merhaba ben arkadaşımın adına konu açıyorum arkadaşım 26 yaşında görücü usulü bir çocuk ile görüşecekti çocuk 32 yaşında hiç evlenmemiş dediklerine göre kendi halinde olan efendi düzgün iyi bir işi olan birisi olarak söylenmiş benim arkadaşım daha hiç bir kez bile görmeden aramızda çok yaş var deyip istemedi.Bir kez bile görmeden tanımadan olmaz deyip kestirip attı.kendi yaşıtlarında bir eş istiyor en fazla 28 yaşında olsun diyor her evlenen aynı yaşıtlarıyla mı evleniyor ?
6 yaş fark büyük bir yaş değil bence kararında.Erkeğin yaşı kadına ne kadar yakın olursa o kadar sorun çıkıyor ama dikkat, zaten geç olgunlaşıyor erkek milleti... Tabii istisnalar kaideyi bozmaz yaşı eşinden küçük veya eşi ile yaşıt ama olgun beyler de yok değil...
Yaş farkı yok ki.merhaba ben arkadaşımın adına konu açıyorum arkadaşım 26 yaşında görücü usulü bir çocuk ile görüşecekti çocuk 32 yaşında hiç evlenmemiş dediklerine göre kendi halinde olan efendi düzgün iyi bir işi olan birisi olarak söylenmiş benim arkadaşım daha hiç bir kez bile görmeden aramızda çok yaş var deyip istemedi.Bir kez bile görmeden tanımadan olmaz deyip kestirip attı.kendi yaşıtlarında bir eş istiyor en fazla 28 yaşında olsun diyor her evlenen aynı yaşıtlarıyla mı evleniyor ?
Sevdiğim yok diyor bana göre 32 yaş çok büyük diyor tabiki bu onun fikri 24-27 yaş arası olsun istiyor kendini bu kadar şartlandırmasını bende anlamıyorum
Arada yaş farkı normal.Arkadaşının kriteri öyle demek ki.Saygı duymak gerek.merhaba ben arkadaşımın adına konu açıyorum arkadaşım 26 yaşında görücü usulü bir çocuk ile görüşecekti çocuk 32 yaşında hiç evlenmemiş dediklerine göre kendi halinde olan efendi düzgün iyi bir işi olan birisi olarak söylenmiş benim arkadaşım daha hiç bir kez bile görmeden aramızda çok yaş var deyip istemedi.Bir kez bile görmeden tanımadan olmaz deyip kestirip attı.kendi yaşıtlarında bir eş istiyor en fazla 28 yaşında olsun diyor her evlenen aynı yaşıtlarıyla mı evleniyor ?
Sizin kaç yas var aradaBir kere daha evlenirsem ilk koşul benden en az 5 yaş büyük olması.
bende çıtır seviyorum on ay büyüğümdemeki arkadas citir seviyor
Ad
bende çıtır seviyorum on ay büyüğüm
Uyum olmuyo mu biz aynıyız hatta ben on ay büyüğüm gayet güzel sizin nasıl:) bizim 2,5 yas
Uyum olmuyo mu biz aynıyız hatta ben on ay büyüğüm gayet güzel sizin nasıl
Kadın büyük olursa zengin olunur mus :-D:-Diste ben büyügüm 2,5 yas. Yas ile alakali sorunlarimiz yok. Hic konuda olmadi aramizda. Hatta bir kere aa sen benden 2 yas büyükmüssün ya dedi
Kadın büyük olursa zengin olunur mus :-D:-D
Nasıl yaniBizim baska sorunlarimiz var malesef. Varla, yok arasinda sürünüyoruz malesef.
benim annemle babamın arasında 8 yaş var. Annem 18 babam 27 yaşındaydı evlendiklerinde. Yani bende şahsen kendinden 6-7 yaş büyük biriyle evlenmek isterim. Sonuçta erkekler geç olgunlaşıyor sonuçtamerhaba ben arkadaşımın adına konu açıyorum arkadaşım 26 yaşında görücü usulü bir çocuk ile görüşecekti çocuk 32 yaşında hiç evlenmemiş dediklerine göre kendi halinde olan efendi düzgün iyi bir işi olan birisi olarak söylenmiş benim arkadaşım daha hiç bir kez bile görmeden aramızda çok yaş var deyip istemedi.Bir kez bile görmeden tanımadan olmaz deyip kestirip attı.kendi yaşıtlarında bir eş istiyor en fazla 28 yaşında olsun diyor her evlenen aynı yaşıtlarıyla mı evleniyor ?
İyi de siz niye kafa takıldınız ki? Belki başka bir nedeni var istememek için bunu bahane etti.merhaba ben arkadaşımın adına konu açıyorum arkadaşım 26 yaşında görücü usulü bir çocuk ile görüşecekti çocuk 32 yaşında hiç evlenmemiş dediklerine göre kendi halinde olan efendi düzgün iyi bir işi olan birisi olarak söylenmiş benim arkadaşım daha hiç bir kez bile görmeden aramızda çok yaş var deyip istemedi.Bir kez bile görmeden tanımadan olmaz deyip kestirip attı.kendi yaşıtlarında bir eş istiyor en fazla 28 yaşında olsun diyor her evlenen aynı yaşıtlarıyla mı evleniyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?