sizce de çirkin bir davranış değil mi bu?

bigsize83

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2006
1.128
12
158
42
k.valide, malesef eşim ve bazende k.pederimin çok çirkin bulduğum bir davranışı var.arada onlara gittiğimizde veya onlar bize geldiğinde ben odadan çıktığım anda fiskos yapmaları ben geldiğimde de hemen susmalari Bu yıllardır böyle.bugun ilk defa eşime bu konuyla ilgili rahatsız olduğumu söyledim. Pek kale almadı gibi. Siz olsanız tavrını nasıl olurdu?

Buna yapılacak bir şey yok. Ne konuştuklarını sorsanız cevap alamayacaksınız.
En güzeli görmezden gelmek.

muhakkak sizin duymanızı bilmenizi istemedikleri özel aileleri akrabaları ile ilgili bir şey konuşuyorlardır. sen kayınvalidene söyle bence. anne rahatsız oluyosanız başka odada oturayım falan de. onlarda azcık kendilerine çeki düzen veririler. özel şeyler konuşmalarında nedeni eşler birbirlerinin ailelerini hep başa kakıyorlar ya, ondan işte

Rahatsız edici cidden .
Nr yapilir ki bu durumda .
Telefonu koyun sesi kaydetsin .

Rahatsız edici cidden .
Nr yapilir ki bu durumda .
Telefonu koyun sesi kaydetsin .
Super fikir :) ama saglam bi karakter lazim.eger konu sahibi yada gelinn ailesi hakkinda konusuyorlarsa nefret edip tavirlari degisebilir.

Buna yapılacak bir şey yok. Ne konuştuklarını sorsanız cevap alamayacaksınız.
En güzeli görmezden gelmek.
Haklısınız çok rahatsız edici bir davranış.
KV, KP neyse de eşinizin de yapması çok feci.
MEDCEZİR arkadaşımızın dediği gibi yapılacak bir şey yok. Sorsanız da söylemezler ki zaten birkaç kez rahatsız olduğunuzu söylemişsiniz eşiniz dikkate almamış.

ben gelince sustuklarına göre beni çekiştirdiklerini düşünürüm ve anında sorarım yani ne iş beni mi çekiştiriyosunuz diye, yok mok derlersede e benim yanımda konuşun o zaman derim, ille dedikodu yapacaklarsa cepte konuşsunlar yani insanın gözünün içine baka bakada dedikodusu yapılmaz ki

Aninda tepkinizi koyun bence, hayrola ne konusuyorsunuz ben gelince niye susuyorsunuz benimi cekistoriyorsunuz falan deyin...belki utanirlarda bidaha yapmazlar...

a aaaaa vallahi kadın şeytana papucu ters giydirir boşa dememişler :) iyi aklımda bulunsun benim de bundan snr
Valla bende aralari bozulur falan dedimde.bilinc alti iyi fikir benim tlf de uygun dedi :))))))

aman boşver hep böle böle gelmiş böyle gidiyor :/ tepkini koymus sormunuz esınıze bence hiç gerek yok gerilmeyin siz onları kalae almayın derım

Ya takıldığım benim hakkımda konuşup konuşmamalaridegil .fiskos yapmalari ben gelince susmalari.ben o ortamda yokken konuşanlar ne konusacaklarsa.dis kapının mandaliymisim gibi hissediyorum kendimi

Insanin zoruna gider tabiki. Seninle illaki ilgisi olmayabilir ama ailenin bir ferdisin ve kocaman insanlarin sürekli böyle hareketlerde bulunmasi moral bozucu. Bence dile getirmen iyi olmus yalniz üstelemeni tavsiye etmem, esinin bundan sonra dikkatini cekerse mutlaka onlara citlatir ayip ama diye.

kesinlikle, gerek kocanı gerekse kv ve kp direk uyararak bu hareketlere son verdirmelisin.. insanın midesini bulandıran bir davranış.

ben olsam ben de rahatsız olurdum bunun paranoyaklıkla alakası yok aklıma gelen ilk şey benim hakkımdamı konuşuyorlar olurdu... eşinizin kale almaması ya ailesiyle aranızın bozulmasını istemediğinden ya da belki de kendi ailelerinin içinde sizin duymanızı istemediğiniz bir mesele konuşuluyordu.. ama her zaman oluyor diyosunuz :26: anlayamadm valla şmdi ayrıca eşler arasında gizli saklı olmamalı eşinizi mutlaka sıkıştırıp öğrenin ve rahatsız olduğunuzu bilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…