Sizce çok mu beklenti içindeyim?

Hediyeye birşey diyemem o huy, parayla çok alakalı bir durum değil

Ama ameliyata çok şey derim. Bence siz eşinize sık sık ‘bunun yaşlılığı var elden ayaktan düşmesi var, sen bence bol bol dua et ki Allah seni bana muhtaç etmesin’ diye ağır bi söylenin.

Size bu adamın sizi sevdiği hata %100 sevdiğini düşündürecek durum nedir?
İnsanın sevdiğinin ameliyatında akşamına gelmez de.

Allah eşine akıl merhamet vicdan versin.
Aynı durum onun başına gelse sen gitmesen tepkisi ne olurdu acaba?
Böyle günlerde yanında olmayıp ne zaman yanında olacakmış?

Sizi bilmiyorum ama bu alintiladigim yorumunuz ve ameliyata gelmemesi benim evliligimde yasansa geri donusu cok zor olan bir yola girerdik.
Esiniz size bu derece onem vermiyorsa ileride ona daha cok ihtiyaciniz oldugunda nasil guvenebileceksiniz?

Hic sormadiniz mi sen nasil bana buz koymayi unutursun, nasil ameliyatima 7 kat el gibi aksam gelirsin diye. Bunlardan daha saglam kavga sebebi varsa ben bilmiyorum.
Galiba ihmalkar olduğunu kabul ettiğim için ona da bana da normal geldi. Bişeyleri tekrar tekrar konuşmak yoruyor beni o yüzden tepki göstermiyorum. Içime atıyorum

Keyfiyetten oturdular
Yanınızda mı oturdular yoksa Abisinin evinde mi? Fazla alkol alıp sarhoş olmuş, o şekilde de gelememiş olabilir mi? Sabah siz ameliyat olacaksınız ve eşiniz kalkamama ihtimali ile geyik yapıyor öyle mi? Çok saçma ve ne yazık ki sizi %100 sevmiyor

Ameliyata gelmeyen eş nasıl sevgi dolu olabilir ki? Eş dediğin nezle olsan da üstüne titremez mi? Kayınvalidenize güvenmesinin de bir anlamı yok, hayat arkadaşınız kayınvalide değil sonuçta ve eşin psikolojik desteğini bir kayınvalide veremez herhalde. Hani işe gitmesi gerekiyordur, ameliyata gelemeyecektir, insan illa ki böyle meseleler için izin alabilir de, hadi alamadı diyelim, uykusundan bile feragat edememiş adam, kalkıp öpmemiş, sarılmamış, sizi teskin etmeye çalışmamış. Yoksa yaptı da eksik mi anlattınız? Yok, yapmadıysa, bu adamın mı sizi sevdiğine emininiz? Gün içinde aradı mı bari en azından? Merak etti mi, akşam geldiğinde etrafınızda pervane oldu mu? Sevgisini nasıl belli ediyor bu adam, lafla mı?
Sabah 7de kalktım ameliyatım 8deydi 5 kez cagirdim tamam dedi geri uyudu bende lanet olsun dedim çıktım . Ameliyat saatim geliyordu. Ameliyattan çıktım narkozdan tamamen ayılmam uzun sürdü saat 5 olmuştu. Annesi aradığında köpeği gezdiriyorum gelcem dedi. Kendi kopegime gıcık oldum şunun kadar değerim yok mu diye. 6 gibi de hastaneye geldi . Iyi mısın canın yanıyor mu canın ne istiyor falan dedi sonra gitti :(

Yanınızda mı oturdular yoksa Abisinin evinde mi? Fazla alkol alıp sarhoş olmuş, o şekilde de gelememiş olabilir mi? Sabah siz ameliyat olacaksınız ve eşiniz kalkamama ihtimali ile geyik yapıyor öyle mi? Çok saçma ve ne yazık ki sizi %100 sevmiyor
Kayınvalidemin evindeydik hepimiz . Alkol aldı ama alkol aldığı gecenin sabahı işe gidecekse ne olursa olsun çakı gibi uyanır

Hediye, özel gün vs...Hadi onları geçtim... operasyon geçirmişsiniz ve o akşama gelmiş ister istemez sizi sevmiyor önemsemiyor düşüncesi uyandı kafamda...size saygısı da yok üstelik inanılır gibi değil...

