Sizce de eşimin bu lafları istemedigini gostermiyor mu ?

burcu_ruhumsarisin

Guru
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2010
243
140
303
K.K.T.C.
Herkese merhaba. 4 aydır çocuk istiyoruz olmadı . 1 senelik evliyiz ve uzun süreli bir birlikteliğimiz var çok beklemek istemedik bu yüzden. Eşim de çocukları çok sever ve ortak kararımızdı hatta ikimiz de aynı ay istemeye başladık.

En yakın arkadaşım hamile yakında doğumu var, ondan konuşuyorken açıldı konu , dün bana bu süreçte çocuk yapılmaz gibisinden bir laf etti ki normalleşme başladığından beri aman şuraya gidelim x kişisine gidelim diyor yani korona bahane...
ima ederek söylemeye çalıştı gibi geldi.

Ayrıca taşınmayı düşünüyoruz evimiz biraz küçük şuan 2+1 evde oturuyoruz salon ve oturma odam var ben çocuk için 3+1 istiyorum eşime de söyledim, 2+1 ev bulmus geçen de ev baya genis ve guzeldi ama olmaz dedim , cocuk odasi yok dedim ,cocugu sigdirirsin bi yere ev buyuk dedi , gercekten cocuk isteyen biri cocugu bir yere sigdirirsin demez bence sizce ? Kafasindan çocuk fikrini sildi sanırım.

Benimle açık açık konuşmuyor imalar yapıyor gibi geliyor bana ve bu yüzden de gerçek düşüncesini sormak istemiyorum açik olsun yani sonuçta bu kararı beraber almıştık...

Sizce haklı miyim böyle düşünmekle?

Son düzenleme:
Insan esini tanir. Ben esimin neyi ne sebeple ne dusunup soyledigini bilirim mesela. Siz acik acik sormak yerine kafanizda kuruyorsunuz. Uzun sureli iliskiniz olmasi birbirinizi yeterince tanidiginizi gostermiyor.

Herkese merhaba. 4 aydır çocuk istiyoruz olmadı . 1 senelik evliyiz ve uzun süreli bir birlikteliğimiz var çok beklemek istemedik bu yüzden. Eşim de çocukları çok sever ve ortak kararımızdı hatta ikimiz de aynı ay istemeye başladık.

En yakın arkadaşım hamile yakında doğumu var, ondan konuşuyorken açıldı konu , dün bana bu süreçte çocuk yapılmaz gibisinden bir laf etti ki normalleşme başladığından beri aman şuraya gidelim x kişisine gidelim diyor yani korona bahane...
ima ederek söylemeye çalıştı gibi geldi.

Ayrıca taşınmayı düşünüyoruz evimiz biraz küçük şuan 2+1 evde oturuyoruz salon ve oturma odam var ben çocuk için 3+1 istiyorum eşime de söyledim, 2+1 ev bulmus geçen de ev baya genis ve guzeldi ama olmaz dedim , cocuk odasi yok dedim ,cocugu sigdirirsin bi yere ev buyuk dedi , gercekten cocuk isteyen biri cocugu bir yere sigdirirsin demez bence sizce ? Kafasindan çocuk fikrini sildi sanırım.

Benimle açık açık konuşmuyor imalar yapıyor gibi geliyor bana ve bu yüzden de gerçek düşüncesini sormak istemiyorum açik olsun yani sonuçta bu kararı beraber almıştık...

Sizce haklı miyim böyle düşünmekle?
kocanızla açıkça konuşmazsanız daha çok kafanızda kurarsınız vazgeçmiş olabilir normal daha erken çocuk için 1 senelik evliymişsiniz, ev konusunda da haklı 2 kişisiniz sonuçta bi salon bi oturma odası yapmanız anlamsız

Benim de salonum oturma odam ayrı. Bu sayede salonum daima temiz ve derli toplu oluyor misafir için ideal.
Anamda öyle yapardı yazık ayrı bir oda temizleme derdi ayda yılda bir birileri gelecek diye mobilya almak ve orayı senin hiç kullanamaman :27: şimdi ise kendi işini zor yapıyor madalya taktılar tabi ona o zamanlar kendini değil başkalarını düsündüğü için ;)

Boşuna kuruntu yapmayın istemese söyler. Bana kalırsa baya saçma geldi. Zaten çocuk ilk zamanlarda sizin odanizda yatacak.

Misafir odasi ayri olmasi bir tercih bunu yadirgamak da bana bir degisik geldi hekesin kendi tercihi bazen dini hassasiyeti olan insanlar erkeklerle ayni ortamda oturmak istemiyor ve ayri bi odada oturuyor o acidan iyi oluyor.bu arada konu sahibi siz cok alingansiniz

Back
X