sizce çok mu yaş farkı var...

Ayse-1986

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2016
87
66
38
merhaba ben arkadaşımın adına konu açıyorum arkadaşım 26 yaşında görücü usulü bir çocuk ile görüşecekti çocuk 32 yaşında hiç evlenmemiş dediklerine göre kendi halinde olan efendi düzgün iyi bir işi olan birisi olarak söylenmiş benim arkadaşım daha hiç bir kez bile görmeden aramızda çok yaş var deyip istemedi.Bir kez bile görmeden tanımadan olmaz deyip kestirip attı.kendi yaşıtlarında bir eş istiyor en fazla 28 yaşında olsun diyor her evlenen aynı yaşıtlarıyla mı evleniyor ?

Yoo gayette uyumlu bir yaş Ön yargılı olmamak lazım.

Yaş farkı anormal değil. herkesin eş istekleri farklı olıur.
benim eşimle aramda 10 yaş fark var. kendi yaşıtlarım ile zaten anlaşamıyorum.
ama bazı arkadaşlarım akrabam dostlarım aynı yaş isteyeni ve kadın büyük adam küçük olanı var.
tercih meselesi ya.. önyargılı ve sabit fikirli olmadan talipleri ile görüşmesi ona hiç bir şey kaybettirmez. benceeee

Yoo gayette uyumlu bir yaş Ön yargılı olmamak lazım.

bir insan birisini görmeden tanımadan neden olmaz der onu anlamıyorum yada ben anlayamıyorum burada millet iyi biri karşısına çıksın diye dua eder iyi bir eş ister bizim arkadaş da önüne gelen kısmeti teper

Kendini kac yasinda saniyorsa...

26 yaşında karşısındakini hiç görmeden tanımadan olmaz deyip kestirip atıyor kaldı ki günümüzde düzgün bir insan bulmak çok zor işin ilginç tarafı bakalım o çocuk kızı beğenecek miydi? bu da ayrı bir soru tabiki...

Genel klasmanın üstünde birini istiyor olabilir , yaş bahanesi olmuş bence.

Çok bi fark yok. Bizim eşimle aramızda bundan daha fazla yaş farkı var :) Ki bence çok daha iyi böyle. Daha olgun, görmüş geçirmiş ve bana çok bağlı, onun gözünde genç ve güzel bi hatun, kaçırmamak için daha çok çabalar işte

Ben de çooook büyük bir yaş farkı sanmıştım , gayet normal bence .
Keşke görmeden karar vermeseydi .

32 yaşında olunca karşı taraf herhalde yanımda çok büyük durur sandı...görmeden tanımadan olmaz dedi kendi bileceği iş burada sormak istedim bir daha kim bilir böyle bir kişi karşısına çıkmaz...zaten hayatta fiırsat 1 kere karşına çıkıyor bir daha çıkar mı zaman gösterir....

bence çok var
herkesi genelleyerek konuşmuyorum ama 32 yaşında bir erkekle huzurlu olma olasılığı 28 yaşındaki bir erkeğe göre daha yüksek olabilir

Bende çok bir yaş var sandım.
Gerçi herkez kendi bilir ama görmedende karar verilmez ki. Görse birşey kaybetmezdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…