Eşiniz cidden tuhaf bir insan. Benim eşim de hediye fln görüp almaz illa beraber gezelim ister. Sürpriz hediyeden anladığı sadece çiçektir. Başka tipte hediyeyi göstermek ister. Ama sizin asıl sorunuz bu değil. Eşiniz sizi umursamıyor. Sevgi bu değiş.
Ben bir ameliyata girmiştim yeni evliyken, o zaman ameliyatım annelerin olduğu şehirde olmuştu, biz başka şehirdeydik. Annemler biz yanındayız sen git deselerde rapor alıp ilk gece yanımda o kalmıştı.
Romatizm değil bu hastane işi. İyi günde kötü günde deniyor.
Çok şaşırdım. Ben olsam çok kırılırdım

Merhaba hanımlar yine ben .
Uzun zamandır beni huzursuz eden bir konudan bahsetmek istiyorum. Konu şu ki eşim çoğu zaman gamsız. Unutkanlikta var yada umursamazlık. Bilmiyorum ben çözemedim. Beni sevdiğine yüzde yüz eminim. Anlatacağım mesele dışında pek fazla sorunumuz yok. Mesela bisey al dediğim zaman ya unuttugundan yada umursamadigindan almıyor. Çok çok ustelemem lazım ki o şey alınacak. Ki bu dediğim öyle keyfi bişeyde değil . Hadi bunu geçiyorum. Hiç kendiliğinden hediye almaz. Isterdim ki bisey görsün bu da sana çok yakışır diye düşündüm aldım desin. Yada bunu gördüm aklıma sen geldin aldım desin. Özel günleri asla kutlamaz. Eskiden maddi durumumuz yoktu o yüzden yapamıyor diyordum . Ama şimdi durumumuz bin şükür olsun kat kat iyi. Geçen ay doğum günümdü hiç hediye falan almadı. Ondan önceleri de doğum gunumde hiç bisey almadı. Neyse 10 gün önce ameliyat olacaktım. Sabah kalktım eşimi de uyandırdım ama ne yaptıysam kalkmadı annesine güvendi. Ve ben ameliyata kv ile gittim . Kv'm eczaneye buz almaya gitti apar topar ameliyata aldılar beni kendimi garip gibi hissettim çok üzüldüm. Ameliyattan çıktım gözüm ilk eşimi aradı ama yoktu. Eşim taaa akşam geldi hastaneye ve insan eline bi cicek alır bi telafi eder . Yok bomboş geldi . Parası yok desem mümkün değil. Hiç düşünmüyor. Herkes bana ameliyat gününü hatırlatıyor esin akşama kadar gelmedi diye. Yüz verme diyorlar. Çok bisey istemiyorum birazcık önemsenmek istiyorum . Sevdiğini söylemesin göstersin istiyorum. Kendimi aç gözlü gibi hissediyorum bunları düşünürken. Ama arkadaşlarımın eşlerine bakıyorum kimse benimki gibi değil:( elimde değil üzülüyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir nasıl bi tavır sergilemeliyim? Açık açık konuşsam, bende hiç kıymeti kalmayacak çünkü. Dedim diye yapmış olacak.
Hediye almaması yada ne bileyim iki güzel laf etmemesi huy alıskanlık olabilir sonucta herkes sevgisini farklı sekilde gösterir.ama ameliyata kv ile gitmeniz kafamda soru işareti bıraktı her ameliyat bir risk öledebilirsnz Allah muhafaza bu size karşı sevgisi olmadgnı gösterio

Eşiniz cidden tuhaf bir insan. Benim eşim de hediye fln görüp almaz illa beraber gezelim ister. Sürpriz hediyeden anladığı sadece çiçektir. Başka tipte hediyeyi göstermek ister. Ama sizin asıl sorunuz bu değil. Eşiniz sizi umursamıyor. Sevgi bu değiş.
Ben bir ameliyata girmiştim yeni evliyken, o zaman ameliyatım annelerin olduğu şehirde olmuştu, biz başka şehirdeydik. Annemler biz yanındayız sen git deselerde rapor alıp ilk gece yanımda o kalmıştı.
Romatizm değil bu hastane işi. İyi günde kötü günde deniyor.
Çok şaşırdım. Ben olsam çok kırılırdım
Hediye, özel gün vs...Hadi onları geçtim... operasyon geçirmişsiniz ve o akşama gelmiş ister istemez sizi sevmiyor önemsemiyor düşüncesi uyandı kafamda...size saygısı da yok üstelik inanılır gibi değil...
Burun ameliyatı diye pek önemsemedi diye düşündüm. Zaten 3 gün hiç bisey düşünecek durumda değilim çok agrım vardı. Ameliyattan çıktığımda ağladığımı hatırlıyorum eşim yok diye . Ama şimdi düşünüyorum aynısını ben yapsam neler olurdu neler duyardım.

