- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
- Konu Sahibi raindancer
Beraber yemeğe topluca gitmelerini sıkıntısız buldum ama tenis oynayamazlar. Özellikle üçümüz asla oynayamayız. Ben tanımadığım insanın oyuncağı mıyım canım?Öncelikle merhaba arkadaşlar benim bir problemim var bunu sizinle paylaşmak,fikir almak istiyorum. Eşimle 1 yıllık evliyiz. Daha önce de 3 yıl sevgililik dönemimiz oldu fakat evlenene kadar hep uzaktaydık birbirimizden. bu sene eşim tayinle benim yanıma geldi. Arada tabi ki kıskançlık yaptığımız oldu birbirimize.Fakat benim kıskançlıklarım daha ağır basıyor. Konu ise eşimin bayan iş arkadaşıyla ilgili. Eşim erkek iş arkadaşlarıyla işten sonra bi yerlere bişeyler içmeye gittiğinde bu bayanda sürekli yanlarında oluyor. öğlen arası yemeğe gittiklerinde yanlarında oluyor. Fakat tek bayan kendisi. Ben eşime bu durumun yanlış olduğunu kendisinin de evli bi bayan olduğunu söylediğimde ise ben tek mi görüşüyorum o kadar erkek arkadaş var hepsi de evli diye cevap veriyor. Ben tek görüşsem haklısın kızmakta diyor. Ben yine de bu durumu fazla uzatmadım sonuçta evli olabiliriz fakat herkesin kendine ait bir sosyal bir hayatı olması lazım. Anlayışla karşıladım. daha sonra bu bayan eşime tenis oynayalım beraber diye teklifte bulunmuş (eşim çok güzel tenis oynuyor) eşim de bana bu durumu açtı beraber üçümüz gidelim diyor fakat ben istemiyorum o da zor durumda kaldı hayır da demek istemiyor iş arkadaşı olduğu için ama benimle kötü olmayı tartışmayı göze alabiliyor. bu durum çok ağırıma gidiyor eşim benim istemediğim bir şeyi yapmak için benimle kötü olmayı nasıl tercih edebiliyor anlamıyorum. ben mi bu durumu çok uzatıyor ve kafama takıyorum ??
Siz haklısınız kesinlikle