Sizce çok mu beklenti içindeyim?

Burnumdan ameliyat olmuştum. Yüzüm sargiliydi. Gözlerim baya morarmıştı o gelene kadar. 3 gün sonra seni öyle görünce çok ağladım dedi ama gerçekten ağladığını görmedim . Geceleri yanimda kaldı yüzüme buz koymadığı için yüzüm gözüm şişti. Ben uyuyunca o da uyumuş. Sabaha kadar aralıklarla buz koyması gerekti. Onu bile yapmadı. Herkes beni görünce şok oldu niye buz koymadi esin diye. Cevap veremedim . Onu bile önemsemedi:KK43:

Sizi bilmiyorum ama bu alintiladigim yorumunuz ve ameliyata gelmemesi benim evliligimde yasansa geri donusu cok zor olan bir yola girerdik.
Esiniz size bu derece onem vermiyorsa ileride ona daha cok ihtiyaciniz oldugunda nasil guvenebileceksiniz?

Hic sormadiniz mi sen nasil bana buz koymayi unutursun, nasil ameliyatima 7 kat el gibi aksam gelirsin diye. Bunlardan daha saglam kavga sebebi varsa ben bilmiyorum.

Bu anlattıklarımız beni korkuttu çünkü insan yaşlandığında öyle yada böyle onun da sizinle ilgilenmesini gerektirecek günler gelecek demek ki sizinle krsinlikle en kötü günde ilgilenmeyecek o zaman bu eşiniz ya çok egoist yada zeka geriliği var, bunuda artık siz araştırıp bulun

insana kotu gun dostu hayat arkadasi lazim.
Ben saglikliyken hoplaya ziplaya eve gelip ben rahatsizken hastaneye en son tesrif eden esi ben napayim..
Hediyeyi onemsemem ama beraber yasadigin insan zor gunlerde yaninda olmayacaksa ne hayir gelir o evlilikten

Merhaba hanımlar yine ben .
Uzun zamandır beni huzursuz eden bir konudan bahsetmek istiyorum. Konu şu ki eşim çoğu zaman gamsız. Unutkanlikta var yada umursamazlık. Bilmiyorum ben çözemedim. Beni sevdiğine yüzde yüz eminim. Anlatacağım mesele dışında pek fazla sorunumuz yok. Mesela bisey al dediğim zaman ya unuttugundan yada umursamadigindan almıyor. Çok çok ustelemem lazım ki o şey alınacak. Ki bu dediğim öyle keyfi bişeyde değil . Hadi bunu geçiyorum. Hiç kendiliğinden hediye almaz. Isterdim ki bisey görsün bu da sana çok yakışır diye düşündüm aldım desin. Yada bunu gördüm aklıma sen geldin aldım desin. Özel günleri asla kutlamaz. Eskiden maddi durumumuz yoktu o yüzden yapamıyor diyordum . Ama şimdi durumumuz bin şükür olsun kat kat iyi. Geçen ay doğum günümdü hiç hediye falan almadı. Ondan önceleri de doğum gunumde hiç bisey almadı. Neyse 10 gün önce ameliyat olacaktım. Sabah kalktım eşimi de uyandırdım ama ne yaptıysam kalkmadı annesine güvendi. Ve ben ameliyata kv ile gittim . Kv'm eczaneye buz almaya gitti apar topar ameliyata aldılar beni kendimi garip gibi hissettim çok üzüldüm. Ameliyattan çıktım gözüm ilk eşimi aradı ama yoktu. Eşim taaa akşam geldi hastaneye ve insan eline bi cicek alır bi telafi eder . Yok bomboş geldi . Parası yok desem mümkün değil. Hiç düşünmüyor. Herkes bana ameliyat gününü hatırlatıyor esin akşama kadar gelmedi diye. Yüz verme diyorlar. Çok bisey istemiyorum birazcık önemsenmek istiyorum . Sevdiğini söylemesin göstersin istiyorum. Kendimi aç gözlü gibi hissediyorum bunları düşünürken. Ama arkadaşlarımın eşlerine bakıyorum kimse benimki gibi değil:KK43: elimde değil üzülüyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir nasıl bi tavır sergilemeliyim? Açık açık konuşsam, bende hiç kıymeti kalmayacak çünkü. Dedim diye yapmış olacak.
açık açık konuş belki aklına gelmiyordur böyle şeyler.

Valla ameliyata gelmemesi fazla gamsiz ve size verdiği deģeri de gosteriyor.
Aģlamak yerine neden açik açık konusmuyorsunuz?
Kendinizi hirpalayip duruyorsunuz adam ise nötr..

Duygularinizi huzursuzluğunuzu bilsin belli edin kendinizi ifade edin boyle nereye varicsksiniz. Haklisiniz tabikide uzulmekte.
Evlilikte sorunlar boyle kenara gecip aglamakla cözülmez.
Yaptiğinin yanliş oldugunu odunluktan anlamiyorsa siz gösterin.
Hayatta neler oluyor daha şimdiden boyleyse..

