Çok bi fark yok. Bizim eşimle aramızda bundan daha fazla yaş farkı var :) Ki bence çok daha iyi böyle. Daha olgun, görmüş geçirmiş ve bana çok bağlı, onun gözünde genç ve güzel bi hatun, kaçırmamak için daha çok çabalar işte
Gayet ideal bir yaş çok değil ki. Hele hemen evlenmek istiyorsa. Okulu bitir askere git is bul düzenini oturt birikim yap diyene kadar yaş 30 oluyor zaten. Anlaşmak önemli neticede, onu da tanımadan bilemez.
merhaba ben arkadaşımın adına konu açıyorum arkadaşım 26 yaşında görücü usulü bir çocuk ile görüşecekti çocuk 32 yaşında hiç evlenmemiş dediklerine göre kendi halinde olan efendi düzgün iyi bir işi olan birisi olarak söylenmiş benim arkadaşım daha hiç bir kez bile görmeden aramızda çok yaş var deyip istemedi.Bir kez bile görmeden tanımadan olmaz deyip kestirip attı.kendi yaşıtlarında bir eş istiyor en fazla 28 yaşında olsun diyor her evlenen aynı yaşıtlarıyla mı evleniyor ?
merhaba ben arkadaşımın adına konu açıyorum arkadaşım 26 yaşında görücü usulü bir çocuk ile görüşecekti çocuk 32 yaşında hiç evlenmemiş dediklerine göre kendi halinde olan efendi düzgün iyi bir işi olan birisi olarak söylenmiş benim arkadaşım daha hiç bir kez bile görmeden aramızda çok yaş var deyip istemedi.Bir kez bile görmeden tanımadan olmaz deyip kestirip attı.kendi yaşıtlarında bir eş istiyor en fazla 28 yaşında olsun diyor her evlenen aynı yaşıtlarıyla mı evleniyor ?
Bizim fark 10a yakınöyle ama benden çok büyük dedi görmeden herşeyi bitirdi bana göre de kadınla erkeğin arasında maksimum 10 yaş fark normal geliyor...
Yaşlar normal de şunu merak ediyorum.
32 yaşına gelmiş, efendi, çok iyi işi olan birini çevresindeki kızlar boş bırakmazdı. Vasıfsız adamları bile nikah masasına oturtmayı başarıyorlar. Neden görücü usulü? Ben çok takılıyorum bu işe..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?