- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
- Konu Sahibi raindancer
Yemek olayi normalde bu tenis isi sacmama geldi benim nedense kiskanmakta haklisin seven insan kiskanir yani...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısınız ama engel olamıyorum bu duyguya hiç sallamayan bayanlara hayranım nasıl beceriyorlar acaba
mesai içinde öğle yemeklerinde falan birlikte vakit geçirmelerinde bir sıkıntı yok.. fakat sosyal hayatta birlikte tenis oynamaya gitmelrini bende istemezdim.. eşinde kibarlıktan hayır diyemediği için ısrar ediyordur gitme konusunda eşini de zor durumda bırakma sende git birlikte.Öncelikle merhaba arkadaşlar benim bir problemim var bunu sizinle paylaşmak,fikir almak istiyorum. Eşimle 1 yıllık evliyiz. Daha önce de 3 yıl sevgililik dönemimiz oldu fakat evlenene kadar hep uzaktaydık birbirimizden. bu sene eşim tayinle benim yanıma geldi. Arada tabi ki kıskançlık yaptığımız oldu birbirimize.Fakat benim kıskançlıklarım daha ağır basıyor. Konu ise eşimin bayan iş arkadaşıyla ilgili. Eşim erkek iş arkadaşlarıyla işten sonra bi yerlere bişeyler içmeye gittiğinde bu bayanda sürekli yanlarında oluyor. öğlen arası yemeğe gittiklerinde yanlarında oluyor. Fakat tek bayan kendisi. Ben eşime bu durumun yanlış olduğunu kendisinin de evli bi bayan olduğunu söylediğimde ise ben tek mi görüşüyorum o kadar erkek arkadaş var hepsi de evli diye cevap veriyor. Ben tek görüşsem haklısın kızmakta diyor. Ben yine de bu durumu fazla uzatmadım sonuçta evli olabiliriz fakat herkesin kendine ait bir sosyal bir hayatı olması lazım. Anlayışla karşıladım. daha sonra bu bayan eşime tenis oynayalım beraber diye teklifte bulunmuş (eşim çok güzel tenis oynuyor) eşim de bana bu durumu açtı beraber üçümüz gidelim diyor fakat ben istemiyorum o da zor durumda kaldı hayır da demek istemiyor iş arkadaşı olduğu için ama benimle kötü olmayı tartışmayı göze alabiliyor. bu durum çok ağırıma gidiyor eşim benim istemediğim bir şeyi yapmak için benimle kötü olmayı nasıl tercih edebiliyor anlamıyorum. ben mi bu durumu çok uzatıyor ve kafama takıyorum ??
Eşimde askeriyede erkek ağırlıklu olsa da kadın sivil memur ve kadın subayla aynı odada çalışıyor.
Örneğin geçen gün iş arasında 2 kadın 3 erkek yemeğe gittiler ve bunda sorun yoktu bence. Ama baş başa tabi ki istemem. O da istemez.yani eşinin yemek yemesinde sorun yok
İş dışı aktiviteye izin vermem ve eşim beni karşısına alıp kıramam diyorsa gider ama geri gelmesin.Ben mesela bir erkek arkadaşımla aktivite de bulunsam örneğin tenis oynuyoruz eşim gelse de ne yapacak ki sıkılır gerilir.
Çift olarak görüşleriniz aynı değil sanırım ama ben hoşlanmam kim ne derse desin valla, sende istemiyorsun işte otursun karısını düşünsün iş arkadaşım kırılmasın diye değil.
Ayrıca iş arkadaşlarıyla dışarda görüşmem eşimde öyle.iş arkadaşlarıyla en fazla işte samimiyeti seviyorum
Eşimle 3 gündür konuşmuyorduk dün biraz düzelttik inanın çok yıprattım kendimi eşim benim bu durumu abartarak herşeyine ket vuracağımı düşünmüş diyelim ki başka bir bayana ders versem de kıskançlık yapcakmısın dedi ki alakası yok bu konuda onu çok destekliyorum o yüzden de bu durumu inatla yaptığını benim bu duygulardan kurtulup ona sadce güvenmemi söyledi zaten eşime güven konusunda sıkıntım yok ama karşıdaki bayanın tavırlarından insan rahatsız olunca bu duyguya kapılıyor. Zaten ben 1 kere rica etti diye gittim ki ondada seninle beraber gidecektik sen gelmedin dedi bir daha gitmem seni bu konuda üzmem dedi. ama bu kişi hakkında çok önyargılı davranıyorsun falan dedi öyle kapattık şimdilik..Valla yemek içmek gurupla olunca mecbur birşey diyemez eşiniz ama kadın tenis için cagiriyorsa sonunda bence birşeyler çıkar baştan resti çek ayrıca başka biri için sana karşı gelmemeli rahatsizsan gitmeyiz demesi gerekli niye senin kocami çağırıyor aynı şeyleri bende yaşadım boşanma aşamasına geldim msj bilmem neler ilerliyo böyle kadınları anlamıyorum evliyse kocasıyla gitsin seninkiyle ne işi var abartmiyorsun sonuna kadar haklısın kesinlikle izin verme üzülen sen olursun düşüncesindeyim
Eşimle 3 gündür konuşmuyorduk dün biraz düzelttik inanın çok yıprattım kendimi eşim benim bu durumu abartarak herşeyine ket vuracağımı düşünmüş diyelim ki başka bir bayana ders versem de kıskançlık yapcakmısın dedi ki alakası yok bu konuda onu çok destekliyorum o yüzden de bu durumu inatla yaptığını benim bu duygulardan kurtulup ona sadce güvenmemi söyledi zaten eşime güven konusunda sıkıntım yok ama karşıdaki bayanın tavırlarından insan rahatsız olunca bu duyguya kapılıyor. Zaten ben 1 kere rica etti diye gittim ki ondada seninle beraber gidecektik sen gelmedin dedi bir daha gitmem seni bu konuda üzmem dedi. ama bu kişi hakkında çok önyargılı davranıyorsun falan dedi öyle kapattık şimdilik..Ne yaptın konu sahibi R raindancer
Eşimle 3 gündür konuşmuyorduk dün biraz düzelttik inanın çok yıprattım kendimi eşim benim bu durumu abartarak herşeyine ket vuracağımı düşünmüş diyelim ki başka bir bayana ders versem de kıskançlık yapcakmısın dedi ki alakası yok bu konuda onu çok destekliyorum o yüzden de bu durumu inatla yaptığını benim bu duygulardan kurtulup ona sadce güvenmemi söyledi zaten eşime güven konusunda sıkıntım yok ama karşıdaki bayanın tavırlarından insan rahatsız olunca bu duyguya kapılıyor. Zaten ben 1 kere rica etti diye gittim ki ondada seninle beraber gidecektik sen gelmedin dedi bir daha gitmem seni bu konuda üzmem dedi. ama bu kişi hakkında çok önyargılı davranıyorsun falan dedi öyle kapattık şimdilik..
Kendini düşünebildiğin kadar keşke başkalarını da düşünebilsen, bi erkek evli ya da nişanlıysa artık onu tek kişi olarak değerlendiremezsin, eşi veya nişanlısı ne der diye de düşünmek zorundasın. O evde senin bi tenis hevesin için kavga ve huzursuzluk çıkmasını vicdanın alıyor mu cidden? Ortada bi ilişki varsa sen ona göre hareket etmek, düşünmek ve saygı göstermek zorundasın. Kıskançlık bi hissiyattır, insanların elinde olan bi durum değil; ama siz o tenisi oynamazsanız o şahısla ölmezsiniz. Kendi hayatınızı düşündüğünüz kadar başkalarının hayatlarını da düşünmek gerek.seve seve oynarım. karşı cins arkadaşınla bir aktivite yapmak ne kadını ne de erkeği kötü yapar. bu kadar kıskanç ve suçlayıcı olunmamalı bence.