Son düzenleme:
Sen de ona ilgisiz duracaksın.Anlasın hatasını.Ameliyata akşam gelmekte neymiş. Bu nasıl sevgi? Adam muhtemelen babasının annesine olan davranışını kopyalıyor sadece.İyi davranışlar sevdiğinden ise kötüler sevmediğinden dememiz lazım.Anlayış bu değil yani..Ya elimdekine şükür dicen ya da kavga etmeden güzel bir ders verceksin..

Hediye konusu bizde de var.ilk yıllarda çok taktım.konustum ima ettim baktım bi işe yaramıyor ben de 0 beklenti daha çok huzur moduna girdim.baska artı yönlerini görmeye çalışınca yuceltince hediye konusuna takilmamaya çalışıyor insan.
He insan beklemiyor mu bekliyor.mesela ben kitap kaktüs falan severim.çok maliyetli bsy değil.adamin yanında su kitabin devamı varmis ay su kaktüs çeşitli güzelmiş falan diyorum yol açıyorum ama yok yok 🤪 gerçi ben söyledikten sonra alsa da heyecanı kalmıyor o da ayrı konu 😊

Konumuza gelirsek hastane olayında çok ama çok ayıp etmiş.o kadar da değil.
Eşinizle bu konuyu konusun derim.ama sen dilini kullanmaktan ziyade ben dilini kullanın 💚

Ameliyata gelmeyen eş nasıl sevgi dolu olabilir ki? Eş dediğin nezle olsan da üstüne titremez mi? Kayınvalidenize güvenmesinin de bir anlamı yok, hayat arkadaşınız kayınvalide değil sonuçta ve eşin psikolojik desteğini bir kayınvalide veremez herhalde. Hani işe gitmesi gerekiyordur, ameliyata gelemeyecektir, insan illa ki böyle meseleler için izin alabilir de, hadi alamadı diyelim, uykusundan bile feragat edememiş adam, kalkıp öpmemiş, sarılmamış, sizi teskin etmeye çalışmamış. Yoksa yaptı da eksik mi anlattınız? Yok, yapmadıysa, bu adamın mı sizi sevdiğine emininiz? Gün içinde aradı mı bari en azından? Merak etti mi, akşam geldiğinde etrafınızda pervane oldu mu? Sevgisini nasıl belli ediyor bu adam, lafla mı?

Hediye konusu hadi huy diyelim ama ameliyata gelmemek el gibi aksam çıkıp gelmek buz koyması gerekirken zerre bakmamak bu çok öte birşey sorumsuzluk ama aynı zamanda sevgisizlik mi diyim saygısızlık mi diyim tam olarak o .Ve niye tepki vermediniz ben onu anlamadım yaptığı şey çok kötü bisey gayet güzel.tepkiyi haketmiş.

Hediye sorun degil de ameliyat günü gelmeyen adami ne yapacaksiniz allah askina? Adam kotu gunde de iyi gunde de yaninizda degil.

Sabaha kadar oturdum uyanamadim diye bir bahane yok. Oturma kardesim. Sabah karin ameliyat olacaksa ne sebeple olursa olsun oturma.
Ayrica vardiyali çalışıyorum. Sabaha kadar calisip üstüne bebek görmeye, hasta ziyaretine bassagligina, sirf keyif icin misafirlige gitmisligim var milyon kere.

ev aile iş güç sahibi koca koca insanların taş gibi uyumalarına sinir oluyorum. ölmüyorsun kardeşim uyuyorsun.
ayrıca niye sabaha kadar oturuyorsun, belli ki sabah önemli bir durum var. kendi huyunu da biliyorsun, yat uyu, sabah da sorumluluk sahibi her insan gibi eşinin yanında destekçisi ol.
yine ayrıca bir gece uykusuz kalırsan ölmezsin. bu sorumsuzluktan öte sevgisizlik.

Uyku konusunda benim eşimde çok ağırdır. Duymaz. İnanılmaz bir şey. Nişanlıyken biliyordum ama bu kadarı fazla abartıyorsun derdim. Yok hatırlamıyor. Uyuyor. Ama akşama kadar uyumamıştır zannedersem. Uyanır uyanmaz size gelebilir, abisi defalarca arayıp onu uyandırabilirdi.

Özel gün kutlamamak hediye almamak öyle çokta önemli değil de ameliyata gelmemek nedir
Yok izahı açıklaması yok bunun
İnsan sevdiğini ilgisiyle sevgisiyle belli eder
Hediye almakla da olmaz sadece
Ne uykusuymuş o öyle yuh
Nasılsa annesi geliyor diye umursamamış
Bende bunun telafisi yok.

Burnumdan ameliyat olmuştum. Yüzüm sargiliydi. Gözlerim baya morarmıştı o gelene kadar. 3 gün sonra seni öyle görünce çok ağladım dedi ama gerçekten ağladığını görmedim . Geceleri yanimda kaldı yüzüme buz koymadığı için yüzüm gözüm şişti. Ben uyuyunca o da uyumuş. Sabaha kadar aralıklarla buz koyması gerekti. Onu bile yapmadı. Herkes beni görünce şok oldu niye buz koymadi esin diye. Cevap veremedim . Onu bile önemsemedi:KK43:
Ve siz bu adamin sizi sevdigini mi saniyorsunuz?
Durumunuza cok uzuldum gercekten ama sevmek boyle birsey diil be yavrucum
Bosan ya da bosanma diyemem ancak bu adam sizi sevmiyor , bunu bilerek devam edin edecekseniz

Hediye falan neyse de, hastaneye gelmemesi büyük bir problem. Benim kötü günümde yanımda olmayan bundan sonra hiç olmasın derdim. Ne sevgisi var ne değer veriyor? İnsan el olsa ayıp olur diye giderdi hastaneye. Sizi üzmek istemiyorum ama gerçek bu. Odunluk değil değer vermiyor. Tabi ameliyat dediğiniz yüzünüzden ben aldırmak falan değilse.

Merhaba hanımlar yine ben .
Uzun zamandır beni huzursuz eden bir konudan bahsetmek istiyorum. Konu şu ki eşim çoğu zaman gamsız. Unutkanlikta var yada umursamazlık. Bilmiyorum ben çözemedim. Beni sevdiğine yüzde yüz eminim. Anlatacağım mesele dışında pek fazla sorunumuz yok. Mesela bisey al dediğim zaman ya unuttugundan yada umursamadigindan almıyor. Çok çok ustelemem lazım ki o şey alınacak. Ki bu dediğim öyle keyfi bişeyde değil . Hadi bunu geçiyorum. Hiç kendiliğinden hediye almaz. Isterdim ki bisey görsün bu da sana çok yakışır diye düşündüm aldım desin. Yada bunu gördüm aklıma sen geldin aldım desin. Özel günleri asla kutlamaz. Eskiden maddi durumumuz yoktu o yüzden yapamıyor diyordum . Ama şimdi durumumuz bin şükür olsun kat kat iyi. Geçen ay doğum günümdü hiç hediye falan almadı. Ondan önceleri de doğum gunumde hiç bisey almadı. Neyse 10 gün önce ameliyat olacaktım. Sabah kalktım eşimi de uyandırdım ama ne yaptıysam kalkmadı annesine güvendi. Ve ben ameliyata kv ile gittim . Kv'm eczaneye buz almaya gitti apar topar ameliyata aldılar beni kendimi garip gibi hissettim çok üzüldüm. Ameliyattan çıktım gözüm ilk eşimi aradı ama yoktu. Eşim taaa akşam geldi hastaneye ve insan eline bi cicek alır bi telafi eder . Yok bomboş geldi . Parası yok desem mümkün değil. Hiç düşünmüyor. Herkes bana ameliyat gününü hatırlatıyor esin akşama kadar gelmedi diye. Yüz verme diyorlar. Çok bisey istemiyorum birazcık önemsenmek istiyorum . Sevdiğini söylemesin göstersin istiyorum. Kendimi aç gözlü gibi hissediyorum bunları düşünürken. Ama arkadaşlarımın eşlerine bakıyorum kimse benimki gibi değil:KK43: elimde değil üzülüyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir nasıl bi tavır sergilemeliyim? Açık açık konuşsam, bende hiç kıymeti kalmayacak çünkü. Dedim diye yapmış olacak.

Hediye kutlama durumları çok önemsediğim şeyler değil
Ancak ameliyatıma gelmeyen adamın dünyayı burnundan fitil fitil getiririm, çok kötü şeyler olur

Bence onu alin karsiniza konusun. O eger ameliyat olsa ve siz el gibi bi uğrayıp sonradan da ilgilenmeseniz nasil hisseder?

Benim babamda boyleydi annem ameliyat olunca ameliyatina gelmemisti aksam evde nasilsin demisti sadece. ben ve iki kardesim gitmistik annemin ameliyatina ki en ufagimiz 1 yasinda falandi ben 11 idim herhalde ya da 1 -2 yas buyuktuk.

Yani eger erkekler bu tarz seylere onem vermiyorsa karsisindakine pek onem vermediginden ya da karsisindaki kadin ona o izlenimi verdiginden.

Ben olsam ona kesin tavrimi koyardim madem o kadar seviyor ve bagli mutlaka degismesi gerekir ve bu onun icin cok zor olmamali. Insan sevdigini uzunce kendisi daha cok üzülür cunku

Back
X