diyorlar. Çok bisey istemiyorum birazcık önemsenmek istiyorum . Sevdiğini söylemesin göstersin istiyorum. Kendimi aç gözlü gibi hissediyorum bunları düşünürken. Ama arkadaşlarımın eşlerine bakıyorum kimse benimki gibi değil:( elimde değil üzülüyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir nasıl bi tavır sergilemeliyim? Açık açık konuşsam, bende hiç kıymeti kalmayacak çünkü. Dedim diye yapmış olacak.

Biz böylelerine halk arasında ormantik diyoruz.
Az beklenti çok huzur.
Ben olsam çicek yaptirir eşime verirdim sen düşünemedin cnm galiba al ben sana aldim diye.🙄🙄🙄

Uzun zamandır beni huzursuz eden bir konudan bahsetmek istiyorum. Konu şu ki eşim çoğu zaman gamsız. Unutkanlikta var yada umursamazlık. Bilmiyorum ben çözemedim. Beni sevdiğine yüzde yüz eminim. Anlatacağım mesele dışında pek fazla sorunumuz yok. Mesela bisey al dediğim zaman ya unuttugundan yada umursamadigindan almıyor. Çok çok ustelemem lazım ki o şey alınacak. Ki bu dediğim öyle keyfi bişeyde değil . Hadi bunu geçiyorum. Hiç kendiliğinden hediye almaz. Isterdim ki bisey görsün bu da sana çok yakışır diye düşündüm aldım desin. Yada bunu gördüm aklıma sen geldin aldım desin. Özel günleri asla kutlamaz. Eskiden maddi durumumuz yoktu o yüzden yapamıyor diyordum . Ama şimdi durumumuz bin şükür olsun kat kat iyi. Geçen ay doğum günümdü hiç hediye falan almadı. Ondan önceleri de doğum gunumde hiç bisey almadı. Neyse 10 gün önce ameliyat olacaktım. Sabah kalktım eşimi de uyandırdım ama ne yaptıysam kalkmadı annesine güvendi. Ve ben ameliyata kv ile gittim . Kv'm eczaneye buz almaya gitti apar topar ameliyata aldılar beni kendimi garip gibi hissettim çok üzüldüm. Ameliyattan çıktım gözüm ilk eşimi aradı ama yoktu. Eşim taaa akşam geldi hastaneye ve insan eline bi cicek alır bi telafi eder . Yok bomboş geldi . Parası yok desem mümkün değil. Hiç düşünmüyor. Herkes bana ameliyat gününü hatırlatıyor esin akşama kadar gelmedi diye. Yüz verme diyorlar. Çok bisey istemiyorum birazcık önemsenmek istiyorum . Sevdiğini söylemesin göstersin istiyorum. Kendimi aç gözlü gibi hissediyorum bunları düşünürken. Ama arkadaşlarımın eşlerine bakıyorum kimse benimki gibi değil:( elimde değil üzülüyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir nasıl bi tavır sergilemeliyim? Açık açık konuşsam, bende hiç kıymeti kalmayacak çünkü. Dedim diye yapmış olacak.
Peki sizi yuzdeyuz sevdiğine inandiran veri nerde

Huyu öyle sanırım başka iyi yönleri varsa takılmayın bence bana hergün hediye alıyor du nerdeyse eski eş ama yapmadığını bırakmadı

Hediye konusu huy, benimkinde de var bilirim. Ama hastayken, ameliyat olacakken gelmemesi sevgisizlik üzgünüm.
Abisi sabaha kadar oturduk uyanamadı bilerek yapmadı diyor ama benim çok zoruma gidiyor. Ben asla onun yaptığını yapmazdım

Açık açık konuşma ama laf sok.
Evet bazı erkekler bu konularda eksik olabiliyor malesef,özel gün kutlama hediye falan.
Ameliyat ciddi bir durum yalnız. Uyanmamasi normal gelmedi bana.
Başka bir sorun olmadığına emin misiniz? Insan yabanci biri bile ameliyattayken gidiyor yani taa aksam gelmis beyefendi.
Bilemedim ben en cok buna takıldım bu konuda. Bide cevrenize laf vermeyin. Kari koca arasına girmesinler bir zahmet. Hos degil boyle konuşmaları. Eşim dünya kötüsü olsa bile ben konusturmazdim şahsen kimseyi.

Hediye almaması unutması cart curt bi şekilde tolere ederdim belki ama ameliyat çok başka bi şey. Ben de ameliyat oldum. Hastane ziyaretime gelmeyen, can ciğer olduğum arkadaşımdan soğudum valla. Sonra da sildim zaten. Hastalık da sağlıkta bahane olamaz olmamalı. Hele değer verdiğin insanlarsa.. İnsanın gerçekten canı yanıyor. Hem fiziksel hem de maalesef ruhen.

Zamanını hep benimle geçirir, eve koşa koşa gelir. Çok arkadaşı var ama benim onayımı almadan bi yere gitmez. Her yere benimle gitmek ister. Sürekli beni çok sevdiğini söyler. Böyle kuru seyler

Cicegi, hediyeyi filan boşver ama ameliyata girecekken seninle gelmeyip, taaa akşam hastaneye geliyorsa sizi sevmiyordur. Nasil %100 eminim seviyor diyebiliyorsunuz inanilmaz cidden. Siz sevgiyi bilmiyorsunuz heralde...
Ameliyat bu ya, ameliyata gelmeyen adamin kalkip 5546446464 tane iyi özelligini de sıralasan aynı bana göre. 🙄

Back
X