k.valide, malesef eşim ve bazende k.pederimin çok çirkin bulduğum bir davranışı var.arada onlara gittiğimizde veya onlar bize geldiğinde ben odadan çıktığım anda fiskos yapmaları ben geldiğimde de hemen susmalari Bu yıllardır böyle.bugun ilk defa eşime bu konuyla ilgili rahatsız olduğumu söyledim. Pek kale almadı gibi. Siz olsanız tavrını nasıl olurdu?
Rahatsız edici cidden .
Nr yapilir ki bu durumda .
Telefonu koyun sesi kaydetsin .
Super fikir :) ama saglam bi karakter lazim.eger konu sahibi yada gelinn ailesi hakkinda konusuyorlarsa nefret edip tavirlari degisebilir.Rahatsız edici cidden .
Haklısınız çok rahatsız edici bir davranış.Buna yapılacak bir şey yok. Ne konuştuklarını sorsanız cevap alamayacaksınız.
En güzeli görmezden gelmek.
Super fikir :) ama saglam bi karakter lazim.eger konu sahibi yada gelinn ailesi hakkinda konusuyorlarsa nefret edip tavirlari degisebilir.
Rahatsız edici cidden .
Valla bende aralari bozulur falan dedimde.bilinc alti iyi fikir benim tlf de uygun dedi :))))))a aaaaa vallahi kadın şeytana papucu ters giydirir boşa dememişler :) iyi aklımda bulunsun benim de bundan snr
k.valide, malesef eşim ve bazende k.pederimin çok çirkin bulduğum bir davranışı var.arada onlara gittiğimizde veya onlar bize geldiğinde ben odadan çıktığım anda fiskos yapmaları ben geldiğimde de hemen susmalari Bu yıllardır böyle.bugun ilk defa eşime bu konuyla ilgili rahatsız olduğumu söyledim. Pek kale almadı gibi. Siz olsanız tavrını nasıl olurdu?
Umarım dediğin gibi olur Efsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?