Hediye olayı bana normal geldi bizde hediyelesmeyiz ama ameliyat olayı basit bişey değil. İsterse en basit operasyon olsun yine de tehlikesi var. Bence ameliyatın gecesinde gelen eşiniz için sakın beni yüzde yüz sevdiğine eminim demeyin.adam köpeği gezdirip geliyir varsın bigun gezmesin

Hediye olayı bana normal geldi bizde hediyelesmeyiz ama ameliyat olayı basit bişey değil. İsterse en basit operasyon olsun yine de tehlikesi var. Bence ameliyatın gecesinde gelen eşiniz için sakın beni yüzde yüz sevdiğine eminim demeyin.adam köpeği gezdirip geliyir varsın bigun gezmesin
Çok üzülüyorum çok

Burun ameliyatı diye pek önemsemedi diye düşündüm. Zaten 3 gün hiç bisey düşünecek durumda değilim çok agrım vardı. Ameliyattan çıktığımda ağladığımı hatırlıyorum eşim yok diye . Ama şimdi düşünüyorum aynısını ben yapsam neler olurdu neler duyardım.

Ameliyat sonuçta.
En ufak ameliyatta bile bazı riskler vardır.
Narkoz alacaksınız neticede.
Gamsızlığa bahane aramayın. İş güç değil içtik kalkamadım diye akşama geliyorsa sizi çok önemsemiyordur.

Eşin cok düsüncesizmis.Yumusak davranirsan beslersin bu davranislari.Saglam bi küsmeyi haketmis.Her seferinde yuzune vururum ben olsam Kıymeti kalmayacak diyorsunuz da,zaten hicbirseyin kiymeti kalmamis ki.Kayinvalideyle ameliyata gittikten sonra.

Uzun zamandır beni huzursuz eden bir konudan bahsetmek istiyorum. Konu şu ki eşim çoğu zaman gamsız. Unutkanlikta var yada umursamazlık. Bilmiyorum ben çözemedim. Beni sevdiğine yüzde yüz eminim. Anlatacağım mesele dışında pek fazla sorunumuz yok. Mesela bisey al dediğim zaman ya unuttugundan yada umursamadigindan almıyor. Çok çok ustelemem lazım ki o şey alınacak. Ki bu dediğim öyle keyfi bişeyde değil . Hadi bunu geçiyorum. Hiç kendiliğinden hediye almaz. Isterdim ki bisey görsün bu da sana çok yakışır diye düşündüm aldım desin. Yada bunu gördüm aklıma sen geldin aldım desin. Özel günleri asla kutlamaz. Eskiden maddi durumumuz yoktu o yüzden yapamıyor diyordum . Ama şimdi durumumuz bin şükür olsun kat kat iyi. Geçen ay doğum günümdü hiç hediye falan almadı. Ondan önceleri de doğum gunumde hiç bisey almadı. Neyse 10 gün önce ameliyat olacaktım. Sabah kalktım eşimi de uyandırdım ama ne yaptıysam kalkmadı annesine güvendi. Ve ben ameliyata kv ile gittim . Kv'm eczaneye buz almaya gitti apar topar ameliyata aldılar beni kendimi garip gibi hissettim çok üzüldüm. Ameliyattan çıktım gözüm ilk eşimi aradı ama yoktu. Eşim taaa akşam geldi hastaneye ve insan eline bi cicek alır bi telafi eder . Yok bomboş geldi . Parası yok desem mümkün değil. Hiç düşünmüyor. Herkes bana ameliyat gününü hatırlatıyor esin akşama kadar gelmedi diye. Yüz verme diyorlar. Çok bisey istemiyorum birazcık önemsenmek istiyorum . Sevdiğini söylemesin göstersin istiyorum. Kendimi aç gözlü gibi hissediyorum bunları düşünürken. Ama arkadaşlarımın eşlerine bakıyorum kimse benimki gibi değil:KK43: elimde değil üzülüyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir nasıl bi tavır sergilemeliyim? Açık açık konuşsam, bende hiç kıymeti kalmayacak çünkü. Dedim diye yapmış olacak.
Eşiniz tembelmidir rahatına uykusuna cok mu düşkündür

