- Konu Sahibi burcu_ruhumsarisin
-
Şuan evimizde salon ve oturma odası olarak Ayrı kullanıyoruzİstemiyor olabilir 1 sene daha erken zaten ayrıca 2+1 eve nasıl cocuk sığmıyor bi sizin oda bi cocuk odası işte
Aaa hala mı ya boşa iş yüküŞuan evimizde salon ve oturma odası olarak Ayrı kullanıyoruz
Öyle tercih ettik.Aaa hala mı ya boşa iş yükü
kocanızla açıkça konuşmazsanız daha çok kafanızda kurarsınız vazgeçmiş olabilir normal daha erken çocuk için 1 senelik evliymişsiniz, ev konusunda da haklı 2 kişisiniz sonuçta bi salon bi oturma odası yapmanız anlamsızHerkese merhaba. 4 aydır çocuk istiyoruz olmadı . 1 senelik evliyiz ve uzun süreli bir birlikteliğimiz var çok beklemek istemedik bu yüzden. Eşim de çocukları çok sever ve ortak kararımızdı hatta ikimiz de aynı ay istemeye başladık.
En yakın arkadaşım hamile yakında doğumu var, ondan konuşuyorken açıldı konu , dün bana bu süreçte çocuk yapılmaz gibisinden bir laf etti ki normalleşme başladığından beri aman şuraya gidelim x kişisine gidelim diyor yani korona bahane...
ima ederek söylemeye çalıştı gibi geldi.
Ayrıca taşınmayı düşünüyoruz evimiz biraz küçük şuan 2+1 evde oturuyoruz salon ve oturma odam var ben çocuk için 3+1 istiyorum eşime de söyledim, 2+1 ev bulmus geçen de ev baya genis ve guzeldi ama olmaz dedim , cocuk odasi yok dedim ,cocugu sigdirirsin bi yere ev buyuk dedi , gercekten cocuk isteyen biri cocugu bir yere sigdirirsin demez bence sizce ? Kafasindan çocuk fikrini sildi sanırım.
Benimle açık açık konuşmuyor imalar yapıyor gibi geliyor bana ve bu yüzden de gerçek düşüncesini sormak istemiyorum açik olsun yani sonuçta bu kararı beraber almıştık...
Sizce haklı miyim böyle düşünmekle?
Misafir nerde kalsınİstemiyor olabilir 1 sene daha erken zaten ayrıca 2+1 eve nasıl cocuk sığmıyor bi sizin oda bi cocuk odası işte
Salonda yatsın yatılı da öyle sürekli gelmesin bi zahmetMisafir nerde kalsın
Salonda yatilmaz salon mobilyası şık olur .yataklık olmaz.Salonda yatsın yatılı da öyle sürekli gelmesin bi zahmet
Benim de salonum oturma odam ayrı. Bu sayede salonum daima temiz ve derli toplu oluyor misafir için ideal.Salonda yatilmaz salon mobilyası şık olur .yataklık olmaz.
Ayrıca ana baba uzaktaysa gelir yatar .
İşte kime anlatacaksın salon ile oturma odası ayrı olmazmış ..Benim de salonum oturma odam ayrı. Bu sayede salonum daima temiz ve derli toplu oluyor misafir için ideal.
Anamda öyle yapardı yazık ayrı bir oda temizleme derdi ayda yılda bir birileri gelecek diye mobilya almak ve orayı senin hiç kullanamamanBenim de salonum oturma odam ayrı. Bu sayede salonum daima temiz ve derli toplu oluyor misafir için ideal.
Olmaz diyorum işte nenemden kalma adetler boşa masraf ve iş yükü elalem gelip oturacak diyeİşte kime anlatacaksın salon ile oturma odası ayrı olmazmış ..☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?