- 8 Kasım 2018
- 5.840
- 14.150
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence açık açık derdini anlat. Al karşına konuş. Bunca insan yanılıyor olamaz değil mi? Bak tüm akrabalar bile ayiplamis. Bunu söyle en azından. Ben ameliyat olacakken nasıl gelmezsin bu normal mi diye bir sor bakalım ne cevap verecek çok merak ediyorum.Çoğu söylediğimi dinlemiyor. Ben de küsüyorum konuşmuyorum. Bu sefer ısrarla konuşmak istiyor. Özür diliyor. Sanki sürekli kafasında sesli düşünüyor da beni duymuyor
Herşeye zırlayan, başının etini yiyen biri olsaydım kesinlikle böyle davranamazdı. Ben sebep oldum. Kendimi değersiz gösterdim alıştı o da. Oysa ki ben herşeyi ince düşünen bir insanım . Taburcu olunca bana bi kuru çiçeği dahi çok gördün dedim herkesin içinde. Onu bile duymazdan geldiAmeliyat sonuçta.
En ufak ameliyatta bile bazı riskler vardır.
Narkoz alacaksınız neticede.
Gamsızlığa bahane aramayın. İş güç değil içtik kalkamadım diye akşama geliyorsa sizi çok önemsemiyordur.
Bunu yüzüne söylemeyi düşünüyorum zaten . Görevden geldiğinde çocuk meselesi açıp , asla çocuk istemiyorum diye soylicem. Hep farklı hayal etmiştim. Böyle düşünmemiştim hiç .gerçekten sevilmiyorum galiba24 yasindaymissiniz ikiniz de. 24 yasindaki erkekler evlenmese keske. Ne sorumluluk bilinci gelismis oluyor ne yetiskin oluyorlar. Daha adam annesinin onu pispislamasina muhtac, esine mi bakacak? Cocuk sakin yapmayin derim ben.
Sevilip sevilmemek konusunu bilemem ama henuz sevdiginin sorumlulugunu almaya hazir olmayan bir ergen goruyorum ben. Cocuk sorumlulugu cok cok farkli. Uykusuz geceler olacak, ateslenecek hastalanacak ve esinize cok cok ihtiyaciniz olacak. Bu sekilde sorumsuz davranirsa cok uzulursunuz.Bunu yüzüne söylemeyi düşünüyorum zaten . Görevden geldiğinde çocuk meselesi açıp , asla çocuk istemiyorum diye soylicem. Hep farklı hayal etmiştim. Böyle düşünmemiştim hiç .gerçekten sevilmiyorum galiba
Herşeye zırlayan, başının etini yiyen biri olsaydım kesinlikle böyle davranamazdı. Ben sebep oldum. Kendimi değersiz gösterdim alıştı o da. Oysa ki ben herşeyi ince düşünen bir insanım . Taburcu olunca bana bi kuru çiçeği dahi çok gördün dedim herkesin içinde. Onu bile duymazdan geldi
Ameliyattan çıktığımda çok kendimde değildim ağrılarım vardı . Onu görünce istemsiz ağladım. Neden bu saatte geldin dedim ,tamam üzülme yanındayım özür dilerim falan dedi. Çok takacak halde değildim. Sonrasında ise duymazdan geldi hep. Bende kahrettim daha da bu konuyu açmadım içime attım.Ameliyat günü sizi yalniz birakip evde horul horul uyumasina ragmen hicbir tepki gostermediniz mi?
İşe gitmeyecekti ama öyle değil mi? Uyanmamış.bence sarhoştu. Sizde kızmayın diye size söylemedi bence. Ameliyat olacağınız günün bi öncesi neden kayınvalidenizdeydiniz onu anlamadım. Eviniz altlı üstlü mü yoksa onların olduğu şehire sadece ameliyat İçin mi geldiniz? Ben aynı durumda olsam evimde olurum erken saatte hazırlığımı yapar erkenden yatarım.Kayınvalidemin evindeydik hepimiz . Alkol aldı ama alkol aldığı gecenin sabahı işe gidecekse ne olursa olsun çakı gibi uyanır
Aynen kayınvalidemin şehrinde oldum ameliyatımı o yüzden geldik buraya. Eşimde yıllık izindeydi.İşe gitmeyecekti ama öyle değil mi? Uyanmamış.bence sarhoştu. Sizde kızmayın diye size söylemedi bence. Ameliyat olacağınız günün bi öncesi neden kayınvalidenizdeydiniz onu anlamadım. Eviniz altlı üstlü mü yoksa onların olduğu şehire sadece ameliyat İçin mi geldiniz? Ben aynı durumda olsam evimde olurum erken saatte hazırlığımı yapar erkenden yatarım.
Şuan başka şehirde görevde o. Mesaj falan atıyor sürekli ilgi beklediği belli. Bende çok yüz vermiyorum. Sizce de yüz yuzeyken konuşmak daha etkili olmaz mı şimdi zaten işi stresli diye yuklenemiyorumHediye, ozel gun kutlamasi vs gectim ama ameliyat gunu gelmemesi bende cok buyuk kirginlik yaratirdi. Iki eli kanda olsa, ne durumda olursa olsun gelmeliydi. Sanirim ben uzun sure yuzune bakmazdim boyle bir sey basima gelseydi.
En basta tepki vermeyip simdi mesajla konusmak dogru olmaz. Bence de yuzyuze konusun. Ne kadar derinden uzuldugunuzu anlatin.Şuan başka şehirde görevde o. Mesaj falan atıyor sürekli ilgi beklediği belli. Bende çok yüz vermiyorum. Sizce de yüz yuzeyken konuşmak daha etkili olmaz mı şimdi zaten işi stresli diye yuklenemiyorum