Çok üzülüyorum çok
Daha çok gençsiniz.sende esinde.sizin yasimizdakiler şuan üniversite de çok çok başka hayalleri var.lütfen kendinizi yıpratmadan sakince konuşun. Sana çok ihtiyacim vardı ailemden kimse yoktu seni göremeyince de çok uzuldum falan. Yaşınızın küçük olduğunu okumamıştım. 30 Latin da bi çift düşündüm.

Uzun zamandır beni huzursuz eden bir konudan bahsetmek istiyorum. Konu şu ki eşim çoğu zaman gamsız. Unutkanlikta var yada umursamazlık. Bilmiyorum ben çözemedim. Beni sevdiğine yüzde yüz eminim. Anlatacağım mesele dışında pek fazla sorunumuz yok. Mesela bisey al dediğim zaman ya unuttugundan yada umursamadigindan almıyor. Çok çok ustelemem lazım ki o şey alınacak. Ki bu dediğim öyle keyfi bişeyde değil . Hadi bunu geçiyorum. Hiç kendiliğinden hediye almaz. Isterdim ki bisey görsün bu da sana çok yakışır diye düşündüm aldım desin. Yada bunu gördüm aklıma sen geldin aldım desin. Özel günleri asla kutlamaz. Eskiden maddi durumumuz yoktu o yüzden yapamıyor diyordum . Ama şimdi durumumuz bin şükür olsun kat kat iyi. Geçen ay doğum günümdü hiç hediye falan almadı. Ondan önceleri de doğum gunumde hiç bisey almadı. Neyse 10 gün önce ameliyat olacaktım. Sabah kalktım eşimi de uyandırdım ama ne yaptıysam kalkmadı annesine güvendi. Ve ben ameliyata kv ile gittim . Kv'm eczaneye buz almaya gitti apar topar ameliyata aldılar beni kendimi garip gibi hissettim çok üzüldüm. Ameliyattan çıktım gözüm ilk eşimi aradı ama yoktu. Eşim taaa akşam geldi hastaneye ve insan eline bi cicek alır bi telafi eder . Yok bomboş geldi . Parası yok desem mümkün değil. Hiç düşünmüyor. Herkes bana ameliyat gününü hatırlatıyor esin akşama kadar gelmedi diye. Yüz verme diyorlar. Çok bisey istemiyorum birazcık önemsenmek istiyorum . Sevdiğini söylemesin göstersin istiyorum. Kendimi aç gözlü gibi hissediyorum bunları düşünürken. Ama arkadaşlarımın eşlerine bakıyorum kimse benimki gibi değil:( elimde değil üzülüyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir nasıl bi tavır sergilemeliyim? Açık açık konuşsam, bende hiç kıymeti kalmayacak çünkü. Dedim diye yapmış olacak.
Ben giz kapagımdan ameliyat oldugunda benim 4 aylık cocukla bırakıp balık tutmaya gıttı ertesi gun geldi bu arada kızım kolıktı dusunun. Yemın ettim hasta olursa ameliyat olursa asla ona bakmıcam. Yaparımda bu konularda kinciyimdir

Sabah 7de kalktım ameliyatım 8deydi 5 kez cagirdim tamam dedi geri uyudu bende lanet olsun dedim çıktım . Ameliyat saatim geliyordu. Ameliyattan çıktım narkozdan tamamen ayılmam uzun sürdü saat 5 olmuştu. Annesi aradığında köpeği gezdiriyorum gelcem dedi. Kendi kopegime gıcık oldum şunun kadar değerim yok mu diye. 6 gibi de hastaneye geldi . Iyi mısın canın yanıyor mu canın ne istiyor falan dedi sonra gitti :KK43:
Sizi daha çok üzmek istemem ama eşiniz gerçekten sevgi, şefkat, vicdan nedir bilmiyor. Çok tuhaf ya. Ayılırken elinizi tutuyor olması gerekirdi kütük herifin. Bir de kendinizi sorgulayıp içinize atıyorsunuz, neden? Fazla kabullenmişsiniz eşinizin anormalliklerini sanırım. Bunu hak etmiyorsunuz.

Back
X