sizce çok mu kıskancım?

Sırf cinsiyeti farklı diye kadın öğlen yemeklerinde izole olup arkadaşlarıyla olmasın mı? Bende çalışıyorum çoğunlukla tek bayan olarak erkeklere takiliyorum. Çok fesatsiniz. Ben ve benim gibi bayanların günahını alıyorsunuz ya Allah razı olsun.
Ayrıca tenisede gidebilirler. Çok istiyorsanız sizde gidin yanlarında.

yazımda fesatlık gösterdiğim bir durum yok sadece rahatsız olduğumu ve bu konuda fikir almak istediğimi aslında kendim de kıskançlıktan dolayı rahatsızlık duyduğumu belirttim ki siz bayanın tavırlarını biliyormusunıuz ki bu şekilde yorum yapıyorsunuz çok istiyorsanız siz de gidin demeniz özellikle çok da doğru gelmedi evli olmadığınızı düşünüyorum olumlu olumsuz eleştri yapılabilir ama fesat diye yargılayamazsınız

Grupca yemege vs gidildigi icin is yerinde adam esim kiskaniyor git sen baskalariyla ye biz erkek erkege olcaz diyemez. En fazla kendisi yalnız kalır ama is disinda tenis oynamaya, aktivite yapmaya o kadinla bilmem nereye gitmek zorunda degil. Bende gitmesini istemezdim oyuzden aşıri bulmadim bu konuda sizi.

+1

Tenisi okuyana kadar tamam ama tenis abartılı olmuş.

Tüm arkadaşlarının birlikte yemeğe gitmesinde sakınca görmedim ben . Ama dedin ya eşim benimle kötü oldu bu konudn ötürü diye işte orda sana hak verdim. Sonuçta iş arkadaşı yani. Biyere davetliyz veya eşime söz verdim diyebilir .
Neyse sende şunu dene kısasa kısas yap. Eşin madem bozuldu sende hiç takma naparsa yapsın izin ver .

Tüm arkadaşlarının birlikte yemeğe gitmesinde sakınca görmedim ben . Ama dedin ya eşim benimle kötü oldu bu konudn ötürü diye işte orda sana hak verdim. Sonuçta iş arkadaşı yani. Biyere davetliyz veya eşime söz verdim diyebilir .
Neyse sende şunu dene kısasa kısas yap. Eşin madem bozuldu sende hiç takma naparsa yapsın izin ver .
Bende sizin gibi düşünüyorum ben istemesem de bu durum yaşanacak gibi kendimi üzüyorum sadece ben eşim istemediği için çok şeyden taviz verdim fakat erkekler daha benciller biz kadınlara göre

Bence haklısın. Çalışma ortamında tek bayan olması her fırsatta onların peşlerine takılma hakkının olduğu anlamına gelmiyor. Ki tenis oynamakta neyin nesiymiş? :oha:
Benim çalıştığım bölümde de tek bayan benim ama yalnız başıma yemeğe çıkmak hiçte zor bişey değil.
Eşini çok sıkmadan bi şekil de izah etmelisin bence. Senin aynı şekilde yaptığını örnek verebilirsin mesela.
Ben olsam yaygarayı koparmıştım sen millet için beni üzmeyi göze alıyosun diye :D

Nefret ettiğim işler ..Mecbursa işte yemek yenir de evli erkeklerle evli kadınlar başbaşa sosyalleşemezler.Böyle -medenice- başlayan şeyler yüzünden buraları ağlama duvarına dönmüyor mu?Herşey iyi niyet veya kötü niyete endeksli değildir arkadaşlar "öyle gelişmek" diye birşey var geliştirmeyin bu ilişkiyi gereksiz..

Yemek yeme konusunda sıkıntı yok,iş yerinin durumuna bağlı olarak olabilir bizler de eğer kafa dengi kadın arkadaşımız yoksa erkek arkadaşlarımızla yemek yiyoruz yeri gelince ama tenis işi olmaz.
Zaten bu hanımefendi eğer tenise gönül vermişse mutlaka çevresinde bu işle ilgilenen onunla zaman geçirecek birileri vardır.
Kocasıyla gitsin,varsa kardeşiyle gitsin,tenis kulübüne gitsin orada sosyalleşsin.
Kıskançlıksa ki öyle düşünenler olabilir ben eşimi göndermezdim.

hayır tek bayan değil hatta ayan ağırlıklı bir işyeri olmasına rağmen kendisi bayanlarla anlaşamıyormuş
Aha, ben de bunu bekliyordum. Bir kadın ay ben kadınlarla anlaşamıyorum tribindeyse bir tuhaflık vardır zaten.

Ki yemeği görmezden gelin, tenis oynamak nedir? Zaten kıllandıysanız vardır bu kadında bir şey, dikkatli olun.

Tenis konusunda haklısınız
Eşiniz biraz daha düşünsün size hak verir
Allah kötü niyetli kadınlardan korusun
Teklif edilmesi bile yanlış, baksanıza şimdiden huzursuzluğa sebep olmuş

Bilmem kaç kişi hep birlikte bişeyler yapılabilir, yemek vs ama tenis nedir? Ben hoşlanmazdım açıkçası. Müsait değilim falan desin kestirip atsın. Her insanın düşüncesi de farklı, ben evli iş arkadaşıma dışarıda tenis oynamayı teklif etmezdim ya da ne bileyim, baş başa buluşmayı falan eğer çoooook sıkı, eşiyle falan da çok yakın arkadaşlığım yoksa.

Tenis olayına kadar haksızsınız ama tenis olayına bende bozulurdum açıkçası
Bayan arkadaşı siz tanıyormusunuz?

yemek konusunda tamamen haksızsınız. ama tenis kısmına gerek yok. ama sokakta yüz kişiye sorsak belki bi tanesi tenis oynuyodur. öylesine teklif etmiştir. kadının da kocanızın da günahına girmeyin bence şimdilik.

yazımda fesatlık gösterdiğim bir durum yok sadece rahatsız olduğumu ve bu konuda fikir almak istediğimi aslında kendim de kıskançlıktan dolayı rahatsızlık duyduğumu belirttim ki siz bayanın tavırlarını biliyormusunıuz ki bu şekilde yorum yapıyorsunuz çok istiyorsanız siz de gidin demeniz özellikle çok da doğru gelmedi evli olmadığınızı düşünüyorum olumlu olumsuz eleştri yapılabilir ama fesat diye yargılayamazsınız
Evliyim.

Bence haklısın. Çalışma ortamında tek bayan olması her fırsatta onların peşlerine takılma hakkının olduğu anlamına gelmiyor. Ki tenis oynamakta neyin nesiymiş? :oha:
Benim çalıştığım bölümde de tek bayan benim ama yalnız başıma yemeğe çıkmak hiçte zor bişey değil.
Eşini çok sıkmadan bi şekil de izah etmelisin bence. Senin aynı şekilde yaptığını örnek verebilirsin mesela.
Ben olsam yaygarayı koparmıştım sen millet için beni üzmeyi göze alıyosun diye :KK70:
Bu empati meselesi hic bir ise yaramiyor.
Bende bazen benimkine diyorhm. Tamam normal ise sen kzi arkadasin ile gidiyorsan bende erkek arkadasimla gideyim madem normal..
Ama bi b.k a yaramiyor maalesef.
Gerci gitmez ama konusmamiz arasinda kendisine gelince normal bana gelince ne isin var...
Hoç beni cevremde ALLAHIN bir erkegi yok kisas hapmak istesem bile :)

Öncelikle merhaba arkadaşlar benim bir problemim var bunu sizinle paylaşmak,fikir almak istiyorum. Eşimle 1 yıllık evliyiz. Daha önce de 3 yıl sevgililik dönemimiz oldu fakat evlenene kadar hep uzaktaydık birbirimizden. bu sene eşim tayinle benim yanıma geldi. Arada tabi ki kıskançlık yaptığımız oldu birbirimize.Fakat benim kıskançlıklarım daha ağır basıyor. Konu ise eşimin bayan iş arkadaşıyla ilgili. Eşim erkek iş arkadaşlarıyla işten sonra bi yerlere bişeyler içmeye gittiğinde bu bayanda sürekli yanlarında oluyor. öğlen arası yemeğe gittiklerinde yanlarında oluyor. Fakat tek bayan kendisi. Ben eşime bu durumun yanlış olduğunu kendisinin de evli bi bayan olduğunu söylediğimde ise ben tek mi görüşüyorum o kadar erkek arkadaş var hepsi de evli diye cevap veriyor. Ben tek görüşsem haklısın kızmakta diyor. Ben yine de bu durumu fazla uzatmadım sonuçta evli olabiliriz fakat herkesin kendine ait bir sosyal bir hayatı olması lazım. Anlayışla karşıladım. daha sonra bu bayan eşime tenis oynayalım beraber diye teklifte bulunmuş (eşim çok güzel tenis oynuyor) eşim de bana bu durumu açtı beraber üçümüz gidelim diyor fakat ben istemiyorum o da zor durumda kaldı hayır da demek istemiyor iş arkadaşı olduğu için ama benimle kötü olmayı tartışmayı göze alabiliyor. bu durum çok ağırıma gidiyor eşim benim istemediğim bir şeyi yapmak için benimle kötü olmayı nasıl tercih edebiliyor anlamıyorum. ben mi bu durumu çok uzatıyor ve kafama takıyorum ??
ne münasebet hadi öğle yemekleri grup olarak yeniyor da birlikte tenis oynamakta neyin nesi.. tamam herkesin sosyal hayatı olsun olsun da sınırında olsun. sosyal olacağım diye eşini hayat arkadaşını üzmek ne kadar mantıklı? ben olsam hayatta izin vermez kıyameti koparırdım.

Tenis konusu dışında haksızsın. Ne var öğle yemeğine karışık gidiliyorsa?

Ama ben de eşimin akrabası olmayan bir kadınla tenis oynamaya gitmesini istemem. Gitsin kendine başkasını bulsun oynayacak.

Tenis konusu dışında haksızsın. Ne var öğle yemeğine karışık gidiliyorsa?

Ama ben de eşimin akrabası olmayan bir kadınla tenis oynamaya gitmesini istemem. Gitsin kendine başkasını bulsun oynayacak.
valla akrabasıyla olsa bile izin vermem. çok istiyosa benimle oynasın ya da başka bi erkek arkadaşıyla. yengesiyle kaçan mı dersin kuzenine yan gözle bakan mı dersin. çok kötü bir dünyada yaşıyoruz :KK62:

